Γιορτάζει ο Χρύσανθος
  Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Νίκος από Πάτρα ζήτησε Χαμογέλα στα παλιά.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Αϊσουν από ΝΑρτακη ζήτησε Οσα νιωθω αργυρος.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program ΔΕΣΠΟΙΝΑ από Καστοριά ζήτησε Η αγάπη μας.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Ελένη ζήτησε Kygo-Here for you.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Theodora από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ζήτησε Νικόλας Λειβαδίτης - Μαρία Καλούδη - Για πόσο ακόμα;.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ



  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;



Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 639774
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also



  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


<<16 Φεβρουάριος 200617 Φεβρουάριος 200618 Φεβρουάριος 2006>>

Θέμα: DJ Pascal
Ωρα Εναρξης: 12:00 μμ
Διάρκεια: 03 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: DELUXE
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες: FRIDAY 17 FEBRUARY
DJ PASCAL
Soulful & deep House vibes
DELUXE
Falirou 15, Makrigianni
Koukaki, Athens
00:00 - Till late
 

Θέμα: Eκθεση επικοινωνίας και αφίσας Διεθνούς Αμνηστίας
Ωρα Εναρξης: 8:00 μμ
Διάρκεια: 00 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: Μουσείο Μπενάκη
Κατηγορία: Show
Stand-up Comedy, Events, Expos

Πρόσθετες λεπτομέρειες: H Apeiron Photos, το Ελληνικό Τµήµα της Διεθνούς Αµνηστίας και το φωτογραφικό πρακτορείο Corbis προσκάλεσαν τους ανθρώπους της ελληνικής διαφήµισης και του design να δηµιουργήσουν καταχωρήσεις και αφίσες µε θέµα το έργο της Διεθνούς Αµνηστίας. Ευχαριστούµε όλους τους συµµετέχοντες που ανταποκρίθηκαν τόσο γενναιόδωρα στην πρόσκληση µας, µε αποτέλεσµα τα έργα που συγκεντρώθηκαν να ξεπεράσουν τα 350. Όλη αυτή η δράση θα γίνει µια µεγάλη έκθεση επικοινωνίας και αφίσας, ανοικτή στο κοινό, στο νέο Μουσείο Μπενάκη. Τα εγκαίνια θα γίνουν στις 14 Φεβρουαρίου και ώρα 20:00 στο φουαγιέ του νέου Μουσείου Μπενάκη (Πειραιώς 138 & Ανδρονίκου) και είστε όλοι καλεσµένοι. Ευελπιστούµε η βραδιά αυτή να γίνει µια µεγάλη γιορτή δηµιουργικότητας και κοινωνικής ευαισθησίας. Στα εγκαίνια θα µπορείτε να προµηθευτείτε και τον κατάλογο της έκθεσης, τα έσοδα από τις πωλήσεις του οποίου θα διατεθούν στη Διεθνή Αµνηστία. Ευχαριστούµε τον Δηµήτρη Γκάζη για τη δηµιουργική επιµέλεια της προώθησης του project, και την Ειρήνη Γερουλάνου για την χρήση του Μουσείου. Τέλος, ευχαριστούµε θερµότατα όλους τους συµµετέχοντες αλλά και τους ευγενείς και σηµαντικούς χορηγούς και υποστηρικτές αυτής της δράσης. 

Θέμα: 4ο Festival Cult Ελληνικού Κινηματογράφου
Ωρα Εναρξης: 9:00 μμ
Διάρκεια: 04 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: Gagarin 205
Κατηγορία: Show
Stand-up Comedy, Events, Expos

Πρόσθετες λεπτομέρειες: (προπώληση μόνο το διαρκείας 35 ευρώ)

Προφεστιβαλική εκδήλωση στις 14 Φεβρουαρίου (Τρ): RADIO BLACKMAN DJ SET
Ημερομηνία: 17-19 Φεβρουαρίου (Παρ – Κυρ)
Artists/Groups: 4o ΦΕΣΤΙΒΑΛ CULT ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ – ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗΣ - ΣΟΥΓΚΛΑΚΟΣ
Διοργάνωση: Astra  

