Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Νίκος από Πάτρα ζήτησε Χαμογέλα στα παλιά.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Αϊσουν από ΝΑρτακη ζήτησε Οσα νιωθω αργυρος.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program ΔΕΣΠΟΙΝΑ από Καστοριά ζήτησε Η αγάπη μας.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Ελένη ζήτησε Kygo-Here for you.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Theodora από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ζήτησε Νικόλας Λειβαδίτης - Μαρία Καλούδη - Για πόσο ακόμα;.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ



  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;



Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 641063
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also



  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


HotStation.gr Greek Radio online: Forum - Συζητήσεις

- HotStation.gr
 ΒοήθειαΒοήθεια   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Ομάδες ΧρηστώνΟμάδες Χρηστών   ΠροφίλΠροφίλ   ΣύνδεσηΣύνδεση   ChartTOP-20

Απορίες...

 
Έναρξη Νέου Θέματος   Απάντηση σε Μήνυμα    Forums -> Σχέσεις & Άνθρωποι


Προηγούμενο Θέμα :: Επόμενο Θέμα  
Συγγραφέας Μήνυμα
amazona
Νεούδι
Νεούδι


Mέλος από: Sep 26, 2006
Μηνύματα: 2

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Πέμπτη 5 Οκτ 2006, 23:23 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απορίες... Απαντηση με παραβολή κειμένου

Γεια σας παιδια. Ξεκιναω ενα καινουριο θεμα. Εδω μπορουμε ολου να ρωταμε οτιδηποτε μας αποσχολει για καθε τομέα. Ειναι ενα γενικο και αφηρημενο topic(σαν και μενα χιχι). Λοιπον. Εγω θα ηθελα να ρωτησω για την gothic μουσικη αλλα και γενικα για ανθρωπους με στυλ(η μαλλον προσωπικοτητα) gothic. Εμφανισιακα ξερω πως ειναι ενα goth αλλα θα ηθελα να μαθω και για τα ιδιαιτερα γνωρισματα στον χαρακτηρα ενος τετοιου ατόμου πχ για τις ιδεες του,τα πιστευω του κτλ. Διαβασα ενα αρθρο πριν λιγες μερες εδω στο hotstation αλλα δεν με καλυψε και δεν απαντησε στις αποριες που εχω. Οποιος ξερει κατι ας απαντησει. Φυσικα θα ηθελα πολυ να μαθω και την γνωμη σας για τα ατομα αυτα. Ευχαριστω πολυ.

Χαρά
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
VaMMpiTreLLa
Radio producer
Radio producer


Mέλος από: Apr 26, 2006
Μηνύματα: 345

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Δευτέρα 9 Οκτ 2006, 10:41 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

καλη σου μερα ...θα ηθελα παρα πολυ να σε βοηθησω στις αποριες σου (εαν φυσικα μπορω) , αλλα σε παρακλω εαν ειναι ευκολο να κανεις λιγο πιο συγεκριμενες τις ερωτησεις σου , διοτι ειναι πολυ γενικες ...και αν απαντησω παλι πολυ γενικα , καταλαβαινεις οτι δεν θα σε καλυψω Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy !!!

Περιμενω με αγωνια !!!

Very Happy Very Happy Very Happy
_________________
No rain can wash away my tears
No wind can soothe my pain
You made me doubt, you made me fear
But now I'm not the same
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Δείτε το site του αποστολέα
methos
Νεούδι
Νεούδι


Mέλος από: May 26, 2007
Μηνύματα: 11
Πόλη/Χώρα: Αθληνα

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Σάββατο 26 Μαι 2007, 23:32 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Κάθε είδος μουσικής προέρχεται απο μια ιδεολογία. Το κατα πόσο αυτή η ιδεολογία θα αφομοιωθεί απο τους οπαδούς της εξαρτάται απο την προσωπικότητα του ανθρώπου αυτού.
Μια καλή αρχή λοιπόν για σένα θα ήταν να ψάξεις τι συναισθήματα βγαίνουν απο την μουσική αυτή και στη συνέχεια αναζήτησε ποιοί άνθρωποι θα είχαν ανάγκη τα συναισθήματα αυτά. Με αυτό το σκεπτικό νομίζω οτι η απάντηση δεν θα αργήσει να έρθει.

