Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Νίκος από Πάτρα ζήτησε Χαμογέλα στα παλιά.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Αϊσουν από ΝΑρτακη ζήτησε Οσα νιωθω αργυρος.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program ΔΕΣΠΟΙΝΑ από Καστοριά ζήτησε Η αγάπη μας.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Ελένη ζήτησε Kygo-Here for you.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Theodora από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ζήτησε Νικόλας Λειβαδίτης - Μαρία Καλούδη - Για πόσο ακόμα;.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ



  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;



Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 641071
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also



  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


HotStation.gr Greek Radio online: Forum - Συζητήσεις

- HotStation.gr
 ΒοήθειαΒοήθεια   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Ομάδες ΧρηστώνΟμάδες Χρηστών   ΠροφίλΠροφίλ   ΣύνδεσηΣύνδεση   ChartTOP-20

Εκλεισαν τα sites με torrents

 
Έναρξη Νέου Θέματος   Απάντηση σε Μήνυμα    Forums -> Internet - Διαδίκτυο


Προηγούμενο Θέμα :: Επόμενο Θέμα  
Συγγραφέας Μήνυμα
Echo
Πάλιουρας
Πάλιουρας


Mέλος από: May 24, 2007
Μηνύματα: 382

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Παρασκευή 18 Δεκ 2009, 21:31 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Εκλεισαν τα sites με torrents Απαντηση με παραβολή κειμένου

οτι κατεβασαμε κατεβασαμε...

http://e-pcmag.gr/news/62269

Evil or Very Mad


Τροποποιήθηκε από τον Echo την Σάββατο 19 Δεκ 2009, 09:18 GMT. Συνολικά τροποποιήθηκε 1 φορά
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Δείτε το site του αποστολέα
LavantiS
Αντμίν και βάλε!
Αντμίν και βάλε!


Mέλος από: Oct 10, 2003
Μηνύματα: 1679
Πόλη/Χώρα: Athens - Greece

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Σάββατο 19 Δεκ 2009, 02:11 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Αν κατάλαβα καλά από το άρθρο, πρόκειται για rapidshare site.. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι λογικά δεν αργούν και τα άλλα..

Εδώ κατάφεραν μετα από δικαστήριο στην Σουηδία νομίζω, να κλείσουν (αλλάξουν αντικείμενο λειτουργίας) το mininova..

Να δούμε!
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή e-mail Δείτε το site του αποστολέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Echo
Πάλιουρας
Πάλιουρας


Mέλος από: May 24, 2007
Μηνύματα: 382

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Σάββατο 19 Δεκ 2009, 09:25 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Μηνα, ηδη εδω και 3 μερες δεν μπορω να μπω στο gamato.
καποιοι λενε οτι γινεται αναβαθμιση, καποιοι αλλοι λενε οτι εκλεισε....

http://news24gr.blogspot.com/2009/09/m.html
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Δείτε το site του αποστολέα
Echo
Πάλιουρας
Πάλιουρας


Mέλος από: May 24, 2007
Μηνύματα: 382

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Κυριακή 20 Δεκ 2009, 20:08 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

ραδιο αρβυλα ηταν τελικα... σχετικα με το gamato.info...
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Δείτε το site του αποστολέα
LavantiS
Αντμίν και βάλε!
Αντμίν και βάλε!


Mέλος από: Oct 10, 2003
Μηνύματα: 1679
Πόλη/Χώρα: Athens - Greece

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Πέμπτη 7 Ιαν 2010, 10:17 GMT    Τίτλος Μηνύματος: gamato.info σε προσωρινή παύση λειτουργίας μέχρι νεοτέρας Απαντηση με παραβολή κειμένου

Βρήκα αυτό στο φήμες gr...

Δεν ξέρω πόσο καλή πληροφόρηση έχει ο συντάκτης.. (είτε για το θέμα πχ νόμιμη λειτουργια, είτε για το ίδιο το site gamato.info)


================================


Αναστάτωση επικρατεί στους χρήστες internet από το κλείσιμο μεγάλων sites με links για download torrents. Τα greek-fun.com και gamato.info έκλεισαν και χιλιάδες χρήστες ανησυχούν. Γιατί έκλεισαν οι torrent trackers και πότε θα ξανανοίξουν;

Η Εταιρία Προστασίας Οπτικοακουστικών Έργων (ΕΠΟΕ) ξεκίνησε επιχείρηση ενάντια στη λειτουργία των torrent trackers. Σε συνεργασία με την αστυνομία, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και τον εισαγγελέα, η ΕΠΟΕ κατάφερε να κλείσει το www.greek-fun.com. Στη συνέχεια πολλοί άλλοι torrent trackers, όπως το www.gamato.info και το www.ellinomania.com, αποφάσισαν από μόνοι τους να κλείσουν για να μην τους πιάσουν.

