Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Νίκος από Πάτρα ζήτησε Χαμογέλα στα παλιά.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Αϊσουν από ΝΑρτακη ζήτησε Οσα νιωθω αργυρος.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program ΔΕΣΠΟΙΝΑ από Καστοριά ζήτησε Η αγάπη μας.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Ελένη ζήτησε Kygo-Here for you.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Theodora από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ζήτησε Νικόλας Λειβαδίτης - Μαρία Καλούδη - Για πόσο ακόμα;.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ



  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;



Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 641079
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also



  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


<<25 Μάρτιος 200826 Μάρτιος 200827 Μάρτιος 2008>>

Θέμα: Ωρίωνες, Μάνος Ξυδούς
Ωρα Εναρξης: 10:00 μμ
Διάρκεια: 00 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: Κύτταρο, Αθήνα
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες: 

ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΩΡΙΟΝΕΣ-GUEST:ΜΑΝΟΣ ΞΥΔΟΥΣ

ΕΝΑΡΞΗ : 22.00
ΕΙΣΟΔΟΣ: 12 €

ΩΡΙΩΝΕΣ ‘ΟΡΙΑΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ’
                         
Από την αρχή του 1978  μέχρι σήμερα οι Ωρίωνες θεωρούνται από τα πιο ανθεκτικά σύνολα  της  Ελληνικής ροκ σκηνής. Με ενδιαφέρουσα δισκογραφία, εκατοντάδες  εμφανίσεις και διακρίσεις σε διεθνές επίπεδο.
Μετά την τελευταία  ηχογράφηση του1993 με το LP ‘Αξιοκρατικά΄,  που σύμφωνα με τους μουσικοκριτικούς «…αποτελεί την καλύτερη πρότασή τους  αφού μέσα  από  καθαρά εμπορικές  συνθέσεις ,  διοχετεύουν μια έντονη σατυρική και  κριτική διάθεση, για τα καθημερινά κοινωνικά φαινόμενα», κυκλοφόρησαν ένα καινούργιο  album  με τίτλο ‘Οριακή  διαδρομή’.

Mε αυτή την προσπάθεια οι Ωρίωνες δεν επανέρχονται απλά στην Ελληνική ροκ σκηνή σαν το πιο μακροβιότερο Ελληνικό συγκρότημα, αλλά αφήνουν με ανοικτό το στόμα όλους όσους τους γνώριζαν από παλιά, για την φρεσκάδα, το σύγχρονο ήχο και την λυρικότητα των στίχων, που ανταποκρίνονται απόλυτα στην σημερινή πραγματικότητα. Στο  ποιοτικό αυτό αποτέλεσμα  του  νέου album, συνέβαλε  σημαντικά ,  ο πολύ καλός  πιανίστας  του  γκρουπ Πόλλις  Αδαμαντόπουλος.  Τις  δικές  τους πινελιές έβαλαν και  ο Σάκης Αβραμίδης στα ντραμς και ο Γιάννης  Νικολάου στο μπάσο.
    
Καινούργιο πρόσωπο  στην ηχογράφηση της Οριακής Διαδρομής, η δεκαεννιάχρονη Τζίνα  Αβραμίδου που αρχίζει να  δημιουργεί την πρώτη  της επιτυχία από το CD  με το τραγούδι  ‘Εξοδος κινδύνου’.  Κοντά στους Ωρίωνες  η Τζίνα και με την πολύτιμη εμπειρία του  κιθαρίστα  πατέρα της  Βασίλη Αβραμίδη, είναι  σίγουρο πως μέσα   από τα τραγούδια του CD, θα της δοθεί  η  ευκαιρία για μια  σπουδαία  καριέρα στο  χώρο  του Ελληνικού  ροκ. Ακούσματα  όπως οι  ‘Οριακή Διαδρομή’, ‘Νύχτες’,  ‘Αγριο θηλυκό’,  ‘Λαβύρινθος΄, ‘Τ αστέρια σβήσανε’,  ‘ο φίλος μου ο Τζώνυ’,  ‘Το ρεπορτάζ’, ‘Listen’,  διεκδικούν τις προτιμήσεις όλων  εκείνων που αναζητούν επίμονα μια διαφορετική ροκ  πρόταση. 
Αξιοσημείωτο  είναι ότι  ύστερα από δεκατέσσερα   χρόνια οι  Ωρίωνες  δεν επανήλθαν απλά   στην δισκογραφική δράση, αλλά με το  ταλέντο,  την όρεξη τους   για δουλειά και προπάντων για  την άμεση επαφή τους με  την νεολαία, κέντρισαν το ενδιαφέρον  της πρώτης τραγουδίστριας του γκρουπ Ελένης Ασημακοπούλου, που ερμήνευσε υπέροχα το  τραγούδι ‘Το παλιό μας άλμπουμ’  μαζί  με το γκρουπ, καθώς  και των δημοσιογράφων που στηρίζουν άμεσα την προσπάθειά τους,  όπως τους Σταύρο Αλατά,  Φώτη Κατσούφη,  Τάσο Κουτσοθανάση, Βασίλη Λούκα, Σταύρο  Πασχάκη κ.α.
     
 
ΚΥΤΤΑΡΟ (Ηπείρου 48 & Αχαρνών)

 

Θέμα: Θωμάς Κοροβίνης & Μαρία Φωτίου
Ωρα Εναρξης: 10:45 μμ
Διάρκεια: 03 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: Μουσική σκηνή Πρόβα
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες: Ο ΑΝΘΟΣ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ

Ένα πλούσιο σε λαϊκές μελωδίες πρόγραμμα θα παρουσιάσουν ο ΘΩΜΑΣ ΚΟΡΟΒΙΝΗΣ και η ΜΑΡΙΑ ΦΩΤΙΟΥ στην μουσική σκηνή ΠΡΟΒΑ, τις Τετάρτες (5,12,19 &26) του Μαρτίου.

Στο πρώτο μέρος η ορχήστρα θα παίξει τραγούδια από την καινούρια δουλειά του Θ.ΚΟΡΟΒΙΝΗ, καθώς και τραγούδια από το ρεπερτόριο της Μ.ΦΩΤΙΟΥ.
Στο δεύτερο μέρος θα παρουσιάζεται «Ο ΑΝΘΟΣ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ», ένα αφιέρωμα-ανθολογία από τα ωραιότερα γνήσια λαϊκά τραγούδια.


ΠΡΟΒΑ:Καλοποθάκη 6 (πεζόδρομος)-Θεσ/νίκη
τηλ:2310 260484 & 6976 705928

WWW.PROVA-LIVE.COM
www.mariafotiou.gr
www.myspace.com/mariafotiou
 

ΝΕΑ εκδήλωση Εκτύπωση Εμφάνιση ημερολογίου
NuCalendar ©