Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Νίκος από Πάτρα ζήτησε Χαμογέλα στα παλιά.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Αϊσουν από ΝΑρτακη ζήτησε Οσα νιωθω αργυρος.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program ΔΕΣΠΟΙΝΑ από Καστοριά ζήτησε Η αγάπη μας.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Ελένη ζήτησε Kygo-Here for you.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Theodora από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ζήτησε Νικόλας Λειβαδίτης - Μαρία Καλούδη - Για πόσο ακόμα;.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ



  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;



Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 641039
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also



  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


HotStation.gr Greek Radio online: Forum - Συζητήσεις

- HotStation.gr
 ΒοήθειαΒοήθεια   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Ομάδες ΧρηστώνΟμάδες Χρηστών   ΠροφίλΠροφίλ   ΣύνδεσηΣύνδεση   ChartTOP-20

Βαλεντίνος: Αγιος των ερωτευμένων ή των λουλουδάδων;

 
Έναρξη Νέου Θέματος   Απάντηση σε Μήνυμα    Forums -> Σχέσεις & Άνθρωποι


Προηγούμενο Θέμα :: Επόμενο Θέμα  
Συγγραφέας Μήνυμα
LavantiS
Αντμίν και βάλε!
Αντμίν και βάλε!


Mέλος από: Oct 10, 2003
Μηνύματα: 1679
Πόλη/Χώρα: Athens - Greece

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Δευτέρα 14 Φεβ 2005, 13:30 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Βαλεντίνος: Αγιος των ερωτευμένων ή των λουλουδάδων; Απαντηση με παραβολή κειμένου

Τελικά πρέπει οι ερωτευμένοι να έχουν μια μέρα να γιορτάζουν, ή κάθε μέρα θα επρεπε να ήταν γιορτή;

Ολη αυτή η ξενόφερτη ιστορία με τον Αγιο Βαλεντίνο είναι μια προκάλυψη για να κερδίζουν κάποια έξτρα χρήματα οι ανθοπώληδες, οι ζαχαροπλάστες και οι κοσμηματοπώληδες;

Και ο Αγιος Υάκινθος (που είπε και ο ο Χριστόδουλος); Ο ορθόδοξος προστάτης των ερωτευμένων; Δεν μας αρέσει;

Σε τελική ανάλυση, θα το γιορτάσετε σήμερα οι δεσμευμένοι; Και γιατί; Για να μην φάτε "γκρίνια"; Γιατί το πιστεύετε; Γιατί είναι ωραία να γιορτάζεις κάθε μέρα;
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή e-mail Δείτε το site του αποστολέα Yahoo Messenger MSN Messenger
oblitron
Συνεργάτης
Συνεργάτης


Mέλος από: Apr 26, 2004
Μηνύματα: 282

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Τρίτη 15 Φεβ 2005, 00:16 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Κοιτάχτε κύριε Λαβάντη μου. Προσωπικά πιστεύω ότι όταν ένας άνθρωπος είναι φουλ ερωτευμένος, δεν το παίρνει καν πρέφα ότι είναι του Αγίου Βαλεντίνου, γιατί έτσι κι αλλιώς δεν αντέχει ούτε στιγμή μακριά από το έτερόν του ήμισυ και θέλει να το δείχνει και να το λέει κλπ. Επίσης ο ερωτευμένος ο άνθρωπος με την παραμικρή αφορμή βρίσκει ένα λόγο να πει χρόνια πολλά στο ταίρι του, πχ όταν κλείσουν 1000 ώρες σχέσης, 3 βδομάδες, 20000000 δευτερόλεπτα, 200 φιλιά κλπ. Οπότε η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου του φαίνεται πολύ μικρή και ασήμαντη και γενική μπροστά στις δικές τους ιδιαίτερες επετείους. Συνεπώς κατά την ταπεινή και αποπροσανατολισμένη μου γνώμη, η μαζική γιορτή των ερωτευμένων έχει μόνο 2 χρησιμότητες:

1) Η σχέση έχει αρχίσει να παλιώνει και πρέπει να βρούμε μια αφορμή για να κάνουμε κάτι πολύ ρομαντικό και σούπερ για να την αναθερμάνουμε. Αλλά καλύτερα αυτό το σούπερ να το κάνεις όταν ο άλλος δεν το περιμένει.