Σε ανακοίνωση του το www.gamato.info αναφέρει: «Το gamato.info εδώ και μερικές μέρες είναι εκτός λειτουργίας… Δυστυχώς θα παραμείνει εκτός λειτουργίας μέχρι να επιλυθούν κάποια σοβαρά τεχνικά θέματα που έχουν προκύψει. Ζητάμε την κατανόηση σας για την απότομη διακοπή της λειτουργίας του site. Θα σας ενήμερώσουμε για την ακριβή ημερομηνία επαναλειτουργίας. Μέχρι τότε υπομονή… info[a]gamato.info, don’t believe the hype»

Η κίνηση στο ελληνικό διαδίκτυο μετά τις συλλήψεις ανθρώπων που κατηγορούνται για παράνομη ανταλλαγή αρχείων μειώθηκε στο 50%, σύμφωνα με τα στοιχεία του GR-IX (Greek Internet Exchange). Εκτιμάται οτι οι χρήστες που ανταλάσσουν ταινίες, αρχεία μουσικής κλπ, που μπορεί να εμπίπτουν ή όχι στη νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας, πραγματοποιούν πάνω από το 50% της κίνησης στο ελληνικό διαδίκτυο.

Μέλη του gamato.info υποστηρίζουν οτι το δημοφιλές φόρουμ θα ξανανοίξει σύντομα. Οι moderators του gamato.info διαρρέουν οτι ο ανανεωμένος torrent tracker θα λειτουργεί καθ’ όλα νόμιμα. Για τους χρήστες θα είναι ενεργοποιημένη κρυπτογράσηση στον torrent client (π.χ. utorrent) έτσι ώστε να μη μπορούν να διαβάσουν τρίτοι τα αρχεία που ανταλλάσονται. Φαίνεται οτι οι admin του gamato.info έκλεισαν το φόρουμ προσωρινά για να μην οξύνουν την κατάσταση τη δεδομένη στιγμή. Η αναβάθμιση του gamato.info είναι σε εξέλιξη και οι moderators περιμένουν να καταλαγιάσει το θέμα πριν το θέσουν και πάλι σε λειτουργία.

Το θέμα είναι κατά πόσο ένα site που φιλοξενεί links σε torrents και όχι τα ίδια τα torrents είναι παράνομο. Σε κάθε περίπτωση, η τεχνική αναβαθμιση κρίνεται απαραίτητη για τη νόμιμη λειτοργία του gamato.info και το μόνο που χρειάζεται είναι υπομονή.
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή e-mail Δείτε το site του αποστολέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Dimitris_P
Συντονιστής
Συντονιστής


Mέλος από: Nov 22, 2003
Μηνύματα: 1446
Πόλη/Χώρα: Αθήνα/Νότια Προάστια

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Τρίτη 12 Ιαν 2010, 08:27 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

μη τα λέτε χύμα μας παρακολουθούν Cool
_________________
τέως dmitspan
- διαβάζουμε τους κανόνες για την καλύτερη χρήση των forums
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
LavantiS
Αντμίν και βάλε!
Αντμίν και βάλε!


Mέλος από: Oct 10, 2003
Μηνύματα: 1679
Πόλη/Χώρα: Athens - Greece

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Τετάρτη 10 Μαρ 2010, 21:56 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

τελικά νομίζω ότι οι διαχειριστές του παραπάνω site θα πληρώσουν με το παραπάνω το θάρρος / θράσσος / γενναιότητα να ξανανοίξουν..

Δεν κράτησε πολύ...

Δικογραφία σε βάρος ένδεκα ατόμων, εκ των οποίων έξι συνελλήφθησαν για παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας, σχηματίστηκε από το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση σε Αθήνα, Λάρισα, Πέλλα και Θεσσαλονίκη, που έγινε στο πλαίσιο του σχεδιασμού για την πάταξη της πειρατείας, μέσω διαδικτύου.

Οι κατηγορούμενοι, σύμφωνα με την αστυνομία, ήταν συντελεστές ή συνδέονταν στην ιστοσελίδα www.gamato.info, είτε ως διαχειριστές, είτε ως επίσημα μέλη (vip mempers) και διαμοίραζαν ψηφιακά αρχεία με τραγούδια, ταινίες και παιχνίδια.

Η υπόθεση άρχισε να ερευνάται μετά τη μήνυση, που υπέβαλε εκπρόσωπος της εταιρίας προστασίας οπτικοακουστικών έργων «ΕΠΟΕ», κατά των διαχειριστών της ιστοσελίδας.

