A-ha - Lifelines από το ομώνυμο άλμπουμ του 2002...
στίχοι:
One time to know that it's real
One time to know how it feels
That's all
One call - your voice on the phone
One place - a moment alone
That's all
What do you see?
What do you know?
What are the signs?
What do I do?
Just follow your lifelines through
What do you hate?
What do I do?
What do you say?
Don't throw your lifelines away
Don't throw your lifelines away
One time - just once in my life
One time- to know it can happen twice
One shot of a clear blue sky
One look - I see no reasons why you can't
One chance to be back
To the point where everything starts
Once chance to keep it together
Things fall apart
Once I make us believe it's true
What do we see?
Where do we go?
What are the signs?
How do we grow?
By letting your lifelines show
What if we do? What up to now?
What do you say?
How do I know?
Don't let your lifeline go
Αυτός ο στίχος μου θυμίζει πάρα πολύ χίπικα συγκροτήματα της δεκαετίας του ’60 αν και μάλλον είναι πολύ πιο ουσιώδης από τους περισσότερους στίχους που γράφονταν τότε. Πάντως, μιας και μου το θύμισες λέω να το παίξω στην επόμενή μου εκπομπή.
Echo έγραψε:
Quote:
Προκειται για το “all these things that I’ve done” των The Killers μέσα από το άλμπουμ τους Hot Fuss που κυκλοφορησε το 2004.
φοβερο κομματι! "i 've got soul but i 'm not a soldier"
Ειναι Μουτσατσου αλλα που θα βρω το τραγουδι .παρακατω στοιχους: εφυγες και ψαχνεις τα χαμενα κ' ομως ειμαι εδω για σενα ... αφησεμε να σου τραγουδησω δεν γυρνα τιποτα πισω ... φευγει η μερα και το φως της σιγοσβηνει το φιλι σ' αυτη τη γη θα μηνει ... ματια μου ματια μου τι κανεις ζησε μια φορα πριν να πεθανεις ξημερωνει θα σε συναντησω με το φως του ηλιου θα σε ντυσω ματια μου ματια μου τι κανεις εδιωξες την τρελα μα τη φτανεις κ' αν με κοψεις δεν θα σε μισησω κραταμε ληγακι μην λυγησω
Kalispera, psaxnw ena pop kommati dekaetias 90 isws kai 80 me stixous peripou: ''Oh baby !Together we can handle anything. And I give myself, I surrender. And i'm missing you, and loving you... '' to paizei o nitro k emena proswpika mou thumizei to with or without you twn c real se ligo pio grigori ekdosi (oxi ballada). Yparxei kapoios pou mporei na boithisei?
Στάλθηκε: Δευτέρα 10 Νοε 2008, 16:02 GMT Τίτλος Μηνύματος: Sarah Jane Morris:Missing You
Καλησπέρα και καλώς ήλθες στον HotStation!
To τραγούδι που περιγράφεις μου θυμίζει πολύ την Sarah Jane Morris στο Missing You..
Τέλη δεκαετίας 80 αρχές του 90 το είχαμε λιώσει στον Jeronimo..
Μάλιστα, είχε έρθει για event η τραγουδίστρια στην Ελλάδα, κι είχε φιλοξενηθεί στην Υδρα (όπου είχε κι ένα ..ατυχηματάκι)..
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα σε αυτό το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να απαντήσετε σε μηνύματα αυτού του forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να αλλάξετε τα μηνύματα σας σε αυτό το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να διαγράψετε τα μηνύματα σας από το forum ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ψηφίσετε σε δημοψηφίσματα σε αυτό το forum