Γιορτάζει ο Χρύσανθος
  Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Νίκος από Πάτρα ζήτησε Χαμογέλα στα παλιά.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Αϊσουν από ΝΑρτακη ζήτησε Οσα νιωθω αργυρος.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program ΔΕΣΠΟΙΝΑ από Καστοριά ζήτησε Η αγάπη μας.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Ελένη ζήτησε Kygo-Here for you.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Theodora από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ζήτησε Νικόλας Λειβαδίτης - Μαρία Καλούδη - Για πόσο ακόμα;.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ



  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;



Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 639809
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also



  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


<<27 Μάρτιος 200828 Μάρτιος 200829 Μάρτιος 2008>>

Θέμα: Ελένη Τσαλιγοπούλου, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Γιώτα Νέγκ
Ωρα Εναρξης: 9:00 μμ
Διάρκεια: 02 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: Μύλος Αποθήκη
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες: 

’ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ Η ΚΑΡΔΙΑ…’

ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ

Ύστερα από μία σειρά επιτυχημένων εμφανίσεων στην Αθήνα,τρεις αγαπημένες γυναικείες φωνές που η καθεμία έχει δώσει τα δικά της διαπιστευτήρια στο μουσικό στερέωμα, θα βρίσκονται στην  ανανεωμένη Αποθήκη του Μύλου από την Παρασκευή 14 Μαρτίου και για τρία διήμερα.  Ο λόγος για τις Ελένη Τσαλιγοπούλου, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Γιώτα Νέγκα.
 Σε ένα πρόγραμμα που υποστηρίζει τον τίτλο του, ‘’της Γυναίκας η Καρδιά’’, με τραγούδια που εκφράζουν το γυναικείο  συναίσθημα, τραγούδια αγαπημένα, που θα αποδοθούν μοναδικά μέσα από ιδιαίτερες ενορχηστρώσεις, ένα πρόγραμμα αμιγώς διασκεδαστικό, νεανικό και φρέσκο, όπου η τρυφερός γυναικείος λόγος των τραγουδιών επικρατεί ως επί το πλείστον. Οι τρεις κυρίες  ανταλλάσσουν ρεπερτόριο και  μας εκπλήσσουν ευχάριστα τόσο στα λαϊκά όσο και στα πιο ποπ κομμάτια, με επιτυχίες της Ελένης, της Ανδριάνας και της Γιώτας αλλά και λαϊκές επιτυχίες των τελευταίων δεκαετιών.
Το πρώτο μέρος του προγράμματος  θα είναι  βασισμένο στη συνεργασία της Ελένης με τους Μίκρο κι έτσι ο ήχος θα είναι ποπ, ηλεκτρικός, χορευτικός και διασκεδαστικός, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να λικνιστεί στους ξεσηκωτικούς ρυθμούς και να  συμμετέχει ενεργά στο πάρτυ.
Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό αλλάζει και μπαίνουμε σε ένα πιο λαϊκό κλίμα. Οι τρεις τους θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και μέσα από τις επιμέρους αλλά και τις από κοινού εμφανίσεις  θα μοιραστούν μαζί μας στιγμές μοναδικές και τραγούδια λαϊκά που όλοι αγαπήσαμε και διασκεδάσαμε με αυτά.
Η Ανδριάνα Μπάμπαλη έχει στις αποσκευές της έναν ολοκαίνουργιο δίσκο με τίτλο ‘’Δες Καθαρά’’ από τον οποίο ξεχώρισε το ομότιτλο τραγούδι.
Η Γιώτα Νέγκα συμμετέχοντας στο δίσκο ‘’Έχω Άνθρωπο’’ δίνει ένα άλλο ύφος στην παράσταση  και με το λαϊκό της ηχόχρωμα συμπληρώνει τη θηλυκή τριάδα.
‘’Της γυναίκας η καρδιά’’ τιτλοφορείται το θηλυκό σχήμα και υπόσχεται βραδιές γεμάτες κέφι, ένταση, ζωντάνια, όπως μόνο οι γυναίκες ξέρουν να χαρίζουν..


Ημέρες παραστάσεων:
Παρασκευή 14 & Σάββατο 15 Μαρτίου
Παρασκευή 21 & Σάββατο 22 Μαρτίου
Παρασκευή 28 & Σάββατο 29 Μαρτίου

 
 

Θέμα: Σπυριδούλα
Ωρα Εναρξης: 10:00 μμ
Διάρκεια: 03 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: RODEO CLUB
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες: 

Ένα  «ιερό τέρας» του ελληνικού ροκ, στην πιο ιστορική σκηνή της πόλης..
Οι Σπυριδούλα, μια μπάντα συνώνυμο του γνήσιου rock‘n’roll, της ροκ στάσης ζωής και της διαχρονικής καλλιτεχνικής συνέπειας, με δεκάδες μελωδίες που έγιναν soundtrack στις ταινίες της ζωής μας και με στοίχους με …λόγο ύπαρξης, για δύο βραδιές, θα μας χαρίσουν ένα χορταστικό live happening, με αγαπημένες επιτυχίες από την πλούσια δισκογραφία τους ..


