Γιορτάζουν ο Ησαϊας και ο Χριστόφορος
  Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Νίκος από Πάτρα ζήτησε Χαμογέλα στα παλιά.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Αϊσουν από ΝΑρτακη ζήτησε Οσα νιωθω αργυρος.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program ΔΕΣΠΟΙΝΑ από Καστοριά ζήτησε Η αγάπη μας.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Ελένη ζήτησε Kygo-Here for you.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Theodora από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ζήτησε Νικόλας Λειβαδίτης - Μαρία Καλούδη - Για πόσο ακόμα;.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ



  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;



Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 648533
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also



  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


<<30 Ιούνιος 20041 Ιούλιος 20042 Ιούλιος 2004>>

Θέμα: Lord of Dance
Ωρα Εναρξης: 9:00 μμ
Διάρκεια: 00 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: θέατρο Λυκαβηττού
Κατηγορία: Show
Stand-up Comedy, Events, Expos

Πρόσθετες λεπτομέρειες:  παράσταση "Lord of the Dance" θεωρείται ως ένα μουσικό και χορευτικό φαινόμενο όλων των εποχών, που έφερε την επανάσταση στον παραδοσιακό Ιρλανδικό χορό. Ο Michael Flatley, δημιουργός, παραγωγός και χορογράφος της παράστασης, κατάφερε να συνδυάσει το παραδοσιακό χορό με μοντέρνα στοιχεία, δημιουργώντας μια νέα χορευτική τάση που βασίζεται στον απόλυτο συγχρονισμό των βημάτων και των ποδιών των χορευτών. Ο ίδιος έχει σπάσει δύο φορές το ρεκόρ Guinness (1989- 1998), ως ο άνθρωπος με τα πιο γρήγορα πόδια του κόσμου. Μάλιστα, η παραγωγή αυτή καθιέρωσε τον Michael Flatley, ως έναν από τους πιο σημαντικούς χορευτές του κόσμου και τον πιο καινοτόμο και δημιουργικό καλλιτέχνη των εποχών. Η παράσταση έχει ταξιδέψει σε σαράντα διαφορετικές χώρες (Ευρώπη, Η.Π.Α., Ασία) και έχει καθηλώσει στην κυριολεξία πάνω από πενήντα εκατομμύρια θεατές. Η διαχρονική και παγκόσμια απήχηση του "Lord Of The Dance", το καθιερώνει ως ένα μοντέρνο χορευτικό- καλλιτεχνικό θαύμα, ως ένα μύθο ενός ζωντανού θρύλου 

Θέμα: David Byrne
Ωρα Εναρξης: 9:30 μμ
Διάρκεια: 02 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: Θέατρο Βράχων
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες: Πέμπτη 1 Ιουλίου, Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη»

Φεστιβάλ Δήμου Βύρωνα «Στη Σκιά των Βράχων 2004»

Ο David Byrne είναι πρωτίστως γνωστός ως ο μουσικός που με τους Talking Heads (1976 – 1988) έδωσε νέες κατευθύνσεις στη μουσική τόσο σε επίπεδο ήχου όσο και σε εκείνο των στίχων. Ένας πραγματικά ανήσυχος καλλιτέχνης που ζει στη Νέα Υόρκη, εκεί όπου έκανε τα πρώτα του καλλιτεχνικά βήματα επηρεάζοντας στην πορεία με το έργο του μια ολόκληρη γενιά.

Έκτοτε δεν έπαψε να εκπλήσσει με κάθε του δραστηριότητα είτε αυτή αφορά τις μουσικές του αναζητήσεις είτε τo άλλο του μεγάλο ενδιαφέρον, την εικόνα κινούμενη και στατική, τα εικαστικά καθώς και τη συγγραφή βιβλίων. Επιπλέον ο David Byrne είναι εκείνος που γνώρισε στο κοινό της Δύσης μουσικές από τον υπόλοιπο κόσμο, μέσα από την εταιρία που δημιούργησε στα τέλη της δεκαετίας του 80 με το όνομα Luaka Bop καθώς και με τις παραγωγές που έκανε αργότερα σε καλλιτέχνες της Λατινικής Αμερικής.

Με ζωντανές ακόμα τις εικόνες από την εξαιρετική συναυλία που ο David Byrne είχε δώσει στο πλαίσιο του WOMAD το 2002 στην Αθήνα, το κοινό ετοιμάζεται να τον υποδεχθεί την πρώτη βραδιά του Ιουλίου για να ακούσει κομμάτια και από την τελευταία του δισκογραφική δουλειά το «Grown Backwards».

