Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Νίκος από Πάτρα ζήτησε Χαμογέλα στα παλιά.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Αϊσουν από ΝΑρτακη ζήτησε Οσα νιωθω αργυρος.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program ΔΕΣΠΟΙΝΑ από Καστοριά ζήτησε Η αγάπη μας.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Ελένη ζήτησε Kygo-Here for you.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Theodora από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ζήτησε Νικόλας Λειβαδίτης - Μαρία Καλούδη - Για πόσο ακόμα;.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ



  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;



Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 644915
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also



  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


<<24 Φεβρουάριος 200625 Φεβρουάριος 200626 Φεβρουάριος 2006>>

Θέμα: Διεθνές Μήτινγκ Κλειστού Στίβου
Ωρα Εναρξης: 3:00 μμ
Διάρκεια: 00 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας
Κατηγορία: Show
Stand-up Comedy, Events, Expos

Πρόσθετες λεπτομέρειες: Με απόφαση του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ το Διεθνές Μήτινγκ Κλειστού Στίβου, το οποίο θα γίνει το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2006 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας είναι αφιερωμένο στους κοινωνικούς στόχους και τις δράσεις του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Ο ΣΕΓΑΣ θα συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις μαζί με τους Έλληνες και Διεθνείς Πρωταθλητές και Πρωταθλήτριες του Στίβου στην ενίσχυση του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Για «το Χαμόγελο του Παιδιού», ο ΣΕΓΑΣ διαθέτει ένα αυτοκίνητο Peugeot 1007 (προσφορά της εταιρίας) προκειμένου στο άμεσο μέλλον να κληρωθεί για την οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου.

Για πρώτη φορά παράλληλα με το Μήτινγκ πραγματοποιείται Ημερίδα μικρών ηλικιών (Παμπαίδων – Παγκορασίδων Β΄ και Μίνι) στο ΣΕΦ με ώρα έναρξης 15:00.

Όλα τα παιδιά που θα αγωνιστούν και τα οποία ανήκουν σε Σωματεία του ΣΕΓΑΣ (συνολικά 200) θα φορούν λευκή φανέλα με τα εμβλήματα του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και του ΣΕΓΑΣ και θα βραβευθούν για την συμμετοχή τους από παιδιά του Συλλόγου.

Η ημερίδα των μικρών ηλικιών έχει τον τίτλο «Αγωνίζομαι για το Χαμόγελο του Παιδιού».

Στο πρόγραμμα του Διεθνούς Μήτινγκ έχει ενταχθεί το αγώνισμα των 60μ. Παμπαίδων και Παγκορασίδων Β΄.  

ΝΕΑ εκδήλωση Εκτύπωση Ολες τις εκδηλώσεις την ημέρας


NuCalendar ©