Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Νίκος από Πάτρα ζήτησε Χαμογέλα στα παλιά.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Αϊσουν από ΝΑρτακη ζήτησε Οσα νιωθω αργυρος.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program ΔΕΣΠΟΙΝΑ από Καστοριά ζήτησε Η αγάπη μας.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Ελένη ζήτησε Kygo-Here for you.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Theodora από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ζήτησε Νικόλας Λειβαδίτης - Μαρία Καλούδη - Για πόσο ακόμα;.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ



  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;



Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 641045
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also



  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


HotStation.gr Greek Radio online: Forum - Συζητήσεις

- HotStation.gr
 ΒοήθειαΒοήθεια   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Ομάδες ΧρηστώνΟμάδες Χρηστών   ΠροφίλΠροφίλ   ΣύνδεσηΣύνδεση   ChartTOP-20

Το τραγούδι της Ελλάδας στη Eurovision

 
Έναρξη Νέου Θέματος   Απάντηση σε Μήνυμα    Forums -> Ελληνική Μουσική (Greek Music)


Προηγούμενο Θέμα :: Επόμενο Θέμα  
Συγγραφέας Μήνυμα
LavantiS
Αντμίν και βάλε!
Αντμίν και βάλε!


Mέλος από: Oct 10, 2003
Μηνύματα: 1679
Πόλη/Χώρα: Athens - Greece

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Δευτέρα 7 Φεβ 2005, 16:34 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Το τραγούδι της Ελλάδας στη Eurovision Απαντηση με παραβολή κειμένου

To medianews.gr αποκαλύπτει τον τίτλο του πιθανότερου τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στο φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στο Κίεβο της Ουκρανίας. Η σύνθεση του Χρήστου Δάντη, που είναι σε στίχους του Αλεξ Παναγή, έχει τίτλο "Spasiba Baby" ("Ευχαριστώ μωρό μου" στα ρωσικά) και είναι ένα ροκ κομμάτι. Οσοι έχουν ακούσει και τα τέσσερα τραγούδια που έχει ετοιμάσει ο Δάντης, λένε πως αυτό είναι το επικρατέστερο για να κερδίσει το εισιτήριο, ενώ ένα άλλο κομμάτι λέγεται "Fire" και ένα τρίτο "You are my number one" σε στίχους Ναταλίας Γερμανού. Πάντως, το "Spasiba Baby", δεν το έχει ερμηνεύσει ακόμα η Eλενα Παπαρίζου η οποία αναμένεται να μπει σήμερα στο στούντιο. Η βραδιά της επιλογής του τραγουδιού θα διοργανωθεί από την ΕΡΤ γύρω στα τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου.

Τροποποιήθηκε από τον LavantiS την Πέμπτη 10 Φεβ 2005, 16:03 GMT. Συνολικά τροποποιήθηκε 1 φορά
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή e-mail Δείτε το site του αποστολέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Greco
Radio producer
Radio producer


Mέλος από: Jan 28, 2005
Μηνύματα: 244

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Δευτέρα 7 Φεβ 2005, 17:15 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Spasiba Baby...

Τι έγινε; Χάθηκε ο καλός ελληνικός στοίχος. Δεν "περνάει" η ελληνική κουλτούρα/γλώσσα στους fans του εξωτερικού; Δεν είμαι παλαιοληθικός, ούτε οπισθοδρομικός. Προσπαθώ να αναλύσω την επιλογή του τραγουδιού.

Α, μάλλον το βρήκα...

πόσες χώρες που λαμβάνουν διαγωνισμό, είναι ρωσόφωνες... αρκετές.
Είναι μάλιστα αρκετές να ανταλλάξουν βαθμούς μεταξύ τους και να σε αφήσουν στην "απ'έξω". Οπότε τι κάνει η Ελληνάρα. Σου κοτσάρει εκεί ένα Spaciba μπας και τσιμπήσουν και εκεί κάπου στην ανταλλαγή τσιμπήσουμε κανά ποντάκι...

