Γιορτάζει ο Χρύσανθος
  Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Νίκος από Πάτρα ζήτησε Χαμογέλα στα παλιά.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Αϊσουν από ΝΑρτακη ζήτησε Οσα νιωθω αργυρος.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program ΔΕΣΠΟΙΝΑ από Καστοριά ζήτησε Η αγάπη μας.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Ελένη ζήτησε Kygo-Here for you.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Theodora από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ζήτησε Νικόλας Λειβαδίτης - Μαρία Καλούδη - Για πόσο ακόμα;.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ



  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;



Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 639775
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also



  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


<<17 Ιανουάριος 200618 Ιανουάριος 200619 Ιανουάριος 2006>>

Θέμα: Πορτοκάλι με Περόνη
Ωρα Εναρξης: 9:00 μμ
Διάρκεια: 01 ώρες(α) 20 λεπτά(ο)
Μέρος: Θέατρο της Άνοιξης
Κατηγορία: Θέατρο
Θεατρικές εκδηλώσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες: H Ομάδα Καλλιτεχνών «Ούγκα Κλάρα» παρουσιάζει για 4 μόνο παραστάσεις «Το Πορτοκάλι με την Περόνη» Τετάρτη 18/1, Πέμπτη 19/1, Παρασκευή 20/1 & Σάββατο 21/1/2006 στο Θέατρο της Άνοιξης Γερμανικού 20, Μεταξουργείο, τηλ.: 210 5238870

H Ομάδα Καλλιτεχνών «Ούγκα Κλάρα» μετά τις 40 πετυχημένες παραστάσεις του έργου «Το Πορτοκάλι με την Περόνη» που έδωσε στη Θεσσαλονίκη ανοίγει το Φεστιβάλ «Θεατρική Δράση 1» που οργανώνεται με τη συνεργασία του Πολιτισμικού Οργανισμού του Δήμου Αθηναίων και του Θεάτρου της Άνοιξης.

Διαβάστε περισσότερα για την παράσταση στην κατηγορία Αρτος και Θεάματα 

Θέμα: Παντελής Θαλασσινός
Ωρα Εναρξης: 10:00 μμ
Διάρκεια: 02 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: Εξέδρα - Ν. Σμύρνη
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες: Ελ. Βενιζέλου 235 - Νέα Σμύρνη 

Θέμα: Lesbian Fetish Party
Ωρα Εναρξης: 11:00 μμ
Διάρκεια: 05 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: Club UnderWorld
Κατηγορία: Show
Stand-up Comedy, Events, Expos

Πρόσθετες λεπτομέρειες: Η πόλη μας φιλοξενεί για πρώτη φορά ένα Lesbian Fetish Party που όμως χωράει gay και straight άντρες.

Την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου, το μοναδικό ελληνικό πόρταλ για λεσβίες, www.lesbian.gr, υποδέχεται το 2006 με ένα πάρτι αφιερωμένο στο φετιχισμό και το sm και, μάλιστα, πολιτικοποιώντας το και εμβαθύνοντας σε αυτό.

H βία είναι αποδεκτή μόνο εφόσον περιορίζεται και εκτονώνεται στο κρεβάτι και αυτό πάλι μόνο με την απόλυτη συναίνεση αυτών που τη χρησιμοποιούν και την απολαμβάνουν ως σεξουαλική πρακτική. Το s/m είναι ίσως η πιο παρεξηγημένη σεξουαλική πρακτική και, ενώ τα εγκλήματα και η βία κοινωνικά απαντιούνται συνέχεια σε πολλές και άδικες πρακτικές, το LesbianGR αντιπροτείνει: εκτονώστε τις "άγριες" διαθέσεις σας μόνο με κάποιον/α που τις ευχαριστιέται.

Πριν λίγους μήνες το ελληνικό κοινό ήρθε σε επαφή με τη Maria Beatty, δημιουργό σαδομαζοχιστικών, φετιχιστικών, λεσβιακών ταινιών. Είχαμε τη χαρά να δούμε σε μια τεράστιας αναγνωσιμότητας εφημερίδα, ένα ολόκληρο δισέλιδο αφιέρωμα με τη φωτογραφία μιας υπηρέτριας (της ίδια της Maria Beatty) που έγλυφε τα πόδια της αφέντρας της που συμπλήρωνε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη. Αφού το πρώτο βήμα έγινε με αυτόν τον τρόπο, και το sm βγήκε από την ντουλάπα του, μάλλον ήρθε ο καιρός για ένα μεγάλο event στην Αθήνα που να ανοίγεατι σε ακόμα πιο πολλές σεξουαλικές ταυτότητες, με κύριο άξονα το σεβασμό.

Σεβασμός, μια λέξη που περικλείεται απόλυτα στο sm αλλά, δυστυχώς, όχι στην κοινωνική βία και στις μορφές που εκδηλώνεται.

