Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Νίκος από Πάτρα ζήτησε Χαμογέλα στα παλιά.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Αϊσουν από ΝΑρτακη ζήτησε Οσα νιωθω αργυρος.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program ΔΕΣΠΟΙΝΑ από Καστοριά ζήτησε Η αγάπη μας.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Ελένη ζήτησε Kygo-Here for you.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Theodora από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ζήτησε Νικόλας Λειβαδίτης - Μαρία Καλούδη - Για πόσο ακόμα;.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ



  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;



Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 644526
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also



  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


HotStation.gr Greek Radio online: Forum - Συζητήσεις

- HotStation.gr
 ΒοήθειαΒοήθεια   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Ομάδες ΧρηστώνΟμάδες Χρηστών   ΠροφίλΠροφίλ   ΣύνδεσηΣύνδεση   ChartTOP-20

Άνδρες Δειλοί

 
Έναρξη Νέου Θέματος   Απάντηση σε Μήνυμα    Forums -> Σχέσεις & Άνθρωποι


Προηγούμενο Θέμα :: Επόμενο Θέμα  
Συγγραφέας Μήνυμα
agapn
Νεούδι
Νεούδι


Mέλος από: Apr 25, 2006
Μηνύματα: 7

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Τρίτη 25 Απρ 2006, 23:51 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Άνδρες Δειλοί Απαντηση με παραβολή κειμένου

Πόσο Δειλός μπορεί να είναι ένας ΑΝΔΡΑΣ και τι σημαίνει "ανδρισμός"...

Το συνάντησα τόσο συχνά το φαινόμενο του τάχα ανδρισμού, συμβαίνει συνήθως σε περίπτωση που θέλει ο άνδρας να εντυπωσιάσει μια γυναίκα. Το συμπέρασμα στο οποίο καταλήγω είναι πως αυτοί οι άνδρες είναι κομπλεξικοί τελικά, γιατί διαλέγουν να φορέσουν ένα εαυτό που δεν είναι αυτοί και που στο τέλος σπάζει.

Αυτοί οι άνδρες δεν είναι ειλικρινείς. Κάποιος που είναι αληθινός έχει αξίες σταθερές και δεν έχει ανάγκη να εντυπωσιάσει.

Οι άνδρες αυτοί είναι στην πραγματικότητα Δειλοί. Δεν έχουν δικό τους χαρακτήρα και είναι πολύ εγωιστές. Θέλουν με ψεύτικους τρόπους και λόγια να κερδίσουν αυτό που θέλουν, χωρίς να τους νοιάζει αν μετά πληγώσουν, με την αναξιότητά τους και τη δειλία τους.

Γιατί όσο τα πράγματα είναι με το μέρος τους, όλα μέλι γάλα. Όταν τα πράγματα αρχίζουν και ζορίζουν, τότε μπλοκάρουν, πατούν φρένο, τραβούν πίσω, εξαφανίζονται. Και έχουν και το θράσος να βγαίνουν μετά σαν το λάδι από πάνω, σαν να μη συνέβη τίποτα και να σε φταίνε κιόλας και να σε βγάζουν και τρελλή.

Λυπάμαι για την τόση απαγοήτευση που σκορπούν. Τον τόσο πόνο.

Ο άνδρας ο σωστός, με τον ειλικρινή ανδρισμό, ο άνδρας με θάρρος στα δύσκολα φαίνεται. Κυρίως όταν ισχυρίζεται πως αγαπά.

Και ακόμα περισσότερο λυπάμαι, γιατί ψάχνω να βρώ έναν άνδρα ειλικρινή, ένα άνδρα που να με κοιτά στα μάτια και να ανοίγεται, να μου λέει ίσια και σταράτα, κατάφατσα την αλήθεια, παρά να με παραμυθιάζει, να με πονά και ότι έχει να πεί να είναι φτηνές δικαιολογίες. Και αυτός ο άνδρας φοβάμαι δεν υπάρχει. Όχι πια.

Μπορεί πολλοί από εσάς να "προσβληθείτε". Να σας έθιξα τον "ανδρικό σας εγωισμό". Αλλά εγώ ξέρω πως ο εγωισμός και μόνο είναι αυτό που σας κάνει να μη θέλετε να δείτε και την άλλη όψη, που σας κάνει δειλούς στο να "χαλαστείτε" για κάποιον.