Πρώτο ερώτημα:

Αν είναι τόσο προφανή που το καταλαβαίνει "κάποιος Greco", είναι άραγε το καλύτερο επικοινωνιακό τρικ για να πάρεις βαθμούς;

Το επόμενο ερώτημα είναι πιο απλό και πολλαπλής επιλογής:
Α. Ο Γκρέκο είναι Γάτα Razz
Β. Οι Ρώσοι θα "τσιμπήσουν" Cool
Γ. Η Eurovision έχει χάσει εντελώς τον καλιτεχνιακό της χαρακτήρα και έχει γίνει παζάρι βαθμών...

You choose Wink
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
oblitron
Συνεργάτης
Συνεργάτης


Mέλος από: Apr 26, 2004
Μηνύματα: 282

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Δευτέρα 7 Φεβ 2005, 22:42 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Νομίζω έχετε καταλάβει εδώ και χρόνια ότι Ελληνικό στίχο δεν ξαναστέλνουμε γιατί δεν πουλάει. Οπότε το θέμα είναι αν θα είναι Αγγλικός, Ρώσικος ή κάτι άλλο. Η καλύτερη λύση είναι να αναμιγνείουμε τις διάφορες γλώσσες, π.χ. Αγγλικά με Ισπανικά "shake it mi amor". Τώρα θα δοκιμάσουμε το Ρώσικα με Αγγλικά, και σιγά σιγά θα κάνουμε όλο και πιο πολύπλοκους συνδυασμούς, μέχρι να βγούμε πρώτοι ή να δημιουργήσουμε τη δική μας Γιουροβιζόγλωσσα.
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Δείτε το site του αποστολέα
Pallaros
Νεούδι
Νεούδι


Mέλος από: Jan 11, 2005
Μηνύματα: 1

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Τρίτη 8 Φεβ 2005, 10:09 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Ρε παιδιά μην το ψάχνετε, δεν έχει να κάνει με τη μουσική ούτε το στίχο.

Το θέμα είναι πολιτικό. Ανατολικό μπλοκ.
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
LavantiS
Αντμίν και βάλε!
Αντμίν και βάλε!


Mέλος από: Oct 10, 2003
Μηνύματα: 1679
Πόλη/Χώρα: Athens - Greece

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Πέμπτη 10 Φεβ 2005, 16:02 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Θορυβήθηκαν στη Sony Music για την αποκάλυψη του τίτλου του τραγουδιού που έγραψε ο Χρήστος Δάντης για τη Eurovision, το οποίο επιβεβαίωσε και ο Θέμος Αναστασιάδης με τη Δάφνη Μπόκοτα χθες το βράδυ.

Το μεγάλο τους πρόβλημα όμως είναι το γεγονός ότι τα τραγούδια του Δάντη δεν τους άρεσαν καθόλου και τόσο η εταιρία όσο και η Ελενα Παπαρίζου είναι απελπισμένοι, γι’ αυτό αναζήτησαν «σανίδα σωτηρίας» από άλλους συνθέτες.

Το τραγούδι που τους ενθουσίασε είναι ένα που έχει γράψει ο Κώστας Τουρνάς ενώ, γενικότερα, επικρατεί ένα μπάχαλο για την ανεύρεση του τραγουδιού.

Hδη, ο Χρήστος Δάντης έχει αρχίσει να εκνευρίζεται με την πίεση που ασκούν πάνω του η ΕΡΤ και η Sony και διαμηνύει προς πάντες ότι δεν ευθύνεται ο ίδιος για τα στενά περιθώρια του χρόνου.

Οι δε πληροφορίες που μιλάνε για άλλους δημιουργούς, τον κάνουν ακόμη πιο έξαλλο και σκέφτεται να τους δώσει μόνο ένα κομμάτι και αν τους αρέσει, τους άρεσε...


(medianews.gr)
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή e-mail Δείτε το site του αποστολέα Yahoo Messenger MSN Messenger
LavantiS
Αντμίν και βάλε!
Αντμίν και βάλε!