(δεν έχω ιδέα απο Gothic. Very Happy )
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή e-mail
Greco
Radio producer
Radio producer


Mέλος από: Jan 28, 2005
Μηνύματα: 244

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Τρίτη 29 Μαι 2007, 15:39 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Gothic...

Κοίταξε να δεις αμαζόνα με είχανε πάει μια φορά σε ένα μαγαζί που έπαιζε αυτού του είδους την μουσική και απέναντυ είχε ένα φοβερό μαγαζί με μπουγάτσες Σαλονίκης Laughing

Εντελώς αφηρημένα θα πω και εγώ ότι όποιος ταυτίζεται με ένα είδος μουσικής, ή ένα χόμπυ, ή την μπάλα θέλει να κοινωνικοποιηθεί και να μπει σε μια ομάδα. Να βρει κοινά ενδιαφέροντα, κοινούς προβληματισμούς με άλλους ανθρώπους. Ειδικά όταν ασχολείσαι πολύ, "την ψάχνεις" όπως λένε στην πιάτσα τόσο ταυτίζεσαι με ιδεολογίες που μπορεί να ανακαλύπτεις και με πτυχές του εαυτού σου που δεν ξέρεις.

Από εκεί και πέρα μερικά στυλ και μουσικά είδη είναι λίγο εκκεντρικά. Τόσο σαν ήχος, όσο και σαν εμφάνιση των groups που παίζουν την μουσική. Καλώς ή κακώς ταυτίζονται και οι οπαδοί των groups και έτσι μπορεί να δεις 40 σκουλαρίκια σε μια φάτσα και το μισό κεφάλι ξυρισμένο.

Βέβαια επειδή μισώ τις εκφράσεις κλισέ και τα τσουβαλιάσματα αντίστοιχα μπορείς να δεις και φαρδύ παντελόνι με μπλούζα COLORADO 40, χρυσή καδένα, κοτσιδάκια, καπελάκι γυρισμένο ανάποδα... και να πεις να ένας ράπερ... Η διαφορά όμως είναι ότι ράπερ και r'n'b κτλ... είναι της μόδας. Το βλέπεις συνέχεια στην τηλεόραση, στον δρόμο ενώ goth δεν είναι κάτι το συνιθισμένο.

Επίσης δεν νομήζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα να πας σε ένα μέρος που ακούνε goth ή ραπ με το τζινάκι σου και ένα t-shirt... αλλά άμα πας στα μπουζούκια με goth εμφάνιση μπορεί να σε κοιτάνε "κάπως"...

Τώρα τι συναισθήματα βγάζει η goth σαν είδος μουσικής δεν μπορώ να σου πω... καθώς στον καθένα μπορεί να βγάζει διαφορετικά.

Εγώ π.χ. όταν οδηγώ γουστάρω να ακούω ραπ και να με ταξιδεύουν οι ρίμες... ενώ όταν βγω με παρέα μπορεί να προτιμήσω Γονίδη και να θυμηθώ παλιές καταστροφές πριν αρχήσουν οι καινούριες...

Πυροβολήστε Cool
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
VaMMpiTreLLa
Radio producer
Radio producer


Mέλος από: Apr 26, 2006
Μηνύματα: 345

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Τετάρτη 30 Μαι 2007, 11:41 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Greco έγραψε:
Gothic...

Κοίταξε να δεις αμαζόνα με είχανε πάει μια φορά σε ένα μαγαζί που έπαιζε αυτού του είδους την μουσική και απέναντυ είχε ένα φοβερό μαγαζί με μπουγάτσες Σαλονίκης Laughing



καλα απο ολο το βραδυ αυτο σου μεινε?? εμεις φταομε που σε κυκλοφορουμε , δεν φταιει κανας αλλος Razz Razz Razz Razz

λοιπον , το θεμα το εχουμε παρει πολυυ γενικα... Δεν βλεπω καμια πολυ συγκεκριμενη απορια , η καμια πολυ συγκεκριμενη απαντηση!!