Μπορώ να πώ με σιγουριά πως έχασα κάθε ίχνος θαυμασμού και εκτίμησης για το ανδρικό φύλο. Όχι πως υποστηρίζω το δικό μου, αλλά δυστυχώς το δικό σας είναι που υποτίθεται με συμπληρώνει.


Αυτό το άκουσα τελευταία. Πως η γυναίκα έχει εξελιχθεί, αλλά ο άνδρας έμεινε αρκετά πίσω.

Με ποια έννοια.

Η γυναίκα τον τελευταίο αιώνα έκανε και κάνει αγώνα να αποδεσμευτεί, να είναι αυτόνομη, να μην έχει ανάγκη τον άντρα οικονομικά, κοινωνικά κτλ... Τον έχει όμως ανάγκη συναισθηματικά αλλά και φυσιολογικά. Η γυναίκα, από τη φύση της να είναι και μητέρα, είναι πλάσμα πιο ανθεκτικό, πιο δημιουργικό, πιο πολύπλοκο συναισθηματικά, πιο δυνατό σε χαρακτήρα, παρόλο που φαντάζει αδύναμο σωματικά και μυικά. Για να αποδεσμευτεί λοιπόν ανέπτυξε άλλους μεθόδους επιβίωσης. Πιστεύω πως ο λόγος που αυξήθηκαν τα διαζύγια είναι γιατί οι γυναίκες νοιώθουν πλέον πως ο άντρας δεν μπορεί να τις πληρεί. Γιατί ο άνδρας μέσα από την ασφάλεια και ελευθερία που είχε μέχρι σήμερα δεν ένοιωσε την ανάγκη να εξελιχθεί. Και συναισθηματικά έμεινε ακατέργαστος. Με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γεμίσει το συναισθηματικό κενό που νοιώθουν οι γυναίκες. Γιατί τώρα πια για τα υπόλοιπα οι γυναίκες δεν τους χρειάζονται.

Οι άνδρες βλέποντας τις γυναίκες να είναι δυναμικές και να μην τους χρειάζονται, κομπλεξάρονται. Προσπαθούν στην αρχή να μας παραμυθιάσουν, κι αν το επιτυγχάνουν είναι γιατί εμείς είμαστε αρκετά εξελιγμένες συναισθηματικά και μας είναι ανάγκη η αγάπη και η αλληλεγγύη, η κατανόηση. Όμως δεν έχουν τα εργαλεία να πάνε μακριά. Όταν ειδικά αρχίσουν τα πράγματα να γίνονται καθημερινά, ο άντρας σπάζει. Δε μπορεί να αντεπεξέλθει.

Γίνεται δειλός, υποκρίνεται, το βάζει στα πόδια. Που είναι ο "ανδρισμός"...

Έτσι εξηγείται και το γιατί οι γυναίκες σήμερα είναι πιο σκληρές και αδίστακτες. Πιο διπλωματικές. Αλλά αυτό με λυπεί. Γιατί είναι αρνητική αντίδραση στο κενό που υπάρχει. Είναι τρόπος επιβίωσης, αλλά λανθασμένος.

Αν ο άνδρας γίνονταν πιο συναισθηματικός... θα ήταν gay? Προσωπικά δεν το νομίζω. Απλά αυτή η αλλαγή θα τους "αφαιρούσε" τα προνόμια του "ανδρικού εγωισμού" και αυτό δεν συμφέρει. Θα ήταν αναγκασμένος να υποχωρεί, να βοηθά, να κατανοεί, να χαλιέται, να έχει επιπρόσθετες έγνοιες και ευθύνες. Μπα δε συμφέρει.

Άντε γειά.
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Deep_Oblivion
Radio producer
Radio producer


Mέλος από: Jun 17, 2004
Μηνύματα: 671
Πόλη/Χώρα: Εδω γυρω...