Μερικές φόρες ο πόνος μπορεί να προκαλέσει ηδονή και ξέρετε πότε; Όταν τον ελέγχουμε απόλυτα, όταν εμείς τον διατάζουμε, όταν ενεργεί προς τέρψη μας.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα έρχεται από μια έρευνα Αμερικανίδων φεμινιστριών γυναικολόγων, που ρώτησαν 500 γυναίκες για τις ερωτικές τους φαντασιώσεις όταν αυνανίζονται, και το 89% απάντησε ότι φαντασιώνονται σκηνές σκληρού σεξ και βίας, ταπείνωσης και καθήλωσης, βιασμού και κυριαρχίας. Δεν είναι απίστευτο ότι αυτά ακριβώς τα πράγματα είναι οι χειρότεροι εφιάλτες των γυναικών; Δεν είναι απίστευτο ότι ο αγώνας των γυναικών εδώ και αιώνες είναι κατά κύριο λόγο ενάντια στη βία; Και όμως, ταυτόχρονα, αυτός ο φόβος, μπορεί να μετατραπεί σε ηδονή όταν τον ελέγχεις, όταν δε γίνεται χωρίς τη θέλησή σου αλλά αντίθετα κατόπιν επιθυμίας σου και εντολής σου. Όταν το παιχνίδι της δύναμης παραμένει παιχνίδι που χρησιμοποιείται μόνο προς ευχαρίστηση σου.

Αφέντρες και σκλάβες αναποδογυρίζουν ταξικές κατηγορίες, με το παιχνίδι ρόλων που δεν καταπιέζουν κοινωνικά αλλά απελευθερώνουν συνειδήσεις και προκαλούν ηδονικά. Απελευθερώστε τις κυρίαρχες ή ταπεινωτικές διαθέσεις σας στο κρεβάτι και σταματήστε να τις μεταφέρετε στη δουλειά, στο δρόμο, στην καθημερινότητά σας και προ παντός στην οικογένεια.

Η βία κατά των γυναικών είναι ένα τεράστιο, πολύ πονεμένο κοινωνικά κεφάλαιο που εδώ και χρόνια δεν λέει να κλείσει. Στην Ελληνική κοινωνία, με ευρωπαϊκή επιδότηση και τεράστιους κόπους από μια μερίδα ακτιβιστριών γυναικών, κρατιέται ανοιχτή η Γραμμή SOS (800 11 88881 και από κινητό 210 7786800) η οποία δέχεται αμέτρητες καταγγελίες. Σε πολλές πόλεις της Ευρώπης, τα πράγματα είναι πολύ πιο καλά οργανωμένα και όταν πας στο φούρνο πάνω στη χάρτινη σακούλα του ψωμιού γράφει "βοηθήστε στην καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών" και από κάτω τον αριθμό της τηλεφωνικής γραμμής υποστήριξης.

Στα μάτια αυτών των ανθρώπων που αναγνωρίζουν, αναπαράγουν και, κατά κάποιον τρόπο, αποδέχονται τη βία σαν τρόπο έκφρασης, εκτόνωσης, επιβολής ακόμα και γαλούχησης και τη δικαιολογούν, φαντάζει άκρως σοκαριστικό και ανώμαλο να βλέπουν συνανθρώπους τους με μαστίγια, κολάρα και piercing.

Μόνο που δεν γνωρίζουν ότι οι άνθρωποι που απολαμβάνουν το σαδομαζοχιστικό σεξ δεν θα σηκώσουν ποτέ το χέρι τους πάνω σε συνάνθρωπό τους αν δεν τους το επιτρέψει ή αν δεν τους παρακαλέσει.

Έτσι ακριβώς, πολιτικά, τοποθετεί τα πράγματα το δελτίο τύπου του LesbianGR για το πάρτι που διοργανώνει και ενημερώνει ότι το event ξεκινάει στις 23.00 με προβολές των ταινιών της Maria Beatty, ακολουθεί ένα lesbian erotic fetish show από δυο κοπέλες και το soundtrack της βραδιάς έχει αναλάβει ο Γιώργος Φακίνος που θα παίξει από Depech Mode και Cure μέχρι Rita Mitsouko, Madonna και Miss Kitten.

Μας προειδοποιεί ότι για πρώτη φορά σκληρό dress code δεν θα υπάρξει αλλά καλό είναι να είστε "στο κλίμα", έχοντας έστω ένα ζευγάρι χειροπέδες.

Φυσικά, η βραδιά δεν θα μπορούσε να φιλοξενηθεί πουθενά αλλού στην Αθήνα εκτός από το Club Underworld, κατεβαίνοντας τα σκαλιά του σχεδόν στη γωνία Θεμιστοκλέους και Γαμβέττα, κοντά στην Πανεπιστημίου.  

ΝΕΑ εκδήλωση Εκτύπωση Εμφάνιση ημερολογίου
NuCalendar ©