H goth σκηνη , ειναι μια σκηνη που την ζω τα τελευταια 10 χρονια της ζωης μου και απο πλευρας μουσικης , εμφανισης , αντιληψης και ιδεολογιας!!

και οπως σε ολα τα ηδη και τους φανατικους καθε ειδους , ετσι και στη goth υπαρχουν και τα παρατραγουδα!!

Η σταση του gotha ποζερα , συναντιενται αρκετα (οπως και του μεταλα , και του σκυλα , και του χιπ χοπα κλπ κλπ κλπ)..Για μενα ειναι κατι πολυ αποκρουστικο... ποτε δεν συμπαθουσα αυτον που κρατα σταση " ειμαι κακος , σκληρος και αγριος , μαυροφορεμενος, δεν θελω την ζωη μου , σας βαρεθηκα ολους , δεν μιλαω , δεν γελαω , να πεθανετε ολοι κλπ κλπ " και ειναι ενα φαινομενο , που με την παρεα το σατυριζουμε αρκετα συχνα , παρολο που κινουμαστε μεσα σε αυτη την σκηνη!!

Η αληθεια ειναι οτι η goth εκτος απο μουσικη ειναι και σταση ζωης , αλλα μην το παρακανουμε κιολας.... η ζωη μας κρινεται απο πολλους παραγοντες και οχι μονο απο εναν... με τη μουσικη ταξιδευεις , χορευεις , σκεφτεσαι , ονειρευεσαι .... ο καθενας μας εχει δικαιωμα να τα κανει ολα αυτα υπο τους ηχους της αγαπημενης του μουσικης ....

ισως η goth να ειναι πιο ρομαντικος τροπος εκφρασης απο καποια αλλα ειδη μουσικης , και γενικοτερα ειναι κατι διαφορετικο , γι αυτο αλλωστε και δεν υπαρχουν πολλοι funs.. Υπαρχουν καποια συγκεκριμενα μαγαζια , με καποιον συγκεκριμενο κοσμο ..πραγμα το οποιο σημαινει πως η goth στην ελλαδα τουλαχιστον , λειτουργει σαν κοινοτητα ..σαν μικρη κοινωνιουλα...

τωρα τελευταια βεβαια , εχει γινει μοδα , και ολο και περισσοτερα νεα προσωπα βλεπουμε...πραγμα το οποιο δεν ειναι καθολου κακο απο τη μια , γιατι αν δεν "πα8εις δεν θα μαθεις " ( χεχεχ) , και απο την αλλη εχει καποια αρνητικα στοιχεια , μην την εννοια του οτι πολλοι το κανουν για να βρισκουν γκομενες/ους ( ενω πραγματικα δεν εχω στην ουσια καμια σχεση με τον αντικειμενο ) , η για να περηφανευονται στους φιλους τους οτι και καλα κατι κανουν διαφορετικο , η για να ειναι απλα μεσα στη μοδα της εποχης.... Δεν καταλογιζω ευθυνες σε κανεναν .... ο καθενας πραττει αναλογα με αυτα που πιστευει...καλα κανουν τα παιδια ...

Το πιο εκνευριστικο απο ολα , ειναι το οτι παω σε ενα μαγαζι τετοιιου ειδους για να δω τα " αξιοθεατα¨και να γελασω με τους ¨καμμενους¨ που βρισκονται σε αυτο το μαγαζι... Εγω ρε φιλε ερχομαι στο σκυλαδικο και γελαω μαζι σου ? ερχομαι στο μεταλαδικο και γελαω μαζι σου ? (καλα σιγουρα καποιοι το κανουν , αλλα ενα πραμα που πρεπει να γνωριζουμε για τους οπαδους και φιλους της goth σκηνης ειναι οτι ειναι τα απο τα πιο φιλησυχα πλασματα ..γι αυτο και σε συναυλιες τους δεν γινονται ποτε εκτροπα .... ουτε τσακωμοι ουτε τιποτα... ειπαμε ειναι αυτη η ρομαντικη διαφορα που δεν αφηνει τον gotha να τσαμπουκαλευτει ... )!!!