Η «Σπυριδούλα» σχηματίστηκε τον Σεπτέμβριο του ’77 από τους Βασίλη Σπυρόπουλο, Νίκο Σπυρόπουλο, Ανδρέα Μουζακίτη, Κώστα Κουρεμένο και Μάκη Μπλαζή.

Μετά από μερικές επιτυχημένες ζωντανές εμφανίσεις συναντιέται με τον Παύλο Σιδηρόπουλο. Αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας, ο δίσκος «Φλου» που κυκλοφόρησε το ’79 και θεωρείται σήμερα δίσκος αναφοράς, ίσως η σημαντικότερη ηχογράφηση της ελληνικής ροκ σκηνής.

Με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση των μελών αλλά με σταθερό πυρήνα τους αδελφούς Σπυρόπουλους το συγκρότημα συνεχίζει την πορεία του και μετά την αποχώρηση του Σιδηρόπουλου, εκδίδοντας το ’82 τον δίσκο «Νάυλον ντέφια και ψόφια κέφια» που επίσης έτυχε ευρείας απήχησης στους φίλους του ελληνικού ροκ.

Δύο χρόνια αργότερα, το ’84 το συγκρότημα αντιμετωπίζει σοβαρά εσωτερικά προβλήματα, κρίση δημιουργικότητας, έλλειψη επικοινωνίας ανάμεσα στα μέλη, κορεσμός. Τα μέλη αποφασίζουν από κοινού να δοθεί κάποιο τέλος προτιμώντας τη σιωπή από την επαγγελματική ρουτινιάρικη επανάληψη.

Περίπου δέκα χρόνια αργότερα, η ιδέα της ανασύστασης βρίσκει πρόσφορο έδαφος. Ακολουθούν κάποιες αναγνωριστικές επαφές και το καλοκαίρι του ’93 αρχίζει ένας νέος κύκλος για το συγκρότημα. Καρποί αυτής της ανασύστασης είναι οι δίσκοι «Ταξίδι στο κέντρο της πόλης» (1994 – ΕΜΙ) και «Σε τροχιά με απόκλιση» (1997 – Ανεξάρτητη παραγωγή). Το συγκρότημα ξαναδιαλύεται στις αρχές του ’99 λόγω της αναπάντεχης απώλειας του μπασίστα Νίκου Δόικα (1953-1999), παιδικού φίλου και στενού συνεργάτη.

Πέντε χρόνια απραξίας ωστόσο είναι πάρα πολλά και έτσι οι «Σπυριδούλα» αποφασίζουν να ξαναμαζευτούν το φθινόπωρο του 2004. Από αυτήν τη νέα επανασύνδεση προκύπτουν δώδεκα καινούργια τραγούδια καί μία διασκευή: «Στο φαλιμέντο» του Νικόλα Άσιμου. Στις ηχογραφήσεις συμμετέχουν ο Δ. Πουλικάκος, ο Χάρης και ο Πάνος Κατσιμίχας, και άλλοι εκλεκτοί φίλοι. Το υλικό αυτό, με τίτλο «Το βλέμμα των ανθρώπων» κυκλοφόρησε τον Νοέμβρη του 2006 (ανεξάρτητη παραγωγή – ΕΜΕΠ Records).

Tο συγκρότημα συνεχίζει, δυναμικά, τις ζωντανές εμφανίσεις με νέο και παλιότερο υλικό, καθώς γιορτάζει και την επέτειο των 30 χρόνων παρουσίας και Live στην ελληνική rock σκηνή.

«Σπυριδούλα» είναι οι:
Βασίλης Σπυρόπουλος (κιθάρα),
Νίκος Σπυρόπουλος (κιθάρα, φωνή),
Βαγγέλης Χάνος (μπάσο),
Γιώργος Μανδηλάς (φωνή, ακ. κιθάρα),
Αφροδίτη Ρήγα (πλήκτρα, φωνητικά),
Παναγιώτης Βουρδουμπάς (τύμπανα

 
RODEO CLUB
ΧΕΥΔΕΝ 34  - ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ
ΤΗΛ. :  210-8814702
 www.rodeoclub.gr

 

Θέμα: Μπάμπης Παπαδόπουλος
Ωρα Εναρξης: 10:00 μμ
Διάρκεια: 02 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: Μικρό Μουσικό Θέατρο
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες: 

Το πρώτο προσωπικό άλμπουμ του Σκηνές από ένα ταξίδι που μόλις κυκλοφόρησε από την Puzzlemusik, παρουσιάζει ο Μπάμπης Παπαδόπουλος σε ένα διήμερο (Πέμπτη 27 & Παρασκευή 28 Μαρτίου) στο Μικρό Μουσικό Θέατρο.