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Τετάρτη 26 Απρ 2006, 16:37 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Ειναι προφανες αγαπητη μας φιλη (που σε καλωσοριζουμε στην παρεα μας) οτι εχεις πληγωθει. Πιθανον και αρκετες φορες.
Ειναι ηλιου φαεινοτερο οτι εχεις απογοητευτει τοσο που εχεις αναπτυξει ενα μισος για τους ανδρες (συμφωνα με τα γραφομενα σου) και μαλιστα φτανεις σε σημειο να καταλογιζεις καθε κακο που συμβαινει και καθε φραγη των συναισθηματικων σου διαυλων στο αντιθετο φυλο.

Δεν θα μπω στην διαδικασια να μετρησω για το ποιος φταιει για τα διαζυγια και τι φταιει για την "αποσυναισθηματικοποιηση" της κοινωνιας μας. Σιγουρα δεν φταει μονο η μια πλευρα. Σε παρα πολλες περιπτωσεις ο συναισθηματικος ευνουχισμος του ανδρα προκαλειται απο τις γυναικες και σου παραθετω σαν παραδειγμα την ωμη συμπεριφορα μιας καλης μας φιλης, της Στεφανιας εδω

http://www.hotstation.gr/ftopicp-5884-.html#5884

Εδω ομως θα σου βαλω αλλη μια παραμετρο που πιθανον δεν την σκεφτηκες. Λες ψαχνεις να βρεις εναν αληθινο αντρα και θετεις καποιες προδιαγραφες, ακριβως οπως κανουμε ολοι μας. Μετα λες οτι καθε ενας σε παραπλανει και σε κοροιδευει.
Μηπως κανεις λοιπον ΕΣΥ τις λαθος επιλογες? Μηπως θα επρεπε να μην ασχολεισαι με τετοιους ανθρωπους? Μηπως θα επρεπε να μην παρασυρεσαι εσυ απο τους ποθους και τις αναγκες σου και να επιλεγεις τον συντροφο σου σωστοτερα?

Γιατι αν εχεις συναντησει για παραδειγμα 10 αντρες και απο αυτους οι 10 σε κοροιδεψαν τοτε φταις εσυ γιατι ειτε δεν εμαθες απο τα παθηματα σου, ειτε γιατι προσελκυεις τετοια ατομα, και ακομα ακομα τα αφηνεις να μπουν στη ζωη σου.

Σκεψου το και αυτο και σιγουρα την επομενη φορα που θα σε πλησιασει καποιος θα φροντισεις να κοιταξεις και πιο βαθια απο την πρωτη εντυπωση. Ειναι γεγονος οτι πολυς κοσμος εχει κομπλεξ, αλλα δεν ειναι μονο η μια πλευρα, και ο καθενας καλυπτει τα κομπλεξ του με διαφορα τεχνασματα.
***Ειναι στη δικη σου ευχερεια να τα διακρινεις η οχι***

Αραγε αυτο ο κειμενο που εστειλες τελικα το διαβασαν εκεινοι που επρεπε να το διαβασουν?

Φιλικα και με συμπαθεια
Deep_Oblivion
_________________
http://xphctoc.blogspot.com

ΖΑΣ Superstars

Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή e-mail Δείτε το site του αποστολέα MSN Messenger
VaMMpiTreLLa
Radio producer
Radio producer


Mέλος από: Apr 26, 2006
Μηνύματα: 345

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Τετάρτη 26 Απρ 2006, 17:41 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Re: Άνδρες Δειλοί Απαντηση με παραβολή κειμένου

agapn έγραψε:
Πόσο Δειλός μπορεί να είναι ένας ΑΝΔΡΑΣ και τι σημαίνει "ανδρισμός"...

Το συνάντησα τόσο συχνά το φαινόμενο του τάχα ανδρισμού, συμβαίνει συνήθως σε περίπτωση που θέλει ο άνδρας να εντυπωσιάσει μια γυναίκα. Το συμπέρασμα στο οποίο καταλήγω είναι πως αυτοί οι άνδρες είναι κομπλεξικοί τελικά, γιατί διαλέγουν να φορέσουν ένα εαυτό που δεν είναι αυτοί και που στο τέλος σπάζει.

