Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Νίκος από Πάτρα ζήτησε Χαμογέλα στα παλιά.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Αϊσουν από ΝΑρτακη ζήτησε Οσα νιωθω αργυρος.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program ΔΕΣΠΟΙΝΑ από Καστοριά ζήτησε Η αγάπη μας.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Ελένη ζήτησε Kygo-Here for you.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Theodora από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ζήτησε Νικόλας Λειβαδίτης - Μαρία Καλούδη - Για πόσο ακόμα;.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ



  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;



Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 641088
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also



  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


<<9 Απρίλιος 201110 Απρίλιος 201111 Απρίλιος 2011>>

Θέμα: Worms, ΣΚΙΕΣ και ΝΤΠ
Ωρα Εναρξης: 8:30 μμ
Διάρκεια: 03 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: ΑΝ Club, Εξάρχεια
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες: 
Worms, ΣΚΙΕΣ και ΝΤΠ. μαζί στην σκηνή
Hip Hop live στο ΑΝ Club. Όταν η μουσική ενώνει γειτονιές...



Την Κυριακή 10 Απριλίου, η παλιά φρουρά του ελληνικού hip hop, οι ΝΤΠ, οι WORMS και οι ΣΚΙΕΣ ενώνουν τις δυνάμεις τους και σας καλούν στο ΑΝ Club στα Εξάρχεια, σε μία βραδιά με ατελείωτες ρίμες, freestyle και hip hop αισθητική.

Αναλυτικότερα οι ΝΤΠ. (ή Νέα Τάξη Πραγμάτων) από τη Σύρο συνεχίζουν τη σειρά των επιτυχημένων συναυλιών τους και βρίσκονται σε μεγάλα κέφια, για να κάνουν για μία ακόμα φορά αυτό που ξέρουν καλά... εντύπωση! Οι Worms από την Ελευσίνα, μετά την επιτυχημένη κυκλοφορία του videoclip "Τεμπέλης", αποτελούν το πιο καυτό όνομα της Δυτικής Αττικής στο χώρο της ραπ και υπόσχονται να κουνήσουν το κοινό, φλερτάροντας με funky και blues τρελούς ρυθμούς. Τέλος, οι ΣΚΙΕΣ από το Γαλάτσι, κάνουν το πολυαναμενόμενο comeback και επιστρέφουν για να παρουσιάσουν για πρώτη φορά στο Αθηναϊκό κοινό, τα νέα τους τραγούδια, τα οποία περιλαμβάνονται στο CD που μόλις κυκλοφόρησε «Έτσι την βλέπω».

Το event θα ανοίξουν τα τσακάλια από τη Μύκονο και ο μάγκας απ'τα Χανιά που ακούνε στο όνομα ©Mufa Stylz© ενώ αρκετοί guest καλλιτέχνες έκπληξη θα ανέβουν στη σκηνή. Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30 και η είσοδος είναι 8 ευρώ. Η ατμόσφαιρα αναμένεται να είναι τουλάχιστον γιορτινή.

Worms, ΣΚΙΕΣ & NTΠ live | Κυριακή 10 Απριλίου | ΑΝ Club | Σολωμού 17, Εξάρχεια |
Doors open at 20:30 | Είσοδος 8 ευρώ |
Διοργάνωση: Action Εστί

 

ΝΕΑ εκδήλωση Εκτύπωση Εμφάνιση ημερολογίου
NuCalendar ©