Mέλος από: Oct 10, 2003
Μηνύματα: 1679
Πόλη/Χώρα: Athens - Greece

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Πέμπτη 10 Φεβ 2005, 16:12 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Τελικά, το γυαλί στις σχέσεις του Χρήστου Δάντη με τη Sony Music και την ΕΡΤ ράγισε κι έτσι, ο συνθέτης, μπροστά στην πιθανότητα να ζητηθούν κομμάτια και από άλλους συναδέλφους του, αποφάσισε να στείλει στην τελική επιλογή μόνο το ethnic "You are my number one" (σε στίχους Ναταλίας Γερμανού) και ότι θέλει ας γίνει... Το "Spasiba baby" το πιστεύει πολύ και, μπροστά στην περίπτωση να καεί και να μην βγει στο televoting και άρα να πάει χαμένο, σκέφτεται να το κρατήσει, είτε για τον εαυτό του είτε για για άλλον τραγουδιστή. Ανάμεσα σε άλλους υποψήφιους συνθέτες του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει με ερμηνεύτρια την Ελενα Παπαρίζου στο Κίεβο, όπως έγραψε και το mad.tv, είναι και οι Κώστας Μπίγαλης, Δημήτρης Κοντόπουλος, Χρ. Σιγανός με τον Valentino καθώς και ένας μετανάστης από σκανδιναβική χώρα! Η πιθανότερη ημερομηνία μετάδοσης του show της ΕΡΤ για την επιλογή του τραγουδιού, είναι η 1η ή η 2α Μαρτίου.


(απο το ίδιο site)
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή e-mail Δείτε το site του αποστολέα Yahoo Messenger MSN Messenger
LavantiS
Αντμίν και βάλε!
Αντμίν και βάλε!


Mέλος από: Oct 10, 2003
Μηνύματα: 1679
Πόλη/Χώρα: Athens - Greece

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Παρασκευή 18 Φεβ 2005, 14:03 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Συνεχίζουμε να μεταφέρουμε τις σχετικές ειδήσεις και φήμες από το medianews.gr για το θέμα Eurovision:


Quote:
Αν και πολλά ακούγονται για το ποιο τραγούδι από τα 4 που έχει η Sony Music θα πάει στη Eurovision, εμείς θα σας πούμε ποια είναι τα δύο επικρατέστερα. Το ένα λοιπόν είναι το «My number one» του Χρήστου Δάντη σε στίχους Ναταλίας Γερμανού που κρίνεται και το πιο εμπορικό και το άλλο είναι του ελληνοσουηδού συνεργάτη της Ελενας Παπαρίζου στο τελευταίο της άλμπουμ, Ντάγκλας Καρ, που θεωρείται, ακόμα και από τα στελέχη της εταιρίας, το πιο πιθανό... Το πως και το γιατί βέβαια, αυτοί και μόνο αυτοί το ξέρουν αφού, όταν γνωστοί συνθέτες τους αποτάθηκαν για μία ακόμα συμμετοχή στον προκριματικό, τα στελέχη τους απέτρεψαν λέγοντας «μην κουράζεστε, ο ελληνοσουηδός θα πάει...»!
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή e-mail Δείτε το site του αποστολέα Yahoo Messenger MSN Messenger
LavantiS
Αντμίν και βάλε!
Αντμίν και βάλε!


Mέλος από: Oct 10, 2003
Μηνύματα: 1679
Πόλη/Χώρα: Athens - Greece

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Πέμπτη 3 Μαρ 2005, 11:54 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Αναδημοσιεύουμε από την ΕΡΤ...
(Θα ήθελα όμως να δω και την οπτική του oblitron που έχει πάντα κάτι καινούργιο να πει)

Και τα τρία τραγούδια ήταν υπέροχα, όμως, ο ελληνικός τελικός είχε θέση μόνο για ένα νικητή. Αν και η επιλογή ήταν εξαιρετικά δύσκολη, κοινό και κριτική επιτροπή έδωσαν το εισιτήριο της πρόκρισης για το Κίεβο στο "Number One" του Χρήστου Δάντη και της Ναταλίας Γερμανού. Ο κόσμος που είχε κατακλύσει το Fever χειροκρότησε θερμά το κομμάτι και του έδωσε τις καλύτερες ευχές για την κατάκτηση μιας πολύ καλής θέσης στον τελικό της Eurovision στις 21 Μαΐου. Η ανακοίνωση του τραγουδιού που τελικά θα μας εκπροσωπήσει στο διαγωνισμό, αποτέλεσε την επισφράγιση μιας λαμπερής βραδιάς που ήταν ξεχωριστή, όπως την αναμέναμε. Η Έλενα Παπαρίζου και η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, ενώ ο Φωκάς Ευαγγελινός έκανε για μια ακόμη φορά τα "μαγικά" του δημιουργώντας εκρηκτική ατμόσφαιρα στη σκηνή και απογειώνοντας τη διάθεσή μας. Αμέσως μετά το τέλος της βραδιάς, η Έλενα μας υποδέχτηκε στο καμαρίνι για να πάρουμε τις πρώτες δηλώσεις της για τις εντυπώσεις και τα συναισθήματά της.



