Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Νίκος από Πάτρα ζήτησε Χαμογέλα στα παλιά.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Αϊσουν από ΝΑρτακη ζήτησε Οσα νιωθω αργυρος.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program ΔΕΣΠΟΙΝΑ από Καστοριά ζήτησε Η αγάπη μας.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Ελένη ζήτησε Kygo-Here for you.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Theodora από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ζήτησε Νικόλας Λειβαδίτης - Μαρία Καλούδη - Για πόσο ακόμα;.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 643636
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


<<15 Δεκέμβριος 200616 Δεκέμβριος 200617 Δεκέμβριος 2006>>

Θέμα: Bob Brozman
Ωρα Εναρξης: 11:00 μμ
Διάρκεια: 00 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: 
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες: Παρασκευή 15 & Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2006
11.00 μ.μ. - 15€

Ο Bob Brozman γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη στα 1954 και παίζει κιθάρα από τα έξη του. Στα δεκατέσσερα ανακαλύπτει τη μαγεία της κιθάρας National steel και ανταποκρίνεται στο κάλεσμά της. Σπουδάζει μουσική και Εθνομουσικολογία στο Πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον με έμφαση στις ρίζες του μπλουζ του δέλτα του Μισισιπή και την ιστορία της μουσικής της Χαβάη.

Μέσα στα χρόνια, οδηγημένος από το πάθος του για Τις κιθάρες National steel γίνεται ένας από τους μεγαλύτερους συλλέκτες τους στον κόσμο και ο συγγραφέας του βιβλίου “The History and Artistry of National Resonator Instruments", το οποίο κυκλοφορεί στα 1993.

Η βαθιά γνώση για την ιστορία της μουσικής και το φυσικό του ταλέντο, του έδωσαν τη δυνατότητα να δημιουργήσει πολλές ενορχηστρώσεις για μπάντες, να γράψει μουσική για θέατρο, soundtracks για κινηματογραφικές ταινίες και ραδιοφωνικά προγράμματα και να ηχογραφήσει μέχρι σήμερα πάνω από 25 άλμπουμ.

Κύρια όμως δραστηριότητα για τον Bob τα τελευταία 27 χρόνια είναι οι ζωντανές εμφανίσεις σε ολόκληρο τον πλανήτη. Από την Αμερική και τον Καναδά στην Ευρώπη, Αφρική, Ασία, Αυστραλία, Νέα Γουινέα, ο Bob Brozman είναι χωρίς αμφιβολία ένας πολίτης του Κόσμου.  

Θέμα: Film
Ωρα Εναρξης: 12:00 πμ
Διάρκεια: 00 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: Ιωάννινα (Καπλάνειο)
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες:  

ΝΕΑ εκδήλωση Εκτύπωση Εμφάνιση ημερολογίου
NuCalendar ©