Γιορτάζει ο Μάρκος
  Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Νίκος από Πάτρα ζήτησε Χαμογέλα στα παλιά.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Αϊσουν από ΝΑρτακη ζήτησε Οσα νιωθω αργυρος.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program ΔΕΣΠΟΙΝΑ από Καστοριά ζήτησε Η αγάπη μας.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Ελένη ζήτησε Kygo-Here for you.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Theodora από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ζήτησε Νικόλας Λειβαδίτης - Μαρία Καλούδη - Για πόσο ακόμα;.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ



  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;



Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 641180
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also



  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


HotStation.gr Greek Radio online: Forum - Συζητήσεις

- HotStation.gr
 ΒοήθειαΒοήθεια   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Ομάδες ΧρηστώνΟμάδες Χρηστών   ΠροφίλΠροφίλ   ΣύνδεσηΣύνδεση   ChartTOP-20

Το zoo.gr αποκτά το δικό του τραγούδι!

 
Έναρξη Νέου Θέματος   Απάντηση σε Μήνυμα    Forums -> Ελληνική Μουσική (Greek Music)


Προηγούμενο Θέμα :: Επόμενο Θέμα  
Συγγραφέας Μήνυμα
loopology
Νεούδι
Νεούδι


Mέλος από: Aug 03, 2008
Μηνύματα: 1

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Δευτέρα 4 Αυγ 2008, 01:36 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Το zoo.gr αποκτά το δικό του τραγούδι! Απαντηση με παραβολή κειμένου

Το www.zoo.gr είναι το πρώτο ελληνικό web site που αποκτά το δικό του τραγούδι! Γράφτηκε από το Hip-Hop συγκρότημα Loopology και μπορείτε να δείτε το video clip στα ακόλουθα links:

http://www.zoo.gr/tvplayer/115401

ή

http://www.youtube.com/watch?v=8lrCLvhTEhg

Σχετικά με το zoo.gr

Το www.zoo.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό web meeting point. Ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2004 και σύντομα έγινε η δημοφιλέστερη διαδικτυακή κοινότητα στο ελληνικό internet. Σήμερα πια το επισκέπτονται περισσότεροι από 700.000 διαφορετικοί χρήστες κάθε μήνα. Περιλαμβάνει multiplayer παιχνίδια, tournaments, υπηρεσίες video-chat & forum, web TV, instant messaging, profiles χρηστών, λίστες φίλων, εύρεση συμμαθητών κ.ά. Έχει τιμηθεί με τον χρυσό Ερμή στα Web Awards.

Επικοινωνία με το zoo.gr

info@zoo.gr

Σχετικά με τους Loopology

Οι Loopology είναι ένα συγκρότημα που ασχολείται με τη hip - hop, R&B μουσική και δημιουργήθηκε την 1 Απριλίου το 2003 στην Ιεράπετρα Κρήτης. Το group αποτελείται από 3 μέλη, τον Γιώργο "Ge-Ko" Κότσιρα, τον Άρη "Jason" Φυδανάκη και τον Γιώργο "Homus" Αγγελακη. Τα μέλη βρίσκονται αρκετά χρόνια στο χώρο της μουσικής με ξεχωριστή πορεία ο κάθε ένας. Τη μουσική παραγωγή του συγκροτήματος την έχει αναλάβει αποκλειστικά ο GeKo. Τη δημιουργία των στίχων την έχουν αναλάβει και τα τρία μέλη του group. Οι Loopology σε αυτά τα 5 χρόνια έχουν κάνει περισσότερες από 35 ζωντανές εμφανίσεις και έχουν δώσει το παρών με συμμετοχές σε hip - hop και R&B party, σε αντιρατσιστικές συναυλίες όπως και σε συναυλίες υπέρ της Ειρήνης, με κορυφαίες στιγμές του group την συμμετοχή τους στην εκδήλωση της Οργανωτικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004 και το Δήμο Ιεράπετρας για την λαμπαδιοδρομία, όπως επίσης και στο hip hop festival Γλυφάδας το Σεπτέμβριο του 2005.

Το φθινόπωρο του 2005 οι Loopology έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό "MAD 4 BANDS CUTTY SARK CONTEST" του μουσικού τηλεοπτικού σταθμού MAD σε συνεργασία με το Cutty Sark και την εταιρία planet works για την ανάδειξηι νέων συγκροτημάτων από όλη την Ελλάδα. Εκεί κατέλαβαν μία θέση στην τελική δεκάδα, ανάμεσα από 111 συμμετοχές!

Το Μάιο του 2007 για το group ήρθε άλλος ένας τελικός, "BATTLE OF BANDS 2007" διαγωνισμός για την ανάδειξη του καλύτερου Underground Hip Hop group της χώρας. Εκεί απ’ τα οκτώ στο σύνολο group του τελικού γύρου κατέλαβαν την 3η θέση και αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν το μοναδικό σχήμα που πέρασε στην τελική φάση και ήταν εκτός Αθηνών.

Επικοινωνία με τους Loopology

geko_rap@yahoo.gr

http://www.facebook.com/group.php?gid=19597989780
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Δείτε το site του αποστολέα
Εμφάνιση των μηνυμάτων για διάστημα:   
Έναρξη Νέου Θέματος   Απάντηση σε Μήνυμα    Forums -> Ελληνική Μουσική (Greek Music) All times are GMT + 3 Hours
Σελίδα 1 από 1

 
Πλοήγηση σε:  
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα σε αυτό το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να απαντήσετε σε μηνύματα αυτού του forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να αλλάξετε τα μηνύματα σας σε αυτό το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να διαγράψετε τα μηνύματα σας από το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ψηφίσετε σε δημοψηφίσματα σε αυτό το forum
Forums ©