Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Νίκος από Πάτρα ζήτησε Χαμογέλα στα παλιά.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Αϊσουν από ΝΑρτακη ζήτησε Οσα νιωθω αργυρος.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program ΔΕΣΠΟΙΝΑ από Καστοριά ζήτησε Η αγάπη μας.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Ελένη ζήτησε Kygo-Here for you.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Theodora από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ζήτησε Νικόλας Λειβαδίτης - Μαρία Καλούδη - Για πόσο ακόμα;.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ



  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;



Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 641054
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also



  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


<<22 Ιανουάριος 201123 Ιανουάριος 201124 Ιανουάριος 2011>>

Θέμα: Η λίμνη το σκασε!
Ωρα Εναρξης: 12:00 πμ
Διάρκεια: 00 ώρες(α) 45 λεπτά(ο)
Μέρος: Βρυσάκι, Χώρος Τέχνης & Δράσης
Κατηγορία: Θέατρο
Θεατρικές εκδηλώσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες: 
Κ Ο Υ Κ Λ Ο Θ Ε Α Τ Ρ Ο
Κ Α Ρ Α Μ Π Ο Λ Α

« Η ΛΙΜΝΗ ΤΟ ΣΚΑΣΕ »

Εδώ και μέρες στα Λιανοχορταρούδια το νερό της λίμνης λιγοστεύει. Πρώτος το καταλαβαίνει ο Βάτραχος και φωνάζει τα ζώα να τους το ανακοινώσει. Προσπαθούν με κάθε τρόπο να αποκαταστήσουν το νερό της λίμνης αλλά δεν είναι και τόσο εύκολο. Τότε παρουσιάζεται ο Γάτος και υπόσχεται να τους βοηθήσει. Τα ζώα μην έχοντας άλλη λύση τον εμπιστεύονται. Τα πράγματα όμως πηγαίνουν απ’ το κακό στο χειρότερο! Τα δέντρα ξεραίνονται, τα ζώα κοντεύουν να αφανιστούν, και το νερό χάνεται κατά ένα περίεργο τρόπο. Παράξενα πράγματα! θα καταφέρουν άραγε οι Λιανοχορταριώτες να σώσουν τον τόπο τους; Και πως θα το κάνουν αυτό;

Ένα διαδραστικό οικολογικό παραμύθι με ζωντανή μουσική από παραδοσιακά ακούσματα. Η ιστορία αυτή είναι εμπνευσμένη από παιχνίδια και τραγούδια που μοιραζόμαστε τον τελευταίο καιρό με παιδιά που φιλοξενούνται στον Ξενώνα των Γιατρών του Κόσμου. Το νανούρισμα στα περσικά « όλα λόιε λόιε » μας το έμαθαν αυτά τα παιδιά και οι μαμάδες τους.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ :

ΚΕΙΜΕΝΟ : Φαίη Ρεϊζίδου
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΥΚΛΑΣ : Φαίη Ρεϊζίδου, Χριστίνα Στουραϊτη
ΚΟΥΚΛΟΠΑΙΖΟΥΝ : Φαίη Ρεϊζίδου, Αγγελική Βλασσοπούλου, Χριστίνα Στουραϊτη
ΚΡΟΥΣΤΑ : Λαμπρίνα Αρβανιτίδου

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διάρκεια έργου: 45 λεπτά
Για παιδιά από 4 +
Παραστάσεις: Κυριακή 9, 16, 23 Ιανουαρίου 2011 στις 12.00
Εισιτήριο: 10 ευρώ (γονέας + παιδί)
Χώρος Τέχνης & Δράσης Βρυσάκι, Βρυσακίου 17, στάση Μετρό Μοναστηράκι



Κ O Υ Κ Λ Ο Θ Ε Α Τ Ρ Ο        Κ Α Ρ Α Μ Π Ο Λ Α

Το κουκλοθέατρο Καραμπόλα γεννήθηκε το 1996 στη Ρόδο. Πραγματοποίησε παραστάσεις και εργαστήρια κατασκευής κούκλας στο Εθνικό Θέατρο της πόλης, σε σχολεία, στα χωριά της Ρόδου και στα γύρω νησιά μέχρι τον Οκτώβριο του 2004. Τα τελευταία 6 χρόνια εδρεύει στην Αθήνα και δίνει παραστάσεις σε μουσεία, σχολεία, και ιδρύματα για παιδιά με ειδικές ανάγκες. Από το 2009 συνεργάζεται με την μη κυβερνητική οργάνωση των Γιατρών του Κόσμου στην Ελλάδα και πραγματοποιεί εργαστήρια θεατρικού παιχνιδιού και κατασκευή κούκλας με χαρτοπολτό καθώς και παραστάσεις για παιδιά προσφύγων που φιλοξενούνται στον Ξενώνα των Γιατρών του Κόσμου στην Αθήνα.
 

ΝΕΑ εκδήλωση Εκτύπωση Εμφάνιση ημερολογίου
NuCalendar ©