Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program KrkofejIPY από LmlXwUfRxOG ζήτησε okLVdZvjqUFQCAf.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Λαμπρινή από Βόλος ζήτησε Μόνο εσένα θέλω μόνο.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program xchICAbiBF από GRuTJqzgl ζήτησε JxMEkeLynBA.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program gVSyNmtHKQhfdI από AvkaUZVKcMDn ζήτησε rIeMqNYBoGz.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program byKHZAgnBrDos από PrNIdeQtJp ζήτησε pqtxlXWUhJnzI.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 92743
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


<<7 Ιανουάριος 20068 Ιανουάριος 20069 Ιανουάριος 2006>>

Θέμα: Δημήτρης Τσεκούρας & Κατερίνα Παπακωνσταντίνου
Ωρα Εναρξης: 11:00 μμ
Διάρκεια: 00 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: Οξυγόνο Live
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες: Ο Δημήτρης και η Κατερίνα πιστοί στο ραντεβού τους με το κοινό του ΟξΥΓΟΝΟΥ επανέρχονται στο αγαπημένο τους στέκι με ένα πρόγραμμα/ γιορτή! Ύστερα από πολύχρονη φιλία και συνεργασία [δισκογραφική και συναυλιακή] παίζουν για όλους τους πιστούς αλλά και νέους ακροατές τις πιο δυνατές στιγμές από τα τελευταία τους live! Αποσπάσματα από το έξοχο αφιέρωμα στους Αιγυπτιώτες δημιουργούς [Μ. Λοΐζο, Ν. Ξυδάκη, Δ. Παπαδημητρίου, Α. Δαβαράκη, Κ. Φέρρη, Αττίκ και Κ.Π. Καβάφη] αλλά και τα highlights από το πετυχημένο ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ που μας ταξίδεψε από τον Santana στην Ήπειρο και από την Dulce Pontes στην Τυνησία. Ο Cave συναντά τον Καζαντζίδη και η Μοσχολιού συνυπάρχει αρμονικά με τους Madredeus. Το φετινό στοίχημα ο Δημήτρης και η Κατερίνα το κερδίζουν με την υποστήριξη μιας μπάντας από νέους ταλαντούχους μουσικούς που με όρεξη και δροσιά διασκευάζουν τραγούδια γνωστά κι αγαπημένα αλλά και τραγούδια που σπάνια ακούμε σε αντίστοιχες σκηνές! Δεν απουσιάζουν βέβαια τα δικά τους τραγούδια από το ΚΟΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ, τη ΝΕΑ ΓΗ και το ΤΕΡΜΑ ΓΚΑΖΙ [τα κυκλοφορημένα τους album] και 3 ακυκλοφόρητα τραγούδια που έχουν ήδη κάνει αίσθηση…

ΑΠΟ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΟξΥΓΟΝΟ LIVE! ΣΤΙΣ ΕΝΤΕΚΑ ΑΚΡΙΒΩΣ…
ΕΙΣΟΔΟΣ: 10€, 8€ (φοιτητικό)

ΟξΥΓΟΝΟ LIVE! Bούρβαχη + Κορυζή 4 210 9240740
(μεταξύ Καλλιρρόης & Συγγρού)
www.oxygonolive.gr
www.dimitristsekouras.gr
www.katerinapapakonstantinou.gr  

ΝΕΑ εκδήλωση Εκτύπωση Ολες τις εκδηλώσεις την ημέρας


NuCalendar ©