Θέμα: Πυρός Αιθήρ
Ωρα Εναρξης: 10:00 μμ
Διάρκεια: 02 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: Μικρό Μουσικό Θέατρο
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες: Με αφορμή τη νέα τους δισκογραφική δουλειά ‘ΑΝΑΦΛΕΞΙΣ’, η µουσική οµάδα Πυρός Αιθήρ που δραστηριοποιείται στο χώρο της ελληνικής jazz-ethnic σκηνής από το 1994, θα εμφανιστεί στο Μικρό Μουσικό Θέατρο την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 06.

Μαζί µε τον ιδρυτή Γρηγόρη Μελάκη (τύµπανα, κρουστά, κουδουνόφωνο) και τον Παντελή Μπενετάτο (πλήκτρα, clavinet, Fender Rhodes, µελόντικα, φλογέρα) στην ανανεωµένη σύνθεση της οµάδας βρίσκονται οι ∆ηµήτρης Κόλλιας (άλτο, τενόρο και σοπράνο σαξόφωνο, άλτο κλαρίνο, φλάουτο), ∆ηµήτρης Κοροντζής (ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα) και Κώστας Kωσταντίνου (ακουστικό και ηλεκτρικό µπάσο). Κυκλοφόρησαν το πρώτο τους CD στη Legend τον Ιανουάριο του 2000. Και στο δεύτερο CD η οµάδα συνεχίζει τη πορεία της στο χώρο της ευρωπαϊκής τζαζ περιλαµβάνοντας παραδοσιακά θέµατα από τη Μακεδονία, Ήπειρο και Θράκη, αλλά και latin ρυθμούς και πρωτότυπες συνθέσεις που βασίζονται σε ελληνικούς και βαλκανικούς ρυθµούς ενώ συνταξιδεύει µε ξεχωριστούς προσκεκληµένους που γνωρίζουν καλά το συγκεκριµμένο µουσικό ιδίωµα όπως ο Παντελής Στόικος (τροµπέτα, καβάλ), ο Αντρέας Παππάς (κρουστά), ο Μάρκος ∆αµιανός (µπανσούρι) η ∆ήµητρα Μελάκη (φωνή), η Κορίνα Παπαδόδηµα (βιολί) και η Ντιάνα ∆εληγιάννη (ηλεκτρικό µπάσο). Έχουν εμφανιστεί σε πολιτιστικές εκδηλώσεις και φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα συμπράττοντας με σέρβους, αμερικανούς και αυστριακούς μουσικούς. Η δυναμική των ρυθμών και η αυτοσχεδιαστική επεξεργασία από τη παραλλαγή μέχρι τη free, τα οικεία θέματα και οι σολιστικές εκρήξεις, στοιχειοθετούν το νέο ήχο της «Ελληνικής Jazz» των Πυρός Αιθήρ με αναλογίες σε μουσικούς και σχήματα όπως οι Chris Speed, Pachora, Masada και άλλα της Down Town σκηνής της Νέας Υόρκης. Η πορεία τους χαρακτηρίζεται από τη σύζευξη δύο µεγάλων µουσικών κληρονοµιών και στοιχειοθετούν ένα ιδιαίτερο και µοναδικό ήχο που κάνει τους Πυρός Αιθήρ ένα απ’ τα αντιπροσωπευτικότερα σχήµατα του είδους.

Κερδίστε προσκλήσεις για να τους δείτε από κοντά στέλνοντας email με θέμα Πύρος Αιθήρ στο win@hotstation.gr το ονοματεπώνυμο σας μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με email.



Έναρξη 10μ.μ. - Είσοδος 10€ 

ΝΕΑ εκδήλωση Εκτύπωση Εμφάνιση ημερολογίου
NuCalendar ©