2) Είμαι ντροπαλός και ρομαντικούλης και θέλω να πω σε κάποια ότι την έχω καψουρευτεί. Αλλά επειδή είμαι ευαίσθητος και δε θέλω να τρώω χυλόπιτες κατάμουτρα και να γίνομαι ο περίγελος των πάντων, θα της αφήσω κρυφά στην τσάντα της μια κάρτα με μια κατακόκκινη καρδούλα που θα γράφει "be my valentine" χωρίς να την υπογράψω. Μετά θα περιμένει να πάρει τηλέφωνο το Νίκο Χορταρέα, μήπως και τη βοηθήσει να καταλάβει ποιός είναι ο μυστικοπαθής θαυμαστής της, γιατί εγώ αποκλείεται να βρω το κουράγιο να της το αποκαλύψω. Αυτή η φάση φυσικά παίζει μόνο σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου, οι οποίοι αργότερα την αναπολούν και αυτομουτζώνονται.

Σας κάλυψα κύριε Λαβάντη μου; Χρόνια σας πολλά σαν τα lifting της Γιάννας Αγγελοπούλου, τρυφερά σαν το Cajoline και αγαπησιάρικα σαν τα τραγούδια του Barry White.
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Δείτε το site του αποστολέα
Deep_Oblivion
Radio producer
Radio producer


Mέλος από: Jun 17, 2004
Μηνύματα: 671
Πόλη/Χώρα: Εδω γυρω...

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Τρίτη 15 Φεβ 2005, 02:22 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Συμφωνω στο μεγαλυτερο μερος με τον Oblitron.

Η γιορτη του Αγιου... Λουλουδινου ειναι μια εμπορευματοποιημενη (οπως ολες πλεον) γιορτη για ολους μας.

Στα 14-15-16 μας ηταν μια αφορμη για να εκδηλωσουμε το ενδιαφερον μας σε καποια κοπελα καθως τοτε ισως να "χρειαζομασταν" αφορμες για κατι τετοιο. Λιγο πιο μετα ηταν μια ημερα που ψαχναμε τροπο να δειξουμε ποσο πρωτοτυπες ιδεες εχουμε και ποσο διαφορετικα σκεφτομαστε απο τους υπολοιπους κανοντας ενα δωρο που "κανεις αλλος δεν ειχε σκεφτει" (ασχετως αν 3 αντε 4 δωρα ειναι αυτα που παντα εχουν την τιμητικη τους στα μαγαζια).

Προσωπικα πλεον πιστευω οτι η γιορτη αυτη, εχει τοση σημασια οσο και τα περιφημα re-unions της ταξης μας που καθε χρονο ξεθωριαζουν. Επισης, στην εποχη μας, καθε γιορτη ειναι ευκαιρια για καποιους να πουλησουν και για καποιους αλλους να καταναλωσουν...

Μηπως λεω ψεματα? Για δειτε τι ηταν τα φετινα Χριστουγεννα... οχι γιορτη, αλλα ευκαιρια για καταναλωτικο οργιο, τιποτα αλλο...

Deep_Oblivion
_________________
http://xphctoc.blogspot.com

ΖΑΣ Superstars

Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή e-mail Δείτε το site του αποστολέα MSN Messenger
Εμφάνιση των μηνυμάτων για διάστημα:   
Έναρξη Νέου Θέματος   Απάντηση σε Μήνυμα    Forums -> Σχέσεις & Άνθρωποι All times are GMT + 3 Hours
Σελίδα 1 από 1

 
Πλοήγηση σε:  
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα σε αυτό το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να απαντήσετε σε μηνύματα αυτού του forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να αλλάξετε τα μηνύματα σας σε αυτό το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να διαγράψετε τα μηνύματα σας από το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ψηφίσετε σε δημοψηφίσματα σε αυτό το forum
Forums ©