Γιορτάζει ο Μάρκος
  Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Νίκος από Πάτρα ζήτησε Χαμογέλα στα παλιά.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Αϊσουν από ΝΑρτακη ζήτησε Οσα νιωθω αργυρος.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program ΔΕΣΠΟΙΝΑ από Καστοριά ζήτησε Η αγάπη μας.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Ελένη ζήτησε Kygo-Here for you.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Theodora από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ζήτησε Νικόλας Λειβαδίτης - Μαρία Καλούδη - Για πόσο ακόμα;.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ



  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;



Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 641188
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also



  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


<<22 Οκτώβριος 200823 Οκτώβριος 200824 Οκτώβριος 2008>>

Θέμα: Escape
Ωρα Εναρξης: 9:15 μμ
Διάρκεια: 02 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: θέατρο Broadway
Κατηγορία: Θέατρο
Θεατρικές εκδηλώσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες: 

Κερδίστε προσκλήσεις!

Περισσότερα εδώ:

 Escape - 3D θέατρο στο Broadway - 2η χρονιά - Προσκλήσεις


*Γιατί να δω το Escape στο θέατρο Broadway?*



1. Για να δω για πρώτη φορά 3-D Theatre. Να ζήσω την εικονική πραγματικότητα της πιο πρωτότυπης παράστασης του φετινού Χειμώνα. Φορώντας τα ειδικά γυαλιά θα δω ένα τρισδιάστατο κόσμο να ξεπετάγεται μπροστά μου σ' ένα πραγματικό υπερθέαμα
2. Για να δω πως ο έρωτας ακόμα και μέσα από το διαδίκτυο, μπορεί να ανατρέψει καταστάσεις, να προκαλέσει αθάνατα συναισθήματα και να αποδείξει τη δύναμη του ανθρώπου όταν καλείται να πολεμήσει το ίδιο το δημιούργημά του... Την τεχνολογία!
3. Για να δώ πως συνυπάρχουν σε μια παράσταση, τα καλύτερα μουσικά θέματα στην ιστορία του musical στις αυθεντικές γλώσσες και εκτελέσεις (Γαλλικά-Αγγλικά με ελληνικούς υπέρτιτλους) και πως έρχονται στο σήμερα οι πιο διάσημοι ήρωες του Παγκόσμιου μουσικού θεάτρου όπως ο "Ρωμαίος και η Ιουλιέττα", το "Φάντασμα της Όπερας", ο Κουασμόδο και η Εσμεράλντα της Παναγίας των Παρισίων, ο Ρόκυ του "Ρόκυ Χόρορ Σόου", η Σατίν και ο Christian του "Μουλέν Ρούζ" και πολύ άλλοι διάσημοι ήρωες σε μια διεθνούς επιπέδου παραγωγή!
4. Για να ανακαλύψω τη musical performer Σία Κοσκινά με διεθνή καριέρα και τις καλύτερες κριτικές κοινού και δημοσιογράφων να ερμηνεύει αθάνατα αριστουργήματα του παγκόσμιου ρεπερτορίου.
5. Για να δω το Λάμπη Λιβιεράτο να ανατρέπει τα μέχρι σήμερα δεδομένα του στο πιο εναλλακτικό θέαμα της καριέρας του, σ' ένα comme back που θα συζητηθεί!
6. Για να δω πως ο δημιουργός του Escape Νίκος Βεντουράτος ενώνει το θέατρο με την τεχνολογία δημιουργώντας ένα νέο είδος θεάματος!
7. Για να μάθω πως ο Μάγος Σανκάρα για πρώτη φορά δημιουργεί σε μια παράσταση magical Illusion effects παραπλανώντας τις αισθήσεις μας... χωρίς καν να παρευρίσκεται!
 

Θέμα: Echoes The Band
Ωρα Εναρξης: 11:00 μμ
Διάρκεια: 03 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: Κόκκινο Βελούδο
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες: 

ΚΟΚΚΙΝΟ ΒEΛOYΔO
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 24 (ΠΛ. ΑΘΩΝΟΣ)
Είδος Μουσικής: Blues - Rock - Funk

 

Θέμα: Ominus
Ωρα Εναρξης: 11:00 μμ
Διάρκεια: 03 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: Club Lido - Θεσσαλονίκη
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες: LIDO DIAMOND & THE SHOWSELL CREW PRESENT:

OMINUS LIVE PERFORMANCE @ CLUB LIDO
ON DECKS: DJ MR. CHI
DOORS OPEN: 23:00

FRIKSOU 5-
THL EPIK.2310-539055 

ΝΕΑ εκδήλωση Εκτύπωση Εμφάνιση ημερολογίου
NuCalendar ©