Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Νίκος από Πάτρα ζήτησε Χαμογέλα στα παλιά.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Αϊσουν από ΝΑρτακη ζήτησε Οσα νιωθω αργυρος.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program ΔΕΣΠΟΙΝΑ από Καστοριά ζήτησε Η αγάπη μας.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Ελένη ζήτησε Kygo-Here for you.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Theodora από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ζήτησε Νικόλας Λειβαδίτης - Μαρία Καλούδη - Για πόσο ακόμα;.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ



  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;



Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 644521
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also



  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


<<27 Μάρτιος 200828 Μάρτιος 200829 Μάρτιος 2008>>

Θέμα: Ελένη Τσαλιγοπούλου, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Γιώτα Νέγκ
Ωρα Εναρξης: 9:00 μμ
Διάρκεια: 02 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: Μύλος Αποθήκη
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες: 

’ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ Η ΚΑΡΔΙΑ…’

ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ

Ύστερα από μία σειρά επιτυχημένων εμφανίσεων στην Αθήνα,τρεις αγαπημένες γυναικείες φωνές που η καθεμία έχει δώσει τα δικά της διαπιστευτήρια στο μουσικό στερέωμα, θα βρίσκονται στην  ανανεωμένη Αποθήκη του Μύλου από την Παρασκευή 14 Μαρτίου και για τρία διήμερα.  Ο λόγος για τις Ελένη Τσαλιγοπούλου, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Γιώτα Νέγκα.
 Σε ένα πρόγραμμα που υποστηρίζει τον τίτλο του, ‘’της Γυναίκας η Καρδιά’’, με τραγούδια που εκφράζουν το γυναικείο  συναίσθημα, τραγούδια αγαπημένα, που θα αποδοθούν μοναδικά μέσα από ιδιαίτερες ενορχηστρώσεις, ένα πρόγραμμα αμιγώς διασκεδαστικό, νεανικό και φρέσκο, όπου η τρυφερός γυναικείος λόγος των τραγουδιών επικρατεί ως επί το πλείστον. Οι τρεις κυρίες  ανταλλάσσουν ρεπερτόριο και  μας εκπλήσσουν ευχάριστα τόσο στα λαϊκά όσο και στα πιο ποπ κομμάτια, με επιτυχίες της Ελένης, της Ανδριάνας και της Γιώτας αλλά και λαϊκές επιτυχίες των τελευταίων δεκαετιών.
Το πρώτο μέρος του προγράμματος  θα είναι  βασισμένο στη συνεργασία της Ελένης με τους Μίκρο κι έτσι ο ήχος θα είναι ποπ, ηλεκτρικός, χορευτικός και διασκεδαστικός, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να λικνιστεί στους ξεσηκωτικούς ρυθμούς και να  συμμετέχει ενεργά στο πάρτυ.
Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό αλλάζει και μπαίνουμε σε ένα πιο λαϊκό κλίμα. Οι τρεις τους θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και μέσα από τις επιμέρους αλλά και τις από κοινού εμφανίσεις  θα μοιραστούν μαζί μας στιγμές μοναδικές και τραγούδια λαϊκά που όλοι αγαπήσαμε και διασκεδάσαμε με αυτά.
Η Ανδριάνα Μπάμπαλη έχει στις αποσκευές της έναν ολοκαίνουργιο δίσκο με τίτλο ‘’Δες Καθαρά’’ από τον οποίο ξεχώρισε το ομότιτλο τραγούδι.
Η Γιώτα Νέγκα συμμετέχοντας στο δίσκο ‘’Έχω Άνθρωπο’’ δίνει ένα άλλο ύφος στην παράσταση  και με το λαϊκό της ηχόχρωμα συμπληρώνει τη θηλυκή τριάδα.
‘’Της γυναίκας η καρδιά’’ τιτλοφορείται το θηλυκό σχήμα και υπόσχεται βραδιές γεμάτες κέφι, ένταση, ζωντάνια, όπως μόνο οι γυναίκες ξέρουν να χαρίζουν..


Ημέρες παραστάσεων:
Παρασκευή 14 & Σάββατο 15 Μαρτίου
Παρασκευή 21 & Σάββατο 22 Μαρτίου
Παρασκευή 28 & Σάββατο 29 Μαρτίου

 
 

ΝΕΑ εκδήλωση Εκτύπωση Ολες τις εκδηλώσεις την ημέρας


NuCalendar ©