πολλα μου ρχονται στο μυαλο να γραψω , αλλα εαν δεν υπαρχουν συγκεκριμενα ερωτηματα , ειμαι ικανη να γραφω ιολη τη μερα ( και την εβδομαδα μη σας πω.... )

πληροφοριες γενικως για goth μπορειτε να βρετε στο www.goth.gr εχει διαφορα πραγματακια που ισως σας κινησουν την περιεργεια η σας λυσουν αποριες.....!
_________________
No rain can wash away my tears
No wind can soothe my pain
You made me doubt, you made me fear
But now I'm not the same
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Δείτε το site του αποστολέα
Greco
Radio producer
Radio producer


Mέλος από: Jan 28, 2005
Μηνύματα: 244

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Τετάρτη 30 Μαι 2007, 12:01 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

...και εμμένα μου την σπάει όταν πάω σε πίστα και σκάει μύτη ο άλλος με λαμέ σακάκι (τώρα που είναι καλοκαίρι και μετά την μόδα Σάκης Ρουβάς φοράνε άσπρο σακάκι), μαλί OASIS, τζην "τα γραμμάτα είναι μεγαλύτερα από το ύφασμα για να φένεται το D & G", και παπούτσι κροκόδειλος... Laughing

Και θες να ρουφήξεις να ούμε την καμήλα σου, να κάνεις μια πρόποση στον βάρδο και να ρήξεις δυο στροφές αντρίκιες και πάει να χορέψει ζεϊμπεκιά το ανδρίκελο που κουνάει την μέση... flower

Άσε η γκομενίτσα που δεν καταλαβαίνει την κουλτούρα "ήρθα να καώ με Γονίδη" και έρχεται να δει τι φοράει η Μάρω Λύτρα, ή να βγάλει φωτογραφία με τον Οικονομόπουλο Laughing

ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΡΕ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΔΕΝΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΑΣΑΚΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΒΟΛΗΣ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΜΜΩΤΡΙΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ; Laughing

ΠΟΥ ΠΗΓΑΝΕ ΤΑ ΠΙΑΤΑ ΟΕΟ; ΟΙ ΜΠΡΙΤΣΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΥΠΗΤΣΕΣ;

Ε, και εσύ βλακόμουτρο... Κομπολόϋ και τσίχλα δεν πάει μαζί... Εάν θες να κρατάς κομπολόϋ θα καίγεται το άφιλτρο μέχρι τα χείλη. Δικαιολογήσε μόνο εάν τα πλεμόνια σου είναι μαύρη πίσα τα βουνά, έκανες κάποτε "ν" πακέτα και θες να το κόψεις...

-------------------------------------------------------------------------------------


Ναι αυτό θυμάμαι μόνο ρε Βάμπυ. Αλλά δεν το θυμάμαι και καλά! Γιατί είχα φάει πίτσα!
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Deep_Oblivion
Radio producer
Radio producer


Mέλος από: Jun 17, 2004
Μηνύματα: 671
Πόλη/Χώρα: Εδω γυρω...

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Τετάρτη 30 Μαι 2007, 17:25 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

[quote="Greco"]

ΠΟΥ ΠΗΓΑΝΕ ΤΑ ΠΙΑΤΑ ΟΕΟ; ΟΙ ΜΠΡΙΤΣΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΥΠΗΤΣΕΣ;

/quote]

Τα απαγορευσε ο Notis γιατι δεν ειναι δυνατον και πρεπον να ερμηνευει και εσυ να τρως. Μονο να ακους και να αφουγκραζεσαι καθε αερινη νοτα που δονει τις φωνητικες του χορδες και ταξιδευει στον αερα να γαργαλησει το ακουστικο σου τυμπανο.