__________________________________________________________
Mporeis na mou dwseis ena paradeigma se auto pou grafeis ??? apla prospa8w na katalavw merika pragmatakia prin dwsw plhrh apanthsh!!!
_____________________________________________________________


Αυτοί οι άνδρες δεν είναι ειλικρινείς. Κάποιος που είναι αληθινός έχει αξίες σταθερές και δεν έχει ανάγκη να εντυπωσιάσει.


___________________________________________________________
Oloi exoume anagh na entipiasoume, akoma kai meis oi ginaikes...giati ftiasidwnomaste?? gia na entipwsiazoume..etsi den einai?? den shmainei omws oti den eimaste eilikrineis san an8rwpoi...opote mallon psiloakuro..
____________________________________________________________



Οι άνδρες αυτοί είναι στην πραγματικότητα Δειλοί. Δεν έχουν δικό τους χαρακτήρα και είναι πολύ εγωιστές. Θέλουν με ψεύτικους τρόπους και λόγια να κερδίσουν αυτό που θέλουν, χωρίς να τους νοιάζει αν μετά πληγώσουν, με την αναξιότητά τους και τη δειλία τους.


_____________________________________________________________
Auto epishs simvainei kai apo thn gunaikeia plevra...apla mallon esy otan les na paroun auto pou 8eloun ennoeis profanws sarkikh euxaristhsh , enw sthn periptwsh twn gunaikwn , ena antistoixo paradeigma pou mporw na sou dwsw einai..lene psemmata , s'agapaw se ektimaw .bla bla bla....gia na konomisoun to monopetro tous , tis tzaba diakopes tous klp klp...
Kai ta duo einai katakritea...kai to psemma kai h upokrisia twn antrwn alla kai twn gunaikwn
_____________________________________________________________



Γιατί όσο τα πράγματα είναι με το μέρος τους, όλα μέλι γάλα. Όταν τα πράγματα αρχίζουν και ζορίζουν, τότε μπλοκάρουν, πατούν φρένο, τραβούν πίσω, εξαφανίζονται.



_____________________________________________________________
Ofeilw na simfwnisw se auto...Parathreitai polu suxna stis meres...isws omws epeidh genikotera uparxei mia ....pws na to pw twra... allotriwsh xarakthrwn...! Oi antres fovountai kai kanoun pisw ,otan ta sinais8imata arxizoun kai dinamwnoun ,epeidh akrivws opws kai emeis oi kopelitses , den 8eloun na plhgw8oun! Esy den to exeis kanei pote auto ???
_____________________________________________________________

Και έχουν και το θράσος να βγαίνουν μετά σαν το λάδι από πάνω, σαν να μη συνέβη τίποτα και να σε φταίνε κιόλας και να σε βγάζουν και τρελλή.

Λυπάμαι για την τόση απαγοήτευση που σκορπούν. Τον τόσο πόνο.


____________________________________________________________
Pragmatika omws exeis plhgw8ei polu. Den einai oloi oi an8rwpoi idioi..Uparxoun antres ma#$%% , kai gunaikes pou$%#$% ...Mhn ta vlepeis mono apo thn mia meria!
____________________________________________________________

Ο άνδρας ο σωστός, με τον ειλικρινή ανδρισμό, ο άνδρας με θάρρος στα δύσκολα φαίνεται. Κυρίως όταν ισχυρίζεται πως αγαπά.



___________________________________________________________
Mporei sta duskola h kaluterh lush na einai o xwrismos...skepsou to ki auto...
____________________________________________________________

Και ακόμα περισσότερο λυπάμαι, γιατί ψάχνω να βρώ έναν άνδρα ειλικρινή, ένα άνδρα που να με κοιτά στα μάτια και να ανοίγεται, να μου λέει ίσια και σταράτα, κατάφατσα την αλήθεια, παρά να με παραμυθιάζει, να με πονά και ότι έχει να πεί να είναι φτηνές δικαιολογίες. Και αυτός ο άνδρας φοβάμαι δεν υπάρχει. Όχι πια.