Κουρασμένη αλλά ευτυχισμένη που όλα πήγαν καλά, η Έλενα μας υποδέχτηκε στο καμαρίνι της και έκανε τις πρώτες δηλώσεις αποκλειστικά για τους επισκέπτες του Ert.gr , οι οποίοι μέσω του site μας μαθαίνουν τα νέα της σε όποια χώρα κι αν βρίσκονται. "Ευχαριστώ πάρα πολύ που είστε εδώ", μας είπε θερμά πριν μας μιλήσει για το τραγούδι και την πορεία προς το Κίεβο.

"Χαίρομαι πολύ που βγήκε το τραγούδι του Χρήστου Δάντη και της Ναταλίας Γερμανού" μας είπε χαμογελαστή η Έλενα και συμπλήρωσε: "Πιστεύω ότι είναι ένα πάρα πολύ ρυθμικό και πάρα πολύ χαρούμενο τραγούδι".

Στη συνέχεια εξέφρασε την ελπίδα να το αγαπήσει ο κόσμος αλλά και να ψηφίσουν όσοι βρίσκονται στο εξωτερικό.

"Εγώ θα βάλω τα δυνατά μου", μας υποσχέθηκε η Έλενα και μας είπε ότι εμπιστεύεται απόλυτα το Φωκά Ευαγγελινό που θα στήσει όλο το σόου.

"Η Ελλάδα φεύγει μαζί και θα γυρίσει μαζί. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμένα" μας είπε πριν φύγει για να μιλήσει στις κάμερες.


Το show ήταν ένα πραγματικό Eurovision πάρτι, για τα γενέθλια του ευρωπαϊκού μουσικού διαγωνισμού.
Το σκηνικό που αποτελούνταν από την οθόνη και το πληκτρολόγιο ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή, ο οποίος φωτιζόταν με κόκκινα και μπλε χρώματα, μαγνήτιζε τα βλέμματα των θεατών. Δε θα μπορούσε φυσικά να λείπει και η καρδούλα-σύμβολο της Eurovision, στο φόντο της σκηνής.

Πρωτότυπο ήταν το ξεκίνημα της βραδιάς με το μπαλέτο του Φωκά Ευαγγελινού να αναζητά την παρουσιάστρια του show και εμάς να ανακαλύπτουμε το χορευτικό ταλέντο της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου.

Η Αλεξάνδρα απέδειξε ότι δεν είναι μόνο μία καλή και όμορφη δημοσιογράφος, αλλά και μία πραγματική show woman.

Τον πρώτο λόγο, το βράδυ της Τετάρτης, στη σκηνή του Fever είχαν ο χορός και το τραγούδι.

Εντυπωσιακή, όπως πάντα, η Έλενα Παπαρίζου ερμήνευσε τα τρία κομμάτια, ενώ ξεσήκωσε τον κόσμο τραγουδώντας γνωστές επιτυχίες της.

Μια πρώτη γεύση από τον πολυαναμενόμενο 50ο διαγωνισμό της Eurovision μας έδωσαν ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, η Glennis Grace (Ολλανδία), η Marian van de Wal (Ανδόρα), η Chiara (Μάλτα), η Angelica Angurbash από τη Λευκορωσία, που ερμήνευσαν τα τραγούδια με τα οποία θα εκπροσωπήσουν τις χώρες τους στο Κίεβο. Το "παρών" έδωσαν και οι Alcazar που είναι υποψήφιοι για να συμμετάσχουν με τη Σουηδία, ενώ στιγμές από την περσινή Eurovision μας θύμισε ο Željko με το μελωδικό τραγούδι Lane Moje που κατέλαβε τη δεύτερη θέση στην Κωνσταντινούπολη.

