Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Νίκος από Πάτρα ζήτησε Χαμογέλα στα παλιά.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Αϊσουν από ΝΑρτακη ζήτησε Οσα νιωθω αργυρος.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program ΔΕΣΠΟΙΝΑ από Καστοριά ζήτησε Η αγάπη μας.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Ελένη ζήτησε Kygo-Here for you.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Theodora από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ζήτησε Νικόλας Λειβαδίτης - Μαρία Καλούδη - Για πόσο ακόμα;.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ



  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;



Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 641066
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also



  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


<<27 Μάιος 200928 Μάιος 200929 Μάιος 2009>>

Θέμα: AC / DC
Ωρα Εναρξης: 9:00 μμ
Διάρκεια: 03 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες: 

Η Big Star Touring & η Live Nation CEE παρουσιάζουν τους AC/DC στις 28 Μαϊου 2009, στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας!
Επιτέλους, για πρώτη φορά, οι κεραυνοί των AC/DC θα σαρώσουν την Ελλάδα!
 
Όταν τον Σεπτέμβριο του 2008, οι AC/DC ανακοίνωσαν την παγκόσμια περιοδεία τους “Black Ice World Tour”, σταυρώσαμε τα δάχτυλα μας και κάναμε μία ευχή!... Τελικά, όλα μπορούν να πραγματοποιηθούν! Οι AC/DC, γνωστοί παγκοσμίως για τα μοναδικά shows τους και τις sold out  εμφανίσεις τους που ξεσηκώνουν μεγάλα στάδια ανά τον κόσμο καταφτάνουν με την Black Ice World Tour! Όπως χαρακτηριστικά έγραψε η Chicago Tribune, το show της Black Ice World Tour είναι μια γιορτή αφιερωμένη σε ό,τι κάνει το Rock ‘N’ Roll μοναδικό!
Η εντυπωσιακή παραγωγή που σφραγίζει ένα από τα μοναδικά και πιο απολαυστικά shows στον κόσμο, θα ταξιδέψει αυτούσια μέχρι την Ελλάδα.
 
Η Black Ice World Tour ξεκίνησε στις 28 Οκτωβρίου και ταξιδεύει σε πάνω από 60 προορισμούς σε Ευρώπη και Αμερική, με τα εισιτήρια να έχουν ήδη εξαντληθεί σε όλους από αυτούς!!! Μάλιστα, όταν στις 10 Οκτωβρίου, ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων της περιοδείας τους, αυτόματα 18 shows έγιναν sold out, σπάζοντας έτσι όλα τα ρεκόρ στη μουσική βιομηχανία!!! Η “Black Ice World Tour” είναι η πρώτη παγκόσμια περιοδεία των ηλεκτροφόρων παιδιών της hard rock σκηνής, AC/DC, μετά το 2001, ενώ είναι η πρώτη φορά στην μακρόχρονη καριέρα τους που θα εμφανιστούν και στην Ελλάδα!
 
Για περισσότερο από 3 δεκαετίες τώρα, οι αδερφοί Young βρίσκονται στην κορυφή της επιτυχίας! Με τραγούδια όπως το Back In Black, Hell’s Bell, Highway to Hell, For Those About To Rock, το σημαντικότερο κιθαριστικό δίδυμο στην ιστορία της ροκ έχει καταφέρει να μπει για τα καλά στη μουσική συνείδηση εκατομμυρίων ανθρώπων, ανεξάρτητα των μουσικών προτιμήσεων τους. Χαρακτηριστικά τους η μοναδική τους ενέργεια και η εκκεντρικά rock n roll σκηνική παρουσία τους!
 
Τεράστιες καμπάνες, η φουσκωτή Rosie, τα ηχηρά κανόνια και φυσικά …μην ξεχνάμε το trade mark της μπάντας, την κολεγιακή στολή του αεικίνητου Angus Young !!!
 
Το ηλεκτρικό κύμα των AC/DC ξεκίνησε! …
Στο βάθος της σκηνής ένα τεράστιο τραίνο και οι ήχοι του “Rock N Roll Train” που καθηλώνουν... Πραγματικά κιθαριστικά πυροτεχνήματα φωτίζουν τη σκηνή με το “Let There Be Rock”... και φυσικά η τεράστια φουσκωτή Rosie να δίνει τον ρυθμό στο “Whole Lotta Rosie”...
 
Αυτή τη στιγμή, όλα τα μεγάλα γήπεδα της Ευρώπης είναι ήδη sold out!
Τα μόνα εισιτήρια που θα μπορείτε να βρείτε σε όλη την Ευρώπη είναι αυτά του Αθηναϊκού show.
 

 

ΝΕΑ εκδήλωση Εκτύπωση Εμφάνιση ημερολογίου
NuCalendar ©