Η εν λόγω ιστοσελίδα είχε 850.000 μέλη και δεχόταν καθημερινά 16 εκατ. επισκέψεις και ήταν το δημοφιλέστερο ελληνικό σάιτ απ' όπου οι χρήστες «κατέβαζαν» κινηματογραφικές ταινίες, μουσικά κομμάτια, λογισμικά, παιχνίδια και άλλα, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη οικονομική ζημιά στις εταιρίες εμπορίας, καθώς και φοροδιαφυγή.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας, σύμφωνα με μελέτη, που εκπονήθηκε από διεθνή εταιρία ερευνών, η Ελλάδα βρίσκεται στην τρίτη θέση μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών, με υψηλότερο ποσοστό πειρατείας (57%), ενώ τις άλλες δύο θέσεις καταλαμβάνουν η Βουλγαρία με 68% και η Ρουμανία με 66%. Η λιανική αξία μόνο για παράνομο λογισμικό, που αντιπροσωπεύει το απολεσθέν εισόδημα για την παγκόσμια βιομηχανία λογισμικού, ξεπέρασε το όριο των 50 δισ. δολαρίων για πρώτη φορά το 2009.

Για την Ελλάδα οι οικονομικές απώλειες ανέρχονται σε 171 εκατ. ευρώ, μόνο για παράνομο λογισμικό, χωρίς να απολογίζονται οι απώλειες από τις ισοτιμίες, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία, εάν προσθέσουμε και τα πνευματικά δικαιώματα απο τις κινηματογραφικές ταινίες, τραγούδια, παιχνίδια και άλλα, «οι απώλειες τα τελευταία 7 χρόνια, όπως εκτιμούν οι εταιρίες, πλησιάζουν συνολικά το 1 δισ. ευρώ, το οποίο μεταφράζεται σε λιγότερες θέσεις εργασίας και μειωμένη ανταγωνιστικότητα για τον εγχώριο κλάδο της πληροφορικής, μουσικής και θεαμάτων».

Από τις έρευνες, που έγιναν, κατασχέθηκαν συνολικά 27 σκληροί δίσκοι, εκ των οποίων οι δύο εξωτερικοί, πέντε φορητοί υπολογιστές και 604 DVD. Οι δύο απο τους κατηγορούμενους μένουν σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα, γι αυτό έχει ενημερωθεί η Ιντερπόλ για τη σύλληψή τους.

Την εποπτεία όλων των ερευνών είχε ο προιστάμενος της εισαγγελείας Αθηνών, Ιωάννης Σακελλάκος, μαζί με την αρμόδια Εισαγγελέα για τη δίωξη των ηλεκτρονικών εγκλημάτων, Ελένη Ράικου, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους κατά τόπους εισαγγελείς.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή e-mail Δείτε το site του αποστολέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Echo
Πάλιουρας
Πάλιουρας


Mέλος από: May 24, 2007
Μηνύματα: 382

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Πέμπτη 11 Μαρ 2010, 10:39 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

αστα να πανε..το διαβασα χθες στα ΝΕΑ.



αυτο δεν το καταλαβαινω:

Quote:
Οι κατηγορούμενοι, σύμφωνα με την αστυνομία, ήταν συντελεστές ή συνδέονταν στην ιστοσελίδα www.gamato.info, είτε ως διαχειριστές, είτε ως επίσημα μέλη (vip mempers) και διαμοίραζαν ψηφιακά αρχεία με τραγούδια, ταινίες και παιχνίδια.


τα vip members για πιο λογο κατηγορουνται?
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Δείτε το site του αποστολέα
LavantiS
Αντμίν και βάλε!
Αντμίν και βάλε!


Mέλος από: Oct 10, 2003
Μηνύματα: 1679
Πόλη/Χώρα: Athens - Greece

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Πέμπτη 11 Μαρ 2010, 13:31 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Ισως είναι από αυτούς που οχι απλά seedαραν αλλά ανέβαζαν και υλικό.. Υπόθεση κάνω, δεν ξέρω..

Πάντως το banner βγήκε κι ολας..

Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή e-mail Δείτε το site του αποστολέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Echo
Πάλιουρας
Πάλιουρας


Mέλος από: May 24, 2007
Μηνύματα: 382

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Πέμπτη 11 Μαρ 2010, 16:05 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

αμα γινει και στην Αθηνα, πορεια...θα συμμετεχω κι εγω.
με αρκετα παιδια "γνωριστικαμε" μεσα απ'το γαματο.
διοτι οι υπευθυνοι, εκτος του τρακερ, ειχαν φτιαξει και ενα πολυ ωραιο φορουμ με αρκετες θεματικες ενοτητες.

