Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Νίκος από Πάτρα ζήτησε Χαμογέλα στα παλιά.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Αϊσουν από ΝΑρτακη ζήτησε Οσα νιωθω αργυρος.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program ΔΕΣΠΟΙΝΑ από Καστοριά ζήτησε Η αγάπη μας.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Ελένη ζήτησε Kygo-Here for you.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Theodora από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ζήτησε Νικόλας Λειβαδίτης - Μαρία Καλούδη - Για πόσο ακόμα;.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ



  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;



Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 641072
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also



  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


<<31 Μάρτιος 20061 Απρίλιος 20062 Απρίλιος 2006>>

Θέμα: The dilemma band
Ωρα Εναρξης: 10:00 πμ
Διάρκεια: 00 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: Μικρό Μουσικό Θέατρο
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες: (alternative rock) - Είσοδος 10€  

Θέμα: THE DILEMMA
Ωρα Εναρξης: 10:00 μμ
Διάρκεια: 02 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: ΜΙΚΡΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες: LIVE
ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2006

The Dilemma
ΣΤΟ
ΜΙΚΡΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
ΒΕΙΚΟΥ 33,ΚΟΥΚΑΚΙ

Τύπος Event:Συναυλία
Είδος:Εναλλακτικο ροκ
Προέλευση:Ελληνικό-Αγγλικό
Τιμή:10euro

THE DILEMMA
(www.thedilemmaband.com)

Περισσότερα:

O Σωτήρης Τράγκας (φωνή, σαξόφωνο, φλάουτο, φυσαρμόνικες, πλήκτρα) και η Πόπη Νταλαχάνη (φωνή, κλασική/ακουστική/ηλεκτρική κιθάρα, loops, laptop), σχημάτισαν τους THE DILEMMA τον Αύγουστο του 2002. Με μουσικές αναφορές από την κλασική, τη jazz, το rock και το alt.rock, φτιάχνουν ιστορίες και αστικούς μύθους. Η καθημερινή τρέλα αποκτά τη δική της ποίηση και οι μουσικές τους βινιέτες απλώνουν τη χροιά τους πάνω σε θεματικές που έχουν να κάνουν με τη ζωή, το θάνατο, την αγάπη και την απώλεια, τη θλίψη και τη χαρά.

Οι στίχοι τους δεν κρύβουν το συναίσθημα ούτε πάσχουν από αρτίστικες κράμπες καθωσπρεπισμού.

Οι ΤHE DILEMMA έχουν ηχογραφήσει και έχουν παράγει μόνοι τους δυό LP με δικές τους μόνο συνθέσεις : το “SOMEDAY” και το “PARIS – AMSTERDAM” . Και τα δυό αυτά LP μπορεί να τα βρεί κανείς στις live εμφανίσεις τους ή μέσω του site τους www.thedilemmaband.com.

Αυτή είναι η τρίτη εμφάνιση των DILEMMA στο Μικρό Μουσικό Θέατρο. 

Θέμα: 28 χρόνια Decadence
Ωρα Εναρξης: 10:00 μμ
Διάρκεια: 00 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: Gagarin 205
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες:  Το Club Decadence γιορτάζει τα 28 χρόνια του και σας καλεί σε ένα πάρτυ στο Gagarin 205 Live Music Space στην οδό Λιοσίων 205.

Περισσότερα από χίλια πρόσωπα αναμένεται σήμερα Σάββατο, να συμμετέχουν στο διπλό πάρτυ του Decadence που θα αρχίσει στις 9.30 στο Gagarin 205, στη Λιοσίων 205 και τους δύο χώρους του Decadence.

To πρόγραμμα θα ανοίξουν οι 2 ΠΡ. Στις 11.30 θα ανέβει στα πλατό του Gagarin o Μάκης Παπασημακόπουλος.

Λίγο αργότερα ο dj Sevek θα ανοίξει τον δρόμο στον special dj του πάρτυ Γρηγόρη Ψαριανό, ο οποίος θα τιμηθεί την αποψινή βραδυά με τον τίτλο του Στρατηγού Decadence.
(Tην ανώτερη τιμή του κράτους δωματίου Decadence).

H σημαία του Decadence που συμβαίνει να είναι η σημαία του Βυζαντίου θα κυμματίζει στον χώρο που θα γεμίσει μπαλόνια και θα αποχτήσει για την βραδυά τραπεζάκια. Ο Γρηγόρης Ψαριανός θα ανέβει στα πλατό σε ένα πρόγραμμα που θα συνοψίζει όλες τις φάσεις του decadence. O dj Sevek που θα συνδέει το πρόγραμμα και πάλι το πρόγραμμα στη Sunny Μπαλτζή. Μετά τις τέσσερις το πρωί οι σκοτεινοί τύποι Pop Killers θα τινάξουν το πάρτυ στον αέρα! Με τον Αυγερινό θα εμφανιστεί και ο περίφημος dj από τον Βόλο Disapperar!  

Θέμα: Στέφανος Κορκολής
Ωρα Εναρξης: 10:30 μμ
Διάρκεια: 03 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: House of Art
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες: H ΑΝΟΙΞΗ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΚΟΛΗ ΣΤΟ HOUSE OF ART, ΚΑΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΡΚΟΛΗΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΣΤΟ HOUSE OF ART. OKTΩ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ ΟΠΟΥ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ, (ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΑΝΟ ΤΟΥ), ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΜΕΝΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ HOUSE OFART (ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΕΙ Η ΙΔΙΟΣ), Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΡΚΟΛΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ, ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΡΟΠΟ, ΤΙΣ ΝΟΤΕΣ, ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ, ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ, ΤΙΣ ΜΕΛΩΔΙΕΣ ΤΟΥ, ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ, ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥ. ΑΠΟ ΤΙΣ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2006 ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ, ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΣΤΙΣ 10 ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΑΚΡΙΒΩΣ...

Ώρα Έναρξης : 22.30

Ημερομηνίες
Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2006
Σάββατο, 25 Μαρτίου 2006
Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2006
Σάββατο, 1 Απριλίου 2006
Παρασκευή, 7 Απριλίου 2006
Σάββατο, 8 Απριλίου 2006
Παρασκευή, 14 Απριλίου 2006
Σάββατο, 15 Απριλίου 2006
 

ΝΕΑ εκδήλωση Εκτύπωση Εμφάνιση ημερολογίου
NuCalendar ©