Γιορτάζει ο Μάρκος
  Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Νίκος από Πάτρα ζήτησε Χαμογέλα στα παλιά.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Αϊσουν από ΝΑρτακη ζήτησε Οσα νιωθω αργυρος.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program ΔΕΣΠΟΙΝΑ από Καστοριά ζήτησε Η αγάπη μας.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Ελένη ζήτησε Kygo-Here for you.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Theodora από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ζήτησε Νικόλας Λειβαδίτης - Μαρία Καλούδη - Για πόσο ακόμα;.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ



  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;



Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 641216
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also



  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


<<22 Δεκέμβριος 200523 Δεκέμβριος 200524 Δεκέμβριος 2005>>

Θέμα: Woody & DJ Iky
Ωρα Εναρξης: 12:00 μμ
Διάρκεια: 00 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: Club Factory
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες: PLASTIK SOUL presents FRIDAY, DECEMBER 23 RD @ Club Factory (Dekeleon 26, Gazi - 210 3452 220)
WOODY (Fumakilla label)
+
DJ I-kie (Plastik Soul Team)


Doors open at 24.00

Woody’s short bio (FUMAKILLA)
O WOODY και η παρέα του είναι ουσιαστικά αυτοί που ανέδειξαν την techno σκηνή του Μονάχου, στήνοντας στις αρχές της δεκαετίας του '90, τα διαβόητα εκείνη την εποχή After hour Series events, τα οποία και απαγορεύθηκαν από τις αρχές της Βαυαρίας. Ωστόσο, το μοναδικό ταλέντο του Woody αλλά και η αποφασιστικότητα για σκληρή δουλειά που διέθετε, του εξασφάλισαν γρήγορα μια εντυπωσιακή καριέρα στα σημαντικότερα techno κλαμπ του Βερολίνου, της Κολωνίας και της Φραγκφούρτης, ενώ λίγο αργότερα, το 1992, καταλήγει μόνιμος κάτοικος του ωραίου Βερολίνου. Εκεί του δίνεται η ευκαιρία να γίνει Resident DJ στο πλέον επιδραστικό κλαμπ της πόλης, το "Planet", χώρος που αργότερα έγινε παγκοσμίως διάσημος με το νέο του όνομα "E-Werk". Το άστρο του Woody ανέτειλε εκείνη την εποχή ψηλά στο techno στερέωμα, δεδομένης της απόλυτης δύναμης που είχε να ελέγχει το πλήθος με τη μουσική του. Οι επιλογές του στα decks έδωσαν ζωή στο club, ενώ το χαρμάνι από techno και smokin' house, electrofunk αλλά και αρκετές oldschool dance κλασσικές συνθέσεις, ανέβασαν τρομερά τον πήχυ και αποτέλεσαν παράδειγμα προς μίμηση για αρκετούς dj's.

Με λίγα λόγια, ο Woody είχε το χάρισμα να τινάζει το club στον αέρα, θεμελιώνοντας έτσι τη φήμη που απέκτησε λίγο αργότερα το Βερολίνο, ως μία από τις μητροπόλεις του ηλεκτρονικού ήχου διεθνώς, ενώ αποτέλεσε πολύ σημαντικό κομμάτι αυτού που έφτασε να χαρακτηρίζεται ως "ο ιδιαίτερος ήχος του Βερολίνου". Εκτοτε, o Woody απολαμβάνει τη φήμη ενός από τους πλέον σημαντικούς dj's στη Γερμανία, διανύοντας όλο το φάσμα του ηλεκτρονικού ήχου από το techno στο house και τούμπαλιν, με την απαραίτητη συμβολή του freestyle αλλά και funk και electro στοιχείων.

Μέχρι στιγμής, έχει εμφανιστεί σε διάφορα μέρη ανά την Ευρώπη (η Ανατολική Ευρώπη και η Σκανδιναυία συμπεριλαμβάνονται στη λίστα), τις Η.Π.Α. και την Ιαπωνία, παρουσιάζοντας τα ευφυούς σύλληψης set του και τις μοναδικές του ικανότητες στο dj-ing.

Highlights στην καριέρα του μέχρι στιγμής, οι ετήσιες εμφανίσεις του στο φινάλε του Love Parade, αλλά και η παράλληλη δράση του ως ο ιθύνων νους του υπερ-πετυχημένου Fumakilla label, που ξεκίνησε το 2000, αφού ολοκλήρωσε την παραγωγή των πρώτων προσωπικών του συνθέσεων. Στόχος της Fumakilla είναι να ενισχύσει το νέο αίμα του χώρου (παραγωγούς κλπ.), αλλά και να αποτελέσει τον ορισμό του σύγχρονου clubfunk. Το πρώτο του remix άλλωστε (Woody vs. Kissogramm "If I had known this before") μπήκε κατευθείαν στα γερμανικά media control τσαρτ, με αποτέλεσμα να είναι αυτή τη στιγμή ένας από τους πιο περιζήτητους remixers στη Γερμανία!