____________________________________________________________

Yparxei , yparxei...apla mallon kapou psaxneis la8os..entaxei einai diskolo stis meres mas na vreis eilikrineis an8rwpous , kai skepsou oti kamia fora h eilikrineia ponaei perissotero apo to psemma , ase pou den ektimatai ka8olou...akou me pou sou lew...Milaw ek peiras...Antras pou na anoigetai??? Xmmmmm.....duskolo to vlepw , oxi aneftikto...kalo einai na moirazetai o allos ta provlimata tou mazi sou , kai mena mou th dinei na vlepw ton allon stravwmeno kai na mhn mou leei ti simvainei , alla apo thn allh ofeilw na ton katalabw....Mhn eisai toso apaithtitikh!otan noiwsei etoimos 8a anoixtei , kai 8a stamatisei na vriskei dikaiologies
_____________________________________________________________



Μπορεί πολλοί από εσάς να "προσβληθείτε". Να σας έθιξα τον "ανδρικό σας εγωισμό". Αλλά εγώ ξέρω πως ο εγωισμός και μόνο είναι αυτό που σας κάνει να μη θέλετε να δείτε και την άλλη όψη, που σας κάνει δειλούς στο να "χαλαστείτε" για κάποιον.


____________________________________________________________
Mporei kapoios opoiosdhpote na mou exhghsei...giati diaxwrizoume ton antriko apo ton gunaikeio egwismo??? exei kapoia diafora...????
_____________________________________________________________


Μπορώ να πώ με σιγουριά πως έχασα κάθε ίχνος θαυμασμού και εκτίμησης για το ανδρικό φύλο. Όχι πως υποστηρίζω το δικό μου, αλλά δυστυχώς το δικό σας είναι που υποτίθεται με συμπληρώνει.

___________________________________________________________

An eixes xasei ka8e ixnos 8aumasmou kai ektimisis den 8a asxoliosoune twra me auto to pragma...Afou einai gnwsto pws emeis emeis den kanoume xwris ta agorakia kai ta agorakia xwris emas..Megales kouventes misous leme oloi otan eimaste plhgwmenoi , alla meta apo ligo kairo pou mas exei xanaxtipisei o erws , o en8ousiasmos estw thn porta...ta xehname ola...etsi den einai?? kai me sena to idio 8a simvei..8a poneseis ,8a klapseis , 8a miseis , alla se kapoio alpha xroniko diasthma 8a eisai pali ena koritsaki pou 8elei dipla tou ena agoraki....Kai mporei sthn prospa8eia sou na xeperaseis thn fash pou eisai twra ,na plgwseis ki esy polu kosmo gia na ekdiki8eis....8a se simvouleva na mhn to kaneis..esy 8a eisai h prwth pou 8a to metanoiwseis meta...
_____________________________________________________________


Αυτό το άκουσα τελευταία. Πως η γυναίκα έχει εξελιχθεί, αλλά ο άνδρας έμεινε αρκετά πίσω.

Με ποια έννοια.

Η γυναίκα τον τελευταίο αιώνα έκανε και κάνει αγώνα να αποδεσμευτεί, να είναι αυτόνομη, να μην έχει ανάγκη τον άντρα οικονομικά, κοινωνικά κτλ... Τον έχει όμως ανάγκη συναισθηματικά αλλά και φυσιολογικά. Η γυναίκα, από τη φύση της να είναι και μητέρα, είναι πλάσμα πιο ανθεκτικό, πιο δημιουργικό, πιο πολύπλοκο συναισθηματικά, πιο δυνατό σε χαρακτήρα, παρόλο που φαντάζει αδύναμο σωματικά και μυικά. Για να αποδεσμευτεί λοιπόν ανέπτυξε άλλους μεθόδους επιβίωσης. Πιστεύω πως ο λόγος που αυξήθηκαν τα διαζύγια είναι γιατί οι γυναίκες νοιώθουν πλέον πως ο άντρας δεν μπορεί να τις πληρεί. Γιατί ο άνδρας μέσα από την ασφάλεια και ελευθερία που είχε μέχρι σήμερα δεν ένοιωσε την ανάγκη να εξελιχθεί. Και συναισθηματικά έμεινε ακατέργαστος. Με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γεμίσει το συναισθηματικό κενό που νοιώθουν οι γυναίκες. Γιατί τώρα πια για τα υπόλοιπα οι γυναίκες δεν τους χρειάζονται.