Με τους δικούς τους μουσικούς ρυθμούς μας ταξίδεψαν και οι C-Real.
Πολλές και ξεχωριστές ήταν και οι εκπλήξεις που είχε η αποψινή βράδια. Αρχικά ο Σάκης Ρουβάς, που πέρυσι με το Shake it μας χάρισε την 3η θέση εμφανίστηκε σε βίντεο, και έδωσε τις ευχές του στην Έλενα Παπαρίζου. Επίσης ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μίλησε σε ζωντανή σύνδεση στο show, ενώ έδινε συναυλία, στην Κύπρο, ευχήθηκε και αυτός στην Έλενα τα καλύτερα. Για το Eurovision πάρτι μίλησε και η Νάνα Μούσχουρη στέλνοντας και αυτή τις θερμότερες ευχές της στην Έλενα.
Προσκεκλημένοι ήταν ακόμη οι Secret Band, ο Ανδρέας, ο Γιώργος και ο Αντώνης, οι οποίοι εκπροσώπησαν φέτος τη χώρα μας στη Eurovision junior. Τα παιδιά πραγματοποίησαν την κλήρωση για τη σειρά με την οποία η Έλενα τραγούδησε τα υποψήφια κομμάτια, δίνοντας το έναυσμα για την κορύφωση του τελικού.
Με την επιλογή του τραγουδιού, η Έλενα ξεκινάει και επίσημα την προετοιμασία της ελληνικής συμμετοχής για τον τελικό του Κιέβου. Σύντομα θα αρχίσουν τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ, ενώ μέσα στο Μάρτιο ξεκινάει και το promo-tour της Έλενας στις ευρωπαϊκές χώρες.
Καλή επιτυχία, Έλενα!
Την Κριτική επιτροπή αποτέλεσαν οι:




1. Μίμης Πλέσσας, πρόεδρος
2. Αντώνης Ανδρικάκης, γενικός διευθυντής ΕΡΑ, στιχουργός
3. Κώστας Τουρνάς, μουσικοσυνθέτης και ερμηνευτής
4. Željko Joksimovic, Σέρβος ερμηνευτής και συνθέτης και 2ος νικητής της Eurovision 2004 στην Κωνσταντινούπολη
5. Ντέπυ Γκολεμά, τηλεοπτικός συντάκτης
6. Ίων Σταμπούλης, πρώην γενικός διευθυντής IFPI, ένωσης δισκογραφικών εταιρειών Ελλάδας
7. Φωτεινή Γιαννουλάτου, διευθύντρια διεθνών σχέσεων ΕΡΤ
8. Sietse Bakker, διευθυντής σύνταξης του ESCtoday, ενός από τα μεγαλύτερα site για τη Eurovision.


Τροποποιήθηκε από τον LavantiS την Παρασκευή 4 Μαρ 2005, 02:38 GMT. Συνολικά τροποποιήθηκε 1 φορά
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή e-mail Δείτε το site του αποστολέα Yahoo Messenger MSN Messenger
oblitron
Συνεργάτης
Συνεργάτης


Mέλος από: Apr 26, 2004
Μηνύματα: 282

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Πέμπτη 3 Μαρ 2005, 17:15 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

O σκοπός της χτεσινής εκπομπής ήταν:
1) να αναγάγουν το διαγωνισμό σε κάτι εθνικής, πανευρωπαϊκής και (γιατί όχι) διαγαλαξιακής σημασίας
2) να μας πείσουν ότι η Έλενα Παπαρίζου εκπροσωπεί τη χώρα μας γιατί λατρεύει την Ελλάδα και θέλει να τη δει να ξεχωρίζει
3) να μας πείσουν ότι η Έλενα Παπαρίζου έχει τρομερό ταλέντο στο τραγούδι, το χορό, τα χαμόγελα κλπ και ότι όλοι οι Έλληνες, επώνυμοι και μη, θαυμάζουν και λατρεύουν την Έλενα Παπαρίζου, πιστεύουν σ'αυτή και είναι διατεθειμένοι μέχρι και να μεταναστεύσουν για να μπορέσουν να την ψηφίσουν.
4) να μας πείσουν ότι η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου είναι τρομερή, πανέμορφη, χορευταρού, μορφωμένη, δικτυωμένη, δημοφιλής, λαμπερή, ταλαντούχα και γενικά ότι επιτέλους βρήκαμε τον άνθρωπό που θα μας οδηγήσει στο θρίαμβο.


ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;

1) Στο κεντρικό δελτίο της ΝΕΤ, αμέσως πριν την εκπομπή του fever, έχει την επιλογή του τραγουδιού ως πρώτο θέμα, ενώ στο τέλος του δελτίου η Μαρία Χούκλη προαναγγέλει ξανά την εκπομπή, με δικαιολογημένη αμηχανία. Διότι η αναγγελία πρέπει να κρατήσει ένα λεπτό, αλλά η Μαρία δεν έχει τίποτα ενδιαφέρον να πει και απλά λέει δύο φορές τα ίδια πολύ πολύ αργά. Ταυτόχρονα, φροντίζουμε ώστε και τα δελτία των άλλων καναλιών να αναφερθούν στην εκδήλωση, και φυσικά ο Θέμης Γεωργαντάς που θέλει να τα έχει καλά με όλους, μας προτρέπει όλους να συντονιστούμε στη ΝΕΤ στις 10 για να μη χάσουμε αυτή την τρομερή εκδήλωση. Λέτε σε μερικά χρόνια να γίνει ο Θέμης η επόμενη Μπόκοτα; Να σημειωθεί επίσης ότι ο καλεσμένος του ήταν βέβαιος ότι θα κέρδιζε το τραγούδι του Δάντη. Μήπως ο Αργύρης Ξάφης έχει κληρονομικό χάρισμα;

2) H Έλενα εντελώς τυχαία και αυθόρμητα μας λέει σε κάθε ευκαιρία πόσο αγαπάει την Ελλάδα, πόσο περήφανη νιώθει, συγκινημένη, τιμημένη και άμα λάχει πετάει και κανένα σύνθημα ("Ελλάδα και πάντα Ελλάδα"). Σε όλα αυτά η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου συμφωνεί και επικροτεί, ενώ δεν παραλείπει να την κοιτάξει με το βλέμμα "τι υπέροχος άνθρωπος που είσαι και τι τυχεροί που είμαστε εμείς οι Έλληνες που ασχολείσαι μαζί μας".

3) Βλέπουμε πολλούς διάσημους νέους και γέρους να εύχονται τα καλύτερα στην Έλενα, να λένε πόσο ταλαντούχα, τρομερή αλλα και σεμνή είναι και κυρίως να δείχνουν πόσο την εμπιστεύονται. Ο Σάκης λίγο ακόμα και θα έλεγε ότι θέλει να της μοιάσει. Μετά βλέπουμε και άγνωστους ανθρώπους στο δρόμο που εντελώς αυθόρμητα λένε κι αυτοί ότι η Έλενα είναι η καλύτερη, ότι θα πάμε για πρωτιά και άλλα τέτοια συναρπαστικά.

4) Η Αλεξάνδρα εισέρχεται στη σκηνή του fever με τρομερό χορευτικό, ενώ το αριστερό της στήθος (όπως κοιτάμε δεξιά) κλέβει την παράσταση με τη συμπίεση που δέχεται από το στρασαρισμένο top για να φανεί εντυπωσιακό. Οι χορευτές τη σηκώνουν, την κατεβάζουν, τη γυρνάνε γύρω γύρω και τελικά την αφήνουν να ηρεμήσει για να συγκεντρωθεί στο auto-cue της. Γι'αυτό το θέμα τα είπαν άλλοι καλύτερα από εμάς...

Όσον αφορά το δημοσίευμα του ert.gr, αυτό προορίζεται κυρίως για τους Έλληνες του εξωτερικού... Δηλαδή αυτούς που θα ψηφίσουν για να πάρουμε μια καλή θέση στο διαγωνισμό. Γι'αυτό και πρέπει να τους τα παρουσιάζουμε όλα τέλεια: H Έλενα ήταν συναρπαστική όπως πάντα. Η Αλεξάνδρα είναι μια καλή και όμορφη δημοσιογράφος, αλλά και μια πραγματική show woman. Το σκηνικό μαγνήτιζε τα βλέμματα των θεατών (όντως ο Λάκης Γαβαλάς φαινόταν λίγο υπνωτισμένος). Ο Ρουβάς, ο Χατζηγιάννης και η Μούσχουρη ευχήθηκαν τα καλύτερα στην Έλενα. Συγκεκριμένα ο Χατζηγιάννης δε γούσταρε καθόλου που τον ενοχλούσαν την ώρα της συναυλίας του, αλλά ας όψεται η Sony...

