Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Νίκος από Πάτρα ζήτησε Χαμογέλα στα παλιά.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Αϊσουν από ΝΑρτακη ζήτησε Οσα νιωθω αργυρος.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program ΔΕΣΠΟΙΝΑ από Καστοριά ζήτησε Η αγάπη μας.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Ελένη ζήτησε Kygo-Here for you.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Theodora από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ζήτησε Νικόλας Λειβαδίτης - Μαρία Καλούδη - Για πόσο ακόμα;.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ



  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;



Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 641068
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also



  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


<<3 Μάιος 20064 Μάιος 20065 Μάιος 2006>>

Θέμα: Γαλάζιο Φόρεμα
Ωρα Εναρξης: 7:00 μμ
Διάρκεια: 02 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: Κινηματογράφος Σπορτινγκ
Κατηγορία: Cinema
Κινηματογράφος-Προβολές

Πρόσθετες λεπτομέρειες: Το «ΓΑΛΑΖΙΟ ΦΟΡΕΜΑ» του σκηνοθέτη Γιάννη Διαμαντόπουλου θα αρχίσει να προβάλλεται στον κινηματογράφο ΣΠΟΡΤΙΓΚ, Κων/νου Παλαιολόγου 18, Ν. Σμύρνη από τις 4 Μαΐου 2006.

Η ταινία διακρίθηκε στο φετινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, αφού απέσπασε 6 διακρίσεις :
- Το Βραβείο A’ γυναικείου ρόλου απονεμήθηκε στη Ράνια Οικονομίδου, για την ερμηνεία της στο ρόλο της μάνας. - Το Βραβείο φωτογραφίας για τη διεύθυνση φωτογραφίας του Ανδρέας Σινάνου - Το Βραβείο ενδυματολογίας για τα κουστούμια της ταινίας απονεμήθηκε στους Π. Παπαδόπουλο, Ερ. Ευαγγελίδου και Φ. Παπαγεωργίου
- Το Βραβείο για το μοντάζ της ταινίας απονεμήθηκε στον Γιάννη Τσιτσόπουλο και
- Το Βραβείο μακιγιάζ στην Φανή Αλεξάκη

Επίσης η ταινία απέσπασε το Βραβείο Ε.Τ.Ε.Κ.Τ., της Ένωσης Τεχνικών Κινηματογράφου & Τηλεόρασης. Γεγονός που πιστοποιεί την τεχνική της αρτιότητα.

Το θέμα της ταινίας είναι ταυτόχρονα διαχρονικό και επίκαιρο: καταγράφει τη δύσκολη πορεία ζωής του Γιώργου, που επειδή είναι ομοφυλόφιλος, χρειάζεται να δίνει μάχες για την «διαφορετικότητά» του, απέναντι σε μια οικογένεια επιφυλακτική έως αρνητική και σε μια κοινωνία που συνεχώς τον περιθωριοποιεί, τον αποκλείει και τον εξωθεί σε ακραίες λύσεις. Με έντονο το σύγχρονο κοινωνικό προβληματισμό, η ταινία προσεγγίζει το θέμα της τόσο από την πλευρά του κεντρικού ήρωα , του Γιώργου, όσο και από την πλευρά της μητέρας του, που βλέπει, καταλαβαίνει, αλλά δεν κατανοεί, ούτε συγχωρεί...

Το soundtrack της ταινίας, με τη μουσική του Διονύση Τσακνή και βασικό ερμηνευτή τον Νίκο Κουρκούλη, κυκλοφορεί ήδη από τη HEAVEN.

Σε μια χρονιά που ήδη έχουν παρουσιαστεί 4 ταινίες με το ίδιο θέμα το «ΓΑΛΑΖΙΟ ΦΟΡΕΜΑ» είναι η ελληνική συμμετοχή σ’ ένα ευρύ κοινωνικό διάλογο γύρω από την διαφορετικότητα, τα συναισθήματα και την κοινωνική υποκρισία.

Ο συντηρητισμός και η υποκρισία φαίνονται πως δοκιμάζονται ή αποκαλύπτονται με το πιο αδρό τους πρόσωπο.

Ελπίζουμε πως η ανοχή, η ευγένεια και η ωριμότητα θα είναι μερικά από αυτά που προσδοκούμε από την κοινωνία του μέλλοντος.  

ΝΕΑ εκδήλωση Εκτύπωση Ολες τις εκδηλώσεις την ημέρας


NuCalendar ©