Deep Oblivion
_________________
http://xphctoc.blogspot.com

ΖΑΣ Superstars

Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή e-mail Δείτε το site του αποστολέα MSN Messenger
Greco
Radio producer
Radio producer


Mέλος από: Jan 28, 2005
Μηνύματα: 244

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Τετάρτη 30 Μαι 2007, 17:30 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Deep_Oblivion έγραψε:
Greco έγραψε:


ΠΟΥ ΠΗΓΑΝΕ ΤΑ ΠΙΑΤΑ ΟΕΟ; ΟΙ ΜΠΡΙΤΣΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΥΠΗΤΣΕΣ;



Τα απαγορευσε ο Notis γιατι δεν ειναι δυνατον και πρεπον να ερμηνευει και εσυ να τρως. Μονο να ακους και να αφουγκραζεσαι καθε αερινη νοτα που δονει τις φωνητικες του χορδες και ταξιδευει στον αερα να γαργαλησει το ακουστικο σου τυμπανο.


Deep Oblivion


Αυτός επιτρέπετε να απαγορεύει. Είναι άρχοντας Laughing ΤΕΛΟΣ .-

Υ.Γ.
...και όταν ανταμώνεις... καίγεσαι και λιώνεις
μάτια μαρτηριάρικα γιατί τα χαμηλώνεις...

Εκείνη την ώρα δεν προλαβαίνεις να φας, έχεις σκαρφαλώσει στο τραπέζι ο,σαν ο Ταρζάν και ψάχνεις για την δική σου Τζέην Cool
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Deep_Oblivion
Radio producer
Radio producer


Mέλος από: Jun 17, 2004
Μηνύματα: 671
Πόλη/Χώρα: Εδω γυρω...

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Τετάρτη 30 Μαι 2007, 17:36 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Ναι ναι, ο Notis ειναι κατι σαν τον Τσακ Νορρις

Ο.... Τσακ Notis


Deep Oblivion
_________________
http://xphctoc.blogspot.com

ΖΑΣ Superstars

Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή e-mail Δείτε το site του αποστολέα MSN Messenger
Greco
Radio producer
Radio producer


Mέλος από: Jan 28, 2005
Μηνύματα: 244

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Τετάρτη 30 Μαι 2007, 17:40 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Deep_Oblivion έγραψε:
Ναι ναι, ο Notis ειναι κατι σαν τον Τσακ Νορρις

Ο.... Τσακ Notis


Deep Oblivion


Κάτι σαν τον Μπάτμαν, χωρίς τον "ξενέρωτο" τον Ρόμπιν είναι... Είναι μύθος την νύχτα.

Εγώ μην ρωτάς... Ο σούπερμαν είμαι το βράδυ. Το πρωϊ Κλαρκ Κεντ χωρίς την Λόϊς όμως Cool


Υ.Γ. Αχώνευτε Ρόμπιν Twisted Evil Razz Laughing
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Deep_Oblivion
Radio producer
Radio producer


Mέλος από: Jun 17, 2004
Μηνύματα: 671
Πόλη/Χώρα: Εδω γυρω...

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Τετάρτη 30 Μαι 2007, 17:47 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Παντου υπαρχει ενας μυθος, ετσι λεει η διαφημηση!!!!

Deep Oblivion
_________________
http://xphctoc.blogspot.com

ΖΑΣ Superstars

Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή e-mail Δείτε το site του αποστολέα MSN Messenger
Εμφάνιση των μηνυμάτων για διάστημα:   
Έναρξη Νέου Θέματος   Απάντηση σε Μήνυμα    Forums -> Σχέσεις & Άνθρωποι All times are GMT + 3 Hours
Σελίδα 1 από 1

 
Πλοήγηση σε:  
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα σε αυτό το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να απαντήσετε σε μηνύματα αυτού του forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να αλλάξετε τα μηνύματα σας σε αυτό το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να διαγράψετε τα μηνύματα σας από το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ψηφίσετε σε δημοψηφίσματα σε αυτό το forum
Forums ©