Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Νίκος από Πάτρα ζήτησε Χαμογέλα στα παλιά.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Αϊσουν από ΝΑρτακη ζήτησε Οσα νιωθω αργυρος.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program ΔΕΣΠΟΙΝΑ από Καστοριά ζήτησε Η αγάπη μας.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Ελένη ζήτησε Kygo-Here for you.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Theodora από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ζήτησε Νικόλας Λειβαδίτης - Μαρία Καλούδη - Για πόσο ακόμα;.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ



  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;



Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 641066
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also



  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


<<11 Νοέμβριος 200612 Νοέμβριος 200613 Νοέμβριος 2006>>

Θέμα: Mercedes Club Permiere
Ωρα Εναρξης: 12:00 μμ
Διάρκεια: 00 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: Artemidos 1 - Glyfada
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες:  

Θέμα: SLAVEBREED VS. TRIO,14
Ωρα Εναρξης: 9:30 μμ
Διάρκεια: 03 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: Μικρό Μουσικό Θέατρο
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες: Είσοδος > 6 €
Έναρξη > 21:30

Μια μεγάλη μουσική μάχη, στημένη (επί τούτου) από την Burnt Productions: Μια από τις πιο εκρηκτικές grindcore συμμορίες της πρωτεύουσας, οι Slavebreed, απέναντι στη φευγάτη αστρική jazz των Trio,14! Κοινός παρονομαστής η ένταση, η υψηλή και συνάμα ουσιαστική βιρτουοζιτέ και η διαρκής εξερεύνηση των ορίων. Μια μοναδικά θορυβώδης βραδιά!

Trio,14: groovin’ psycho

Οι πρώτες σκέψεις για τη δημιουργία του Trio έγιναν το Σεπτέμβρη του 2005. Οι πρώτες πρόβες έγιναν λίγο πριν τα Χριστούγεννα του ίδιου έτους, όταν ο Βαγγέλης ‘Ούτε Καν’ Κοτζάμπασης (τύμπανα), ο Lagos (κιθάρα, ηλεκτρονικά) και ο Κωστής ‘Spartino’ Χριστοδούλου (πλήκτρα, organ) αποφάσισαν ότι η θεωρία έπρεπε να περάσει στην πράξη. Έτσι, επειδή υπήρχε άφθονο συνθετικό υλικό, το τρίο άρχισε να δουλεύει εντατικά, δημιουργώντας ένα κράμα μουσικών ιδιωμάτων, μέσα από το πρίσμα του μεταμοντερνισμού, όπου πρωταγωνιστούν η jazz, το metal και οι ελεύθεροι αυτοσχεδιασμοί.

Τα μέλη των Trio,14 έχουν στο ενεργητικό τους πολλές συναυλίες με σχήματα και αυτοσχεδιαστές όπως το Σύνολο Ελεύθερου Αυτοσχεδιασμού του Ιονίου Πανεπιστημίου (τόπος σπουδών των μελών του γκρουπ), Ionian Jazz Ensemble, Interstellar Groove Trio, Ultra Noise Foundation (μαζί με Γιώργο Κοντραφούρη και Γιάννη Σταυρόπουλο), Paracroussis, Night On Earth κ.α.

Slavebreed

Οι Slavebreed αποτελούν μια ιδιαίτερη περίπτωση στο χώρο του deathcore grind metal, καθώς δεν είναι λίγα τα στοιχεία που τους κάνουν να ξεχωρίζουν και να καταφέρνουν να κερδίζουν τις εντυπώσεις και εκτός του metal χώρου: το στιβαρό, οργιώδες και αναπάντεχα groovy παίξιμο του Κώστα στα drums που σε κάνει μέχρι και να χορεύεις (!), τα παρανοϊκά κιθαριστικά θέματα του Παύλου και του Τόλη, καθώς και η ιδιαίτερη φωνητική τεχνική του Mineiro, ο οποίος άδει ρουφώντας (!) και ταυτόχρονα χρησιμοποιεί το λαρύγγι του ως μουσικό όργανο παράγοντας κολασμένες μελωδικές γραμμές!

 

ΝΕΑ εκδήλωση Εκτύπωση Εμφάνιση ημερολογίου
NuCalendar ©