οσο για τα τορεντς...υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες.
οτι και να κανει η εποε δεν μπορει να σταματησει τους χρηστες, τον κοσμο γενικοτερα που θελει να μοιραστει οπτικοακουστικο υλικο, χωρις μαλιστα κανενα κερδος.
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Δείτε το site του αποστολέα
LavantiS
Αντμίν και βάλε!
Αντμίν και βάλε!


Mέλος από: Oct 10, 2003
Μηνύματα: 1679
Πόλη/Χώρα: Athens - Greece

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Δευτέρα 15 Μαρ 2010, 16:53 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

από το p2pnet.net




Yesterday’s demonstration in Athens, Greece, against the arrest of six admins on Gamato.info, the country’s largest BitTorrent tracker, was peaceful, says Demotix, from whence came the clip on the right.

With angry Greek citizens rioting over unpopular government “austerity” measures, “the IFPI has suborned hard-pressed police resources, funded by local taxpayers, to close down gamato.info, the country’s largest BitTorrent tracker, and arrest six admins”, said p2pnet.

The protest centered on the police action, said a Reader’s Write, observing, “Gamato was a free-access sharing service at no cost”.

The authorities are looking for another five people, says Agency France-Presse, going on, “Interpol has been notified as two of the suspects live abroad.”

Meanwhile, the world largest and most-used indexing site continues to operate openly, freely and with impunity, and at a huge profit, p2pnet noted.

It’s called Google.



Περισσότερες φωτογραφίες από την συγκέντρωση της Αθήνας εδω:

http://www.demotix.com/news/274064/greek-torrent-trackers-supporters-protest-administrators-arrest
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή e-mail Δείτε το site του αποστολέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Dimitris_P
Συντονιστής
Συντονιστής


Mέλος από: Nov 22, 2003
Μηνύματα: 1446
Πόλη/Χώρα: Αθήνα/Νότια Προάστια

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Τετάρτη 17 Μαρ 2010, 22:59 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

τους έφαγε η Τζούλια Sad επίσης η μπάλα πήρε κι άλλους ελληνικούς trackers(bwgt)
_________________
τέως dmitspan
- διαβάζουμε τους κανόνες για την καλύτερη χρήση των forums
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος
creteroyal
Νεούδι
Νεούδι


Mέλος από: Oct 01, 2011
Μηνύματα: 1

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Σάββατο 1 Οκτ 2011, 17:29 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Δεν υπάρχει το παραπάνω κείμενο στα ελληνικά? Δεν τα πάω πολύ καλά με τα αγγλικά...



_______________
rent a car crete
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Δείτε το site του αποστολέα
panos23
Νεούδι
Νεούδι


Mέλος από: Mar 13, 2012
Μηνύματα: 2

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Τρίτη 13 Μαρ 2012, 05:09 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

LavantiS έγραψε:
από το p2pnet.net




Yesterday’s demonstration in Athens, Greece, against the arrest of six admins on Gamato.info, the country’s largest BitTorrent tracker, was peaceful, says Demotix, from whence came the clip on the right.

With angry Greek citizens rioting over unpopular government “austerity” measures, “the IFPI has suborned hard-pressed police resources, funded by local taxpayers, to close down gamato.info, the country’s largest BitTorrent tracker, and arrest six admins”, said p2pnet.

The protest centered on the police action, said a Reader’s Write, observing, “Gamato was a free-access sharing service at no cost”.

The authorities are looking for another five people, says Agency France-Presse, going on, “Interpol has been notified as two of the suspects live abroad.”

Meanwhile, the world largest and most-used indexing site continues to operate openly, freely and with impunity, and at a huge profit, p2pnet noted.

It’s called Google.



Περισσότερες φωτογραφίες από την συγκέντρωση της Αθήνας εδω:

http://www.demotix.com/news/274064/greek-torrent-trackers-supporters-protest-administrators-arrest



εξαιρετικό !!! Smile))) Την επόμενη φορά θα πάω και εγω.
_________________
Εκκενωσεις βοθρων και design mag
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Δείτε το site του αποστολέα
Εμφάνιση των μηνυμάτων για διάστημα:   
Έναρξη Νέου Θέματος   Απάντηση σε Μήνυμα    Forums -> Internet - Διαδίκτυο All times are GMT + 3 Hours
Σελίδα 1 από 1

 
Πλοήγηση σε:  
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα σε αυτό το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να απαντήσετε σε μηνύματα αυτού του forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να αλλάξετε τα μηνύματα σας σε αυτό το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να διαγράψετε τα μηνύματα σας από το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ψηφίσετε σε δημοψηφίσματα σε αυτό το forum
Forums ©