Ο Μπάμπης Παπαδόπουλος, (κιθαρίστας του συγκροτήματος Τρύπες και στη συνέχεια στενός συνεργάτης των Θανάση Παπακωνσταντίνου, Σωκράτη Μάλαμα, Φλώρου Φλωρίδη και άλλων) έχει ήδη αφήσει το στίγμα του στην ελληνική μουσική πραγματικότητα μέσα από τις συνεργασίες του εδώ και πολλά χρόνια τώρα.
Με το «Σκηνές από ένα ταξίδι» ξεκινά την προσωπική του διαδρομή, πραγματοποιώντας παράλληλα ζωντανές εμφανίσεις σε πολλές πόλεις της Ελλάδας. Στις συναυλίες αυτές για πρώτη φορά ξεδιπλώνονται σε πλήρη ανάπτυξη όλα εκείνα τα στοιχεία που κάνουν τον ήχο του τόσο ιδιαίτερο, χαρακτηριστικό, αναγνωρίσιμο και εν τέλει αγαπητό.
Ο Μπάμπης παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με δικές του συνθέσεις, στην ηλεκτρική ή την ακουστική κιθάρα, με την συνύπαρξη loops και fx. To ηχητικό αποτέλεσμα είναι ένα πλέγμα απο μουσικές εικόνες που τις χαρακτηρίζουν rock, ambient, jazz-electronic στοιχεία αλλά και ο αυτοσχεδιασμός.
Επόμενος σταθμός σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι η σκηνή του Μικρού Μουσικού Θεάτρου.

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ: Βεΐκου 33, Κουκάκι
τηλ.211-7107135
www.smallmusictheatre.gr 

 info@smallmusictheatre.gr

Είσοδος : 10€

 

Θέμα: Ρόδες
Ωρα Εναρξης: 10:00 μμ
Διάρκεια: 02 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: ΑΝ Club, Εξάρχεια, Αθήνα
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες: 

Οι Ρόδες επιστρέφουν στο Αν Club (Σολωμού 13-15, Εξάρχεια)
Παρασκευή 28 και Σάββατο 29 Μαρτίου
Έναρξη: 22.00, Είσοδος: 12€

Οι Ρόδες κάνουν ένα διάλειμμα από την περιοδεία τους στην επαρχία, και επιστρέφουν στην Αθήνα εκεί από όπου ξεκίνησαν όλα, στο An Club. Για δύο ημέρες στο υπόγειο των Εξαρχείων οι Ρόδες υπόσχονται ένα από τα καλύτερα και πιο underground show της πόλης, ξεκινώντας από το hip hop σαν βάση και καταλήγοντας στον σύγχρονο funk και Rock ‘n’ Roll ήχο τους. 

Για τουλάχιστον δύο ώρες, οι Ρόδες θα παρουσιάζουν τραγούδια από τον πρώτο (Στη Γιορτή της Φαντασίας) και τον δεύτερο δίσκο τους (Silent Disco) και πολλές διασκευές (Damien Marley, Rage against the machine, Clash, Prodigy κ.α). 

Ρόδες: Νικήτας κλιντ, Άρης Ζαρακάς, Χρήστος Τσάμπουρας, Χρήστος Διακουμής, Μάριος Χασαλεύρης, Αλέκος Σώρρος.

 

Θέμα: Skelters
Ωρα Εναρξης: 10:30 μμ
Διάρκεια: 02 ώρες(α) 30 λεπτά(ο)
Μέρος: Otto Dix, Β.Γεωργίου 44, Θεσσαλονίκη
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες: Οι Skelters live unplugged στο Otto Dix την Παρασκευή 28 Μαρτίου!
πληροφορίες:
www.skelters.gr
www.myspace.com/skelters 

Θέμα: Παναγιώτης Δόβας & Εναλλάξ
Ωρα Εναρξης: 11:00 μμ
Διάρκεια: 04 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: ΚΟΚΚΙΝΟ ΒΕΛΟΥΔΟ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΟΒΑΣ & ΕΝΑΛΛΑΞ BAND LIVE

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14-03-08 --23:00
LIVE ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΒΕΛΟΥΔΟ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 24 -- 2310231332
 

Θέμα: Παναγ. Δόβας& Εναλλάξ Band
Ωρα Εναρξης: 11:30 μμ
Διάρκεια: 03 ώρες(α) 30 λεπτά(ο)
Μέρος: ΚΟΚΚΙΝΟ ΒΕΛΟΥΔΟ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες: 
Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΟΒΑΣ & ΟΙ ΕΝΑΛΛΑΞ BAND

ΠΑΡΑΣΚΕΥH 28-3-2008 --23:00  
 LIVE ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΒΕΛΟΥΔΟ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 24 -- 2310231332
 
 
ΣΕ  ΒΡΑΔΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΝΤΕΧΝΗΣ & ROCK ΜΟΥΣΙΚΗΣ
 
Θα χαρούμε να τα πούμε από κοντά!!
 

ΝΕΑ εκδήλωση Εκτύπωση Εμφάνιση ημερολογίου
NuCalendar ©