Mετά από όλα αυτά προτείνω ο Hotstation να οργανώσει εκδρομή το βράδυ του διαγωνισμού στην Κόνιτσα, ώστε να μπορέσουμε να ψηφίσουμε την Έλενα μέσω Αλβανίας. Άμα πάρουμε το δωδεκάρι και από την Αλβανία, καθαρίσαμε.


KAI META;

Δεν υπάρχει περίπτωση να βγούμε πρώτοι, διότι εδώ δεν είναι Euro να τρέχει ο Καραγκούνης πάνω κάτω σαν τρελός και να καρφώνει κεφαλιές ο Χαριστέας. Εδώ είναι η Έλενα που φοράει και ψηλά τακούνια και δεν είναι για πολλά ζόρια. Επίσης το τραγούδι δε συγκρίνεται ούτε με το Wild Dances της Ρουσλάνα, ούτε και με το πώς-το-λενε της Sertab. Αλλά ας υποθέσουμε ότι κάποτε κερδίζουμε. Και τι έγινε; Θα πρέπει να διοργανώσουμε την επόμενη Εurovision, και άντε να βρεις μετά λεφτά, θα τρέχουμε σαν τους Λετονούς πρόπερσι να ζητιανεύουμε, για να πλουτίσουν κι άλλο η Παπαρίζου, η Πασχαλίδου, ο Δάντης και κάποιοι ακόμα λιγότερο διάσημοι.
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Δείτε το site του αποστολέα
Kotsiraki
Νεούδι
Νεούδι


Mέλος από: Mar 18, 2005
Μηνύματα: 3

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Παρασκευή 18 Μαρ 2005, 04:44 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Αν και δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με το θέμα πιστεύω πως ούτε φέτος θα βγούμε πρώτοι.. Αφού δε βγήκαμε πέρυσι με το Σάκη , σιγά μη βγούμε φέτος με την Παπαρίζου.. Τουλάχιστον να πάρουμε μια αξιοπρεπή θέση..

Αυτά τα ολίγα! Wink
_________________
Η καρδιά μου δε μαραίνεται κι ας τη ρίχνεις στα σκουπίδια.
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
SofiaK
Στα μπετά
Στα μπετά


Mέλος από: Mar 18, 2005
Μηνύματα: 21
Πόλη/Χώρα: Nottingham/UK

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Σάββατο 19 Μαρ 2005, 01:33 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Συμφωνώ κι εγώ με το Κοτσιράκι.. Αφού δεν τα καταφέραμε με τον Σάκη... Rolling Eyes
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
mad18
Νεούδι
Νεούδι


Mέλος από: Mar 27, 2005
Μηνύματα: 1

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Κυριακή 27 Μαρ 2005, 03:26 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

dyo pragmata tha symboun a)tha paroume tin Eurovision kai b)tha paroume ton europoulo!!! ti lete???
_________________
www.apisteftos.com
Nα περνας την ωρα σου με ανθρωπους που αγαπας και το κυριοτερο να ξερεις οτι σ'αγαπουν και αυτοι!
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Δείτε το site του αποστολέα
djvolis
Παλιά καραβάνα
Παλιά καραβάνα


Mέλος από: Mar 04, 2005
Μηνύματα: 116
Πόλη/Χώρα: Athens-

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Δευτέρα 28 Μαρ 2005, 02:17 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

mallon to euro-deutero....
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή e-mail Δείτε το site του αποστολέα MSN Messenger
Black_Elk
Στα μπετά
Στα μπετά


Mέλος από: Sep 01, 2004
Μηνύματα: 33

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Δευτέρα 28 Μαρ 2005, 22:39 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Eurojoke Απαντηση με παραβολή κειμένου

Eurovision kai prasina aloga. kalitexniko upobathro den uparxei pleon (ean pote uphrxe) se auton ton diagonismo. Ean mporoume na ton xroishmopoihsoume gia tin diafhmish tis eladas sto eksoteriko exei kalos. Kalitexniko xaraktira pantos den exei.
_________________
"Sometimes dreams are wiser than waking."

