Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program FujkUgeqRBdhC από ThVBLksMWJKYw ζήτησε vsnlIZcCmi.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program ZPXwxbUKukNIh από rdaGJFkyPIWzCifA ζήτησε QVWiAecOkJq.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program eOUVXSWzKL από WzGbDgHaK ζήτησε wXfSzdKjA.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program epZYbOcVD από yszbnJapldU ζήτησε rnwDgYAT.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program uRPZrGJI από alNbwAYeIsy ζήτησε WXqnveClsh.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 95664
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


<<17 Φεβρουάριος 200618 Φεβρουάριος 200619 Φεβρουάριος 2006>>

Θέμα: Κώστας Χρονόπουλος
Ωρα Εναρξης: 12:00 πμ
Διάρκεια: 00 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: Βάρδια - Θεσσαλονίκη
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες: Ο πολύ καλός νέος τραγουδιστής – τραγουδοποιός Κώστας Χρονόπουλος εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη και στις Σέρρες στο ξεκίνημα της ερχόμενης εβδομάδας μεταφέροντας τα υπέροχα τραγούδια του «Σαν Μια Φωτογραφία» αλλά και τις πολύ καλές ερμηνείες των διασκευών του στο κοινό της Βόρειας Ελλάδας! Ο Κώστας με το τετραμελές σχήμα του εμφανίζεται στη μουσική σκηνή «Βάρδια» στη Κάτω Τούμπα της Θεσσαλονίκης (τηλ. 2310-250342) τη Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στις 10.00 σε ένα πρόγραμμα γεμάτο με αγαπημένα ξένα και ελληνικά τραγούδια, από U2 και James έως Μάλαμα και Σιδηρόπουλο. Την επόμενη, Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου, ο Κώστας Χρονόπουλος θα εμφανιστεί στο Quinta των Σερρών (γωνία Εμ. Ανδρόνικου 4 και Μεραρχίας, 1ος όροφος) με ακουστικό σχήμα και με εντελώς διαφορετική απόδοση των τραγουδιών αλλά και πάλι με μια μοναδική προσέγγιση σε ότι τραγουδάει. Το ντεμπούτο άλμπουμ του Κώστα Χρονόπουλου, «Σαν Μια Φωτογραφία» κυκλοφόρησε το 2005 από τη Universal και απέσπασε πολύ καλές κριτικές από πολλά Μέσα στη χώρα μας. Σε αυτό ξεχώρισαν το ομότιτλο ντουέτο με τον Μπάμπη Στόκα αλλά και η «Σκια» και το «Να Το Πιστέψεις»…

Στο site του Κώστα, www.kostasxronopoulos.gr μπορείτε να δείτε τα βιντεοκλίπ και να ακούσετε τα τραγούδια του και, βέβαια, τον ίδιο ζωντανά στη ‘Βάρδια’ της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη τη Κυριακή 19 και στο Quinta των Σερρών τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου.

Ο Κώστας Χρονόπουλος θα επαναλάβει το ακουστικό σετ του τη Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου στη Κω, στο “Global” και στις αρχές Μαρτίου στη Λαμία στο Καφωδείο ‘Ορφέας’ (tbc) αλλά θα πραγματοποιήσει και εμφανίσεις- έκπληξη με γνωστό και ιστορικό συγκρότημα στις αρχές του Μάρτη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη…Περισσότερα θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες!  

ΝΕΑ εκδήλωση Εκτύπωση Ολες τις εκδηλώσεις την ημέρας


NuCalendar ©