____________________________________________________________
Den mporw na ekferw gnwmh peri diazugiwn..Mporw na pw pws oi gunaikes nai kanoun prospa8eies apodesmeushs ,kai auto exei tromaxei polu tous antres ..oi opoioi apo kunhgoi exoun ginei uhramata...kai an einai dunaton dhladh...ean den einai o antras kinigos, e den exei plaka to paixnidi...
_____________________________________________________________



Οι άνδρες βλέποντας τις γυναίκες να είναι δυναμικές και να μην τους χρειάζονται, κομπλεξάρονται. Προσπαθούν στην αρχή να μας παραμυθιάσουν, κι αν το επιτυγχάνουν είναι γιατί εμείς είμαστε αρκετά εξελιγμένες συναισθηματικά και μας είναι ανάγκη η αγάπη και η αλληλεγγύη, η κατανόηση. Όμως δεν έχουν τα εργαλεία να πάνε μακριά. Όταν ειδικά αρχίσουν τα πράγματα να γίνονται καθημερινά, ο άντρας σπάζει. Δε μπορεί να αντεπεξέλθει.

Γίνεται δειλός, υποκρίνεται, το βάζει στα πόδια. Που είναι ο "ανδρισμός"...

Έτσι εξηγείται και το γιατί οι γυναίκες σήμερα είναι πιο σκληρές και αδίστακτες. Πιο διπλωματικές. Αλλά αυτό με λυπεί. Γιατί είναι αρνητική αντίδραση στο κενό που υπάρχει. Είναι τρόπος επιβίωσης, αλλά λανθασμένος.

Αν ο άνδρας γίνονταν πιο συναισθηματικός... θα ήταν gay? Προσωπικά δεν το νομίζω. Απλά αυτή η αλλαγή θα τους "αφαιρούσε" τα προνόμια του "ανδρικού εγωισμού" και αυτό δεν συμφέρει. Θα ήταν αναγκασμένος να υποχωρεί, να βοηθά, να κατανοεί, να χαλιέται, να έχει επιπρόσθετες έγνοιες και ευθύνες. Μπα δε συμφέρει.


__________________________________________________________
Oi antres, kalh mou, einai polu pio sunais8hmatikoi apo tis gunaikes....apla erwteuontai pio duskola kai sinepws pio spania...Exeis gnwrisei antra pragmatika erwtevmeno??? meta ela na mou peis , poios einai pio sunais8matikos... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

An epitrepetai poso xronwn eisai? kai giati eisai toso plhgwmenh???
Pantws 8a simfwnisw me ton filtato Deep Oblivion...oti mallon den psaxneis sta swsta merh...xalarwse ligo kai genikotera sth zwh sou na xereis oti o erwtas den 8elei psaximo....Ta xafnika einai ta kalutera... Very Happy Very Happy Very Happy
_____________________________________________________________

Άντε γειά.
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Δείτε το site του αποστολέα
Stefania
Ελιωσα στα posts
Ελιωσα στα posts


Mέλος από: Feb 19, 2004
Μηνύματα: 630

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Τετάρτη 26 Απρ 2006, 21:30 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Ουφ.. αντραλίστηκα απο την απάντηση σου Vammpy... μου βγηκαν τα ματια με την εναλλαγη των χαρακτηρων!

Και εγω αυτο ήθελα να σε ρωτησω Agapn, πόσο χρονών είσαι.
Η ηλικία παίζει μεγάλο ρόλο στο πως αντιδρούμε, πως συμπεριφερόμαστε και το σημαντικότερο, στο πόσο πληγωνόμαστε και τι βαρύτητα δίνουμε στις αναποδιές που μπορεί να μας τύχουν σε διάφορους τομείς της ζωής μας.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να φτάνεις στο αντίθετο άκρο και να λες ότι μισείς τους άντρες.
Κακά τα ψέμματα... χωρίς αυτόυς δεν κάνουμε... δίνουνε χρώμα και νόημα στη ζωη μας, όπως και εμείς στη δικιά τους. Καμιά φορά το χρωμα είναι μάυρο. ΚΑΤΡΑΜΙ.