Προπώληση εισιτηρίων: Δισκοπωλεία Metropolis, Περίπτερο Φεστιβάλ Βύρωνα (Καπνικαρέας & Μητροπόλεως), Πνευματικό Κέντρο Δήμου Βύρωνα (Παλαιό Δημαρχείο), Δημαρχείο Βύρωνα (Καραολή & Δημητρίου 32-36), Ταμεία Θεάτρου, Δισκοπωλείο SALINA ( Υμηττού 125, Παγκράτι),

Τιμή εισιτηρίου: 35 ευρώ

Ώρα έναρξης: 9.30μμ

Πληροφορίες: 210-7662066, 210-7655748, 210-7653776 & 210-7475080 - 2  

Θέμα: Σωκράτης Μάλαμας
Ωρα Εναρξης: 9:30 μμ
Διάρκεια: 02 ώρες(α) 30 λεπτά(ο)
Μέρος: Θέατρο Δάσους
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες: Μια μεγάλη μουσική γιορτή αναμένεται να απολαύσουν οι φίλοι του Σωκράτη Μάλαμα την Πέμπτη 1η Ιουλίου στο Θέατρο Δάσους στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος κλείνοντας 15 χρόνια στην ελληνική δισκογραφία θα παρουσιάσει επιλογές απ’ όλη τη δουλειά του.

Ο πιο αγαπημένος σύγχρονος τραγουδοποιός της νεολαίας, η πιο “sui generis” μορφή του Ελληνικού τραγουδιού. Χιλιάδες φανατικοί οπαδοί – απολύτως προσωπική ταυτότητα – εκρηκτικός στη σκηνή.

Τραγούδια από τον πρώτο μέχρι και το πρόσφατο άλμπουμ του «Ένα» δένουν με τραγούδια άλλων δημιουργών που ο Σωκράτης αγαπά και λέει στις συναυλίες του. Τα τραγούδια, οι ιστορίες του, η απίστευτη ενέργεια που βγάζει στη σκηνή, η επικοινωνία του με τον κόσμο δημιουργούν μια ατμόσφαιρα που αν δεν τη ζήσει κανείς, είναι δύσκολο να του την περιγράψουν με λόγια. ¶λλωστε, όπως πολύ καλά ξέρει το κοινό που τον ακολουθεί πιστά όλα αυτά τα χρόνια, καμιά συναυλία του δεν είναι ίδια με την άλλη.

Μαζί του η Μαρία Λούκα στο τραγούδι και οι μουσικοί:
Damian Dudu: βιολί, Θάνος Μιχαηλίδης: τύμπανα, Γιάννης Παπατριανταφύλλου: ακουστικό μπάσο, Δημήτρης Αναγνωστόπουλος: μπουζούκι, Νίκος Παραουλάκης: νέι, φλογέρες, Μανούσος Κλαπάκης: κρουστά.

Εισιτήρια προπωλούνται:
• πλατεία Αριστοτέλους • Καμάρα • Καφέ "ΕΝΤΕΧΝΟ"
Ώρα έναρξης : 21:30.

(Διάρκεια προγράμματος: 2:30 ώρες)  

Θέμα: Antara Live
Ωρα Εναρξης: 10:00 μμ
Διάρκεια: 03 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: House of the Rising Sun
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες: ANTARA LIVE
Μια παρέα φίλων μουσικών και με συνδετικό ιστό την μουσική τζαζ πειραματίζονται σε νεα ακούσματα. Έχοντας διανύσει αξιόλογες προσωπικές διαδρομές και με δικές τους συνθέσεις, δημιουργούν μια νοερή μουσική γέφυρα ανάμεσα στην ινδική και βαλκανική χερσόνησο, παίζοντας σκοπούς αλλά και όργανα που χαρακτηρίζουν και τις δύο μουσικές παραδόσεις.

Την ομάδα απαρτίζουν οι:
Μάρκος Δαμιανός : σιτάρ, μπανσούρι
Βασίλης Σαλτίκης: σαξόφωνα, κρουστά
Δημήτρης Κοροντζής: κιθάρες
Σταύρος Λίνος: πιάνο
Χαρίτων Κυρίτσης, Χρυσόστομος Μπουκάλης: μπάσσο, φωνή
Κώστας Καλογήρου, Γιώργος Λεβέντης: τύμπανα


House of the Rising Sun
Καραισκάκη 17 Ψυρρή
www.standbar.gr  

ΝΕΑ εκδήλωση Εκτύπωση Εμφάνιση ημερολογίου
NuCalendar ©