Black Elk: Holy Man of the Oglala Sioux, 1863-1950
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
theaelenaki
Στα μπετά
Στα μπετά


Mέλος από: Mar 22, 2005
Μηνύματα: 30
Πόλη/Χώρα: Romania

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Τρίτη 29 Μαρ 2005, 12:23 GMT    Τίτλος Μηνύματος: !!! Απαντηση με παραβολή κειμένου

Ego tha eipa oti exei to idio "tempo" opos o Sakhs, persi. Kalo tragoudi einai alla ... distixos den ton blepo ... Shocked na kerdizei .Makari... ena 10 apo mena Laughing
_________________
SpringLeafSong
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Deep_Oblivion
Radio producer
Radio producer


Mέλος από: Jun 17, 2004
Μηνύματα: 671
Πόλη/Χώρα: Εδω γυρω...

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Τρίτη 29 Μαρ 2005, 17:08 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Ελα βρε παιδια... ας σοβαρευτουμε... πως εγινε ξαφνικα μεγα εθνικο ζητημα η eurovision?

Ποτε μας ενδιεφερε?

Μηπως τοτε που δεν την εβλεπε ουτε η μητερα του τραγουδιστη που μας εκπροσωπουσε?

Μηπως οταν πηγαινε η ιδια η Δαφνη Μποκοτα με το "Σαν Viper"?

Η ΜΗΠΩΣ οταν οι δισκο-γραφικες εταιρειες ανακαλυψαν την Αμερικη βλεποντας οτι ειναι ενας παμφθηνος (για την παρτη τους) τροπος να προωθησουν τους καλλιτεχνες τους?

Η ΜΗΠΩΣ οταν καποιοι αλλοι τελειωμενοι ειδαν οτι ετσι ισως εχουν την ευκαιρια να εχουν μια τελευταια αναλαμπη στην καριερα τους πριν τους κανουν την κηδεια?

Εγω θυμαμαι οτι ο θεσμος προωθουσε νεους και σε μερικες περιπτωσεις πρωτοεμφανιζομενους καλλιτεχνες που ΜΕΣΩ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ που ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΤΑΝ 6 μηνες πριν απο το κρατικο καναλι εστελναν τα τραγουδια τους να κριθουν απο τον Κατσαρο (και τους λοιπους αστειους) και να κανουν γνωστο το μερακι τους.

Ποιος ειναι στους τελευταιους διαγωνισμους νεος και μικρος?

Ο Ρακιντζης?
Ο Ρουβας?
Η Παπαριζου?

Ποιος απο ολους τους φιλους εδω ακουσε φετος για προκυρηξη διαγωνισμου για την eurovision?

Και ας μην προχωρησω σε αλλα "παραξενα" ερωτηματα

Ποιος θυμαται το ονομα της Λετονης που ειχε κερδισει πριν 2-3 χρονια?

Που ειναι οι νικητες του περυσινου διαγωνισμου eurostars που ολοι οι Ελληνες με τα τηλεφωνηματα και τα μηνυματα τους ειχαν ψηφισει?
Μηπως και οι 3 εχουν θαφτει στη ληθη του χρονου αφου πρωτα εγιναν θυσια στο βωμο της αρπαχτης και της πρεμουρας?

Γι'αυτο αγαπητοι φιλοι δεν μπορω να δεχτω οτι ασχολειται συσσωμη η καλλιτεχνικη κοινωνια με το Τσιρκο της eurovision που το καθε κρατος εχει την σκοπιμοτητα του.
Και το χειροτερο...

Ουτε να προβαλουμε την χωρα μας δεν ειμασταν αξιοι τα τελευταια 3 χρονια....

Deep_Oblivion
_________________
http://xphctoc.blogspot.com

ΖΑΣ Superstars

Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή e-mail Δείτε το site του αποστολέα MSN Messenger
Εμφάνιση των μηνυμάτων για διάστημα:   
Έναρξη Νέου Θέματος   Απάντηση σε Μήνυμα    Forums -> Ελληνική Μουσική (Greek Music) All times are GMT + 3 Hours
Σελίδα 1 από 1

 
Πλοήγηση σε:  
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα σε αυτό το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να απαντήσετε σε μηνύματα αυτού του forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να αλλάξετε τα μηνύματα σας σε αυτό το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να διαγράψετε τα μηνύματα σας από το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ψηφίσετε σε δημοψηφίσματα σε αυτό το forum
Forums ©