Ποιός σου είπε ότι το μαυρο δεν είναι ωραιο χρωμα?
Το φοράς... το αγαπάς.... μεχρι που το βαριεσαι και έτσι αναπάντεχα το αλλάζεις με ένα κάτασπρο ή ενα ζωηρό φουξί.

ΕΣΥ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΤΟ ΧΡΩΜΑ.

Δεν ξέρω αν πιάνεις αυτό που θέλω να σου πω... αλλά δεν πιστευω ότι όλοι οι άντρες που σου έτυχαν ήταν δειλοί και μαλάκες.
Νομίζω ότι συμπεριφέρονται ανάλογα με το πως φερόμαστε εμείς οι γυναίκες.
Κοίτα εσύ τι λάθος κάνεις πρώτα. Μπορεί να είσαι πιεστικη ή πολυ χαλαρη... η οτιδήποτε άλλο!
Για να βρούμε την άκρη, την αρχή... πρέπει να κοιτάξουμε πρώτα τον εαυτό μας. Μέσα μας. Να κάνουμε αυτοκριτική και να δούμε τις αδυναμίες κ τα λάθη μας.
Ετσι θα ξετυλίξεις το κουβάρι που όντως στην περίπτωση με τα ερωτικά ειναι μπέρδεμα...

Γενικά νομίζω πως όσο αναλύουμε τα πράγματα χειρότερα μπερδευόμαστε.
Όλα έρχονται τόσο όμορφα απο μόνα τους... χωρίς άγχος και πίεση.

Ο έρωτας έρχεται. Αργα ή γρήγορα. Δεν έχει σημασία το πότε.
Όσο το ψάχνεις και ρίχνεις ευθύνες στους άλλους, κακό σε σένα κάνεις.

Όλοι πληγωθήκαμε και πικραθήκαμε.
Και μετά... όλα έρχονται πάλι τούμπα.

Θα σου "γυρίσει"... ίσως πιο σύντομα απ΄οσο νομίζεις!! Wink
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Dimitris_P
Συντονιστής
Συντονιστής


Mέλος από: Nov 22, 2003
Μηνύματα: 1446
Πόλη/Χώρα: Αθήνα/Νότια Προάστια

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Τετάρτη 26 Απρ 2006, 23:48 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Δεν είναι standards για να τα βάζουμε σε καλούπι ούτε έρχονται με κοινοτικές οδηγίες χρήσης και στήριξης. Ο έρωτας μπορεί να κερδίζεται, η αγάπη όμως όχι, θέλει τις θυσίες της.

VaMMpyTreLLa ελληνικά σε παρακαλώωωωω Very Happy
_________________
τέως dmitspan
- διαβάζουμε τους κανόνες για την καλύτερη χρήση των forums
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
cy_melissa
Στα μπετά
Στα μπετά


Mέλος από: Apr 21, 2005
Μηνύματα: 45
Πόλη/Χώρα: Κύπρος

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Πέμπτη 27 Απρ 2006, 01:25 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

...

Τροποποιήθηκε από τον cy_melissa την Παρασκευή 23 Ιουν 2006, 03:08 GMT. Συνολικά τροποποιήθηκε 1 φορά
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Δείτε το site του αποστολέα
agapn
Νεούδι
Νεούδι


Mέλος από: Apr 25, 2006
Μηνύματα: 7

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Σάββατο 6 Μαι 2006, 14:31 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

sas euxaristo olous para polu. me bonthisate pragmatika. apologoume an sas kourasa.
naste oloi kala.
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Εμφάνιση των μηνυμάτων για διάστημα:   
Έναρξη Νέου Θέματος   Απάντηση σε Μήνυμα    Forums -> Σχέσεις & Άνθρωποι All times are GMT + 3 Hours
Σελίδα 1 από 1

 
Πλοήγηση σε:  
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα σε αυτό το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να απαντήσετε σε μηνύματα αυτού του forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να αλλάξετε τα μηνύματα σας σε αυτό το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να διαγράψετε τα μηνύματα σας από το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ψηφίσετε σε δημοψηφίσματα σε αυτό το forum
Forums ©