Γιορτάζει ο Μάρκος
  Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Νίκος από Πάτρα ζήτησε Χαμογέλα στα παλιά.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Αϊσουν από ΝΑρτακη ζήτησε Οσα νιωθω αργυρος.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program ΔΕΣΠΟΙΝΑ από Καστοριά ζήτησε Η αγάπη μας.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Ελένη ζήτησε Kygo-Here for you.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Theodora από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ζήτησε Νικόλας Λειβαδίτης - Μαρία Καλούδη - Για πόσο ακόμα;.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ



  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;



Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 641160
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also



  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


<<19 Ιούνιος 201220 Ιούνιος 201221 Ιούνιος 2012>>

Θέμα: Evanescence
Ωρα Εναρξης: 7:30 μμ
Διάρκεια: 04 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας Ελληνικού
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες: Οι Εvanescence, το συγκρότημα που μάγεψε τις καρδιές εκατομμύριων θαυμαστών σε όλο τον κόσμο, με τον ανατρεπτικό rock και σκοτεινό ήχο του, επιστρέφει στην Ελλάδα για μια μοναδική συναυλία!

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012
Evanescence live
Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας Ελληνικού
(περιβάλλων χώρος)
Οι πόρτες ανοίγουν: 19.30

 

Θέμα: Χαίνηδες και Ψαραντώνης
Ωρα Εναρξης: 9:00 μμ
Διάρκεια: 03 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: Μονή Λαζαριστών - Θεσσαλονίκη
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες: Χαίνηδες και Ψαραντώνης στη Μονή Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη

Οι ΧΑΙΝΗΔΕΣ και ο μοναδικός ΨΑΡΑΝΤΩΝΗΣ με τη σύμπραξη μελών του ιστορικού συγκροτήματος των MODE PLAGAL και της ομάδας χορού και ακροβασίας κι όμΩς κινείται, σμίγουν καιρούς και τόπους στην παράσταση «Θεοί και Δαίμονες».

ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ – ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ
«ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ»
ΧΑΙΝΗΔΕΣ-ΨΑΡΑΝΤΩΝΗΣ
 

Θέμα: Νίκος Πορτοκάλογλου
Ωρα Εναρξης: 9:30 μμ
Διάρκεια: 02 ώρες(α) 30 λεπτά(ο)
Μέρος: Τεχνόπολις - Γκάζι - Αθήνα
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες: 
ΝΙΚΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ «30 χρόνια ταξίδι»
Μαζί του η Σοφία Σαρρή

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου γιορτάζει τα 30 του χρόνια στην μουσική


Καλεσμένοι σε αυτή τη συναυλία – γιορτή θα είναι η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Πάνος Μουζουράκης.

Πριν από 30 χρόνια, Φεβρουάριο του '82, κυκλοφόρησε ο πρώτος δίσκος των Φατμέ. Ο μαύρος, με το κορίτσι με τον φερετζέ στο εξώφυλλο. Από τότε ακολούθησαν για τον Νίκο Πορτοκάλογλου τριάντα χρόνια δημιουργίας, έμπνευσης και επιτυχίας, τριάντα χρόνια γεμάτα τραγούδια που έμειναν βαθιά χαραγμένα στο συλλογικό υποσυνείδητο, τριάντα χρόνια μιας πορείας με ξεκάθαρο και ισχυρό καλλιτεχνικό στίγμα.
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου θέλοντας να γιορτάσει τα μουσικά του γενέθλια κυκλοφόρησε ένα επετειακό διπλό c.d. Το πρώτο c.d περιλαμβάνει καινούριο υλικό ενώ το δεύτερο διασκευές παλαιότερων τραγουδιών του, τραγουδισμένες από ξεχωριστούς εκπροσώπους της νέας κατά βάση μουσικής σκηνής όπως ο Πάνος Μουζουράκης, ο Κωστής Μαραβέγιας, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Λεωνίδας Μπαλάφας , ο Γιάννης Χαρούλης κ.α.
Με αφετηρία αυτή την νέα κυκλοφορία, ο Νίκος Πορτοκάλογλου ετοίμασε για τη συναυλία της Τεχνόπολης μια πολύχρωμη μουσική γιορτή. Είναι μια γιορτή φορτισμένη από το παρελθόν αλλά και με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, την οποία ομορφαίνουν και κάνουν ακόμα πιο ξεχωριστή με τη συμμετοχή τους η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Πάνος Μουζουράκης.
Ο Νίκος ερμηνεύει τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει και μας έχουν συντροφεύσει σε σημαντικές στιγμές της ζωής μας, συστήνει τραγούδια από αυτό νέο του album, μοιράζεται τραγούδια με τους καλεσμένους του, έχοντας μια όπως πάντα καλοκουρδισμένη μπάντα και την Σοφία Σαρρή στο πλευρό του, υπόσχεται μια δυνατή καλοκαιρινή βραδιά μέσα στον κατακλυσμό που μας περιβάλει….ίσως από πείσμα και τρέλα…ίσως γιατί μια μέρα θα πάμε πιο πέρα/ πιό πέρα απ'το τέλος/ μέχρι την αρχή…

Τιμές εισιτηρίων: 12€ φοιτητικό, 15€ γενική είσοδος
Προπώληση εισιτηρίων: Καταστήματα PUBLIC, viva.gr, «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων
 

ΝΕΑ εκδήλωση Εκτύπωση Εμφάνιση ημερολογίου
NuCalendar ©