Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Νίκος από Πάτρα ζήτησε Χαμογέλα στα παλιά.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Αϊσουν από ΝΑρτακη ζήτησε Οσα νιωθω αργυρος.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program ΔΕΣΠΟΙΝΑ από Καστοριά ζήτησε Η αγάπη μας.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Ελένη ζήτησε Kygo-Here for you.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Theodora από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ζήτησε Νικόλας Λειβαδίτης - Μαρία Καλούδη - Για πόσο ακόμα;.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ



  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;



Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 644790
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also



  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


HotStation.gr Greek Radio online: Forum - Συζητήσεις

- HotStation.gr
 ΒοήθειαΒοήθεια   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Ομάδες ΧρηστώνΟμάδες Χρηστών   ΠροφίλΠροφίλ   ΣύνδεσηΣύνδεση   ChartTOP-20

ΔΕΝ πέθανε ο ΚΑΤΜΑΝ / Νίκος Κατέλης !

 
Έναρξη Νέου Θέματος   Απάντηση σε Μήνυμα    Forums -> Λοιπά τηλεοπτικά


Προηγούμενο Θέμα :: Επόμενο Θέμα  
Συγγραφέας Μήνυμα
LavantiS
Αντμίν και βάλε!
Αντμίν και βάλε!


Mέλος από: Oct 10, 2003
Μηνύματα: 1679
Πόλη/Χώρα: Athens - Greece

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Παρασκευή 7 Σεπ 2007, 20:27 GMT    Τίτλος Μηνύματος: ΔΕΝ πέθανε ο ΚΑΤΜΑΝ / Νίκος Κατέλης ! Απαντηση με παραβολή κειμένου

Τον τελευταίο καιρό έχει βουίξει η Ελλάδα πως ο Νίκος Κατέλης, ο γνωστός «Κάτμαν» του «Je t’ aime», έπαθε έμφραγμα και πέθανε. Σύμφωνα όμως με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», το αστέρι της Αννίτας Πάνια, ζει και βασιλεύει.

Η εφημερίδα επικοινώνησε αρχικά με το «Alter» όπου οι υπεύθυνοι της εκπομπής Je t’ aime τους διαβεβαίωσαν κατηγορηματικά ότι «ο Κατέλης ζει. Στη συνέχεια επικοινώνησαν με το αστυνομικό τμήμα στο Νεοχώρι Μεσολογγίου από όπου κατάγεται ο Κατμαν, όπου και εκεί ο αστυνομικός υπηρεσίας τους διαβεβαίωσε πως ο Κατέλης ζει και μάλιστα πήγε πρόσφατα στο χωριό για να δει την κατάκοιτη μάνα του. Όλα καλά λοιπόν με τον αγαπημένο γεματούλη «εραστή»!



Συγκεκριμένα η Espresso γράφει (από 23/8 μάλιστα):

Εδώ και καιρό ακουγόταν μια πολύ περίεργη «είδηση», που μπορεί να την έχετε ακούσει ήδη κι εσείς - ή ορισμένοι από εσάς. Ποια είναι αυτή; Οτι ο Νίκος Κατέλης, ο περιβόητος «Κάτμαν» του «Je t’ aime», πέθανε!

Αρχικά, αυτή η φήμη έσκασε σαν βόμβα και άρχισε στη συνέχεια να εξαπλώνεται. Μέρα με τη μέρα όλο και περισσότεροι ρωτούσαν: «Τελικά τι έγινε; Εχει πεθάνει ο Κατέλης ή όχι;» Κάποιοι έλεγαν ότι είχε πρόβλημα με την καρδιά του, έπαθε έμφραγμα και πέθανε, κάποιοι άλλοι ωστόσο ισχυρίζονταν ότι όλα αυτά είναι παραμύθια και πως ο Κατέλης χαίρει άκρας υγείας. Κανείς, όμως, δεν μπορούσε να δηλώσει με σιγουριά τι ακριβώς «παίζει».

Φυσικά, η «Espresso» δεν γινόταν να μην ψάξει αυτό το θέμα... Στην αρχή, όπως είναι φυσικό, σπεύσαμε να επικοινωνήσουμε με το κανάλι του Μπουρναζίου. Εκεί μας διαβεβαίωσαν κατηγορηματικά ότι «ο Κατέλης ζει». Παρ’ όλα αυτά, οι φήμες συνέχισαν να μεγαλώνουν.

Στη συνέχεια μάθαμε ότι ο Κατέλης κατάγεται από το Νεοχώρι Μεσολογγίου και απευθυνθήκαμε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Εκεί ο αστυνομικός υπηρεσίας μάς είπε: «Ναι, κι εμείς έχουμε ακούσει αυτή τη φήμη, όμως ο Νίκος Κατέλης ζει! Μάλιστα, τον είδαμε πριν από λίγες μέρες στο Νεοχώρι. Ηρθε να δει τη μητέρα του, που είναι κατάκοιτη. Είχαν αναστατωθεί και οι δικοί του άνθρωποι από αυτή τη φημολογία, αλλά μόλις τον είδαν στο χωριό κατάλαβαν ότι πρόκειται απλώς για μια φήμη».




Στην προσπάθειά μας να βρούμε τον ίδιο τον Νίκο Κατέλη, απευθυνθήκαμε σε φίλους του από την εκπομπή, προκειμένου κάποιος να μας δώσει το κινητό του τηλέφωνο. Κανείς όμως δεν ήθελε να μας το δώσει, σεβόμενοι προφανώς τους όρους και κανονισμούς που έχουν τεθεί από την παραγωγή για όσους συμμετέχουν στην εκπομπή «Je t’ aime». Μας είπαν, ωστόσο, ότι «κι εμείς το ακούσαμε και αναστατωθήκαμε. Τον πήραμε όμως τηλέφωνο και είδαμε ότι πρόκειται απλώς για φήμη, δεν είναι αλήθεια».

Στη συνέχεια αποταθήκαμε στον δήμαρχο του Νεοχωρίου, Αντώνιο Αλεκρά, και τον ενημερώσαμε γι’ αυτή την περίεργη «είδηση». Εκείνος μάς... διέκοψε λέγοντας: «Ο Νίκος ζει και βασιλεύει! Κι εγώ άκουσα πριν από λίγες μέρες αυτή τη φήμη, τον είδα όμως - και μάλιστα έκανε ποδήλατο! Η μητέρα του πάντως έχει πρόβλημα, είναι άρρωστη λόγω κάποιου κινητικού προβλήματος».
Και όταν επισημάναμε στον κ. Αλεκρά ότι προσπαθούμε επί ώρες να πετύχουμε τον Κατέλη στο σταθερό του τηλέφωνο, αλλά δεν μπορούμε να τον βρούμε, εκείνος μας ξεκαθάρισε: «Ο Κατέλης δεν είναι εδώ τώρα. Εχει πάει, μαζί με τη μητέρα του, στην αδερφή του».
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή e-mail Δείτε το site του αποστολέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Εμφάνιση των μηνυμάτων για διάστημα:   
Έναρξη Νέου Θέματος   Απάντηση σε Μήνυμα    Forums -> Λοιπά τηλεοπτικά All times are GMT + 3 Hours
Σελίδα 1 από 1

 
Πλοήγηση σε:  
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα σε αυτό το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να απαντήσετε σε μηνύματα αυτού του forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να αλλάξετε τα μηνύματα σας σε αυτό το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να διαγράψετε τα μηνύματα σας από το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ψηφίσετε σε δημοψηφίσματα σε αυτό το forum
Forums ©