DJ I-KIE short bio (Plastik Soul Team)
O DJ I-KIE είναι ένας από τους πολλά υποσχόμενους νέους dj's της ελληνικής ηλεκτρονικής σκηνής. Αν και μόλις 27 ετών, έχει ήδη πετύχει να κερδίσει το σεβασμό και την αναγνώριση μεγάλου αριθμού Ελλήνων και ξένων dj's και παραγωγών. Εχει ανέβει στα decks κλαμπ όπως το Decadence και το Venue (Θεσσαλονίκη), U-MATIC, +SODA, DANZA, FACTORY (Αθήνα) και CAVO PARADISO (Μύκονος), ενώ είναι Resident DJ στο Colibri Club, στη Στουτγκάρδη.

Το μοναδικό μουσικό του ύφος δεν κατηγοριοποιείται εύκολα, αφού αναμιγνύει Electronic Dirty Bass ρυθμούς και fat beats.  

Θέμα: Thessaloniki Hip Hop Festival 2005
Ωρα Εναρξης: 8:00 μμ
Διάρκεια: 05 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: Yδρόγειος live stage
Κατηγορία: Show
Stand-up Comedy, Events, Expos

Πρόσθετες λεπτομέρειες: Το ετήσιο “Zoltan Tribe Thessaloniki Hip Hop Festival 2005”, ένα από τα μεγαλύτερα event ελληνικού Hip Hop, θα λάβει χώρα στην Yδρόγειο live stage, έναν από τους γνωστότερους συναυλιακούς χώρους της Θεσσαλονίκης, την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2005.

Ώρα έναρξης: 20:30
Τιμή εισιτηρίου: €15

Live on Stage:
ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ
Σκηνοθέτης-Everlast (FF.C)
E.Άγιος (Ανάφλεξη)
Μυστήριο-Παράξενος (Παράγοντες)
ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ
Εισβολέας-Γέλως
ΝΙΚΟΛΑΣ (RAZASTARR)
PROFESSIONAL SINNERS
SPIKE 69
Ρ. ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Ηost: Sifu VERSUS
DJ’S: RED, EVERLAST, B.I.T.C.H (Bastards in the chicken house)
Breakadance action: Cold'n'Fresh
Plus surprise acts...

http:///www.zoltantribe.com  

Θέμα: Zoltan Tribe Thessaloniki Hip Hop Festival 2005
Ωρα Εναρξης: 8:00 μμ
Διάρκεια: 05 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: Club Υδρόγειος
Κατηγορία: Show
Stand-up Comedy, Events, Expos

Πρόσθετες λεπτομέρειες: Το ετήσιο “Zoltan Tribe Thessaloniki Hip Hop Festival 2005”, ένα από τα μεγαλύτερα event ελληνικού Hip Hop, θα λάβει χώρα στην Yδρόγειο live stage, έναν από τους γνωστότερους συναυλιακούς χώρους της Θεσσαλονίκης, την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2005. 

Θέμα: Folder - U2 Fan Club Party
Ωρα Εναρξης: 10:00 μμ
Διάρκεια: 02 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: Mike's Irish Bar
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες: Όντας μια από τις πιο φρέσκιες και διασκεδαστικές μπάντες, οι Folder ανακοινώνουν τις συναυλίες τους σε πολλά μέρη της Αττικής για τον Δεκέμβριο. Όπου τους πετύχετε… μην σας ξεφύγουν! Οι Folder έχουν κυκλοφορήσει πρόσφατα τον δεύτερο δίσκο τους, «Καινούργια Ημέρα». Μάθετε περισσότερα στο foldermusic.gr

Παρασκευή 23 Δεκ -"Mike's Irish Bar" (Σινώπης 6, Πύργος Αθηνών, Αμπελόκηποι, 210 7776797) Party fan club U2, ‘Out Of Control’ 

Θέμα: Dicken's Zoo & Marlain, Tsopana Rave, 8εως2
Ωρα Εναρξης: 10:30 μμ
Διάρκεια: 04 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: Στον Αέρα
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες: Στα πλαίσια του διήμερου φεστιβάλ της Live Music

Μουσική Σκηνή Στον Αέρα
Κάσσου 11
Πλ. Πετρούπολης
Τηλ. 2105056199
Είσοδος 12 €
Ώρα Έναρξης 22:30

Χορηγός επικοινωνίας: HotStation.gr  

Θέμα: Party Free FM
Ωρα Εναρξης: 11:00 μμ
Διάρκεια: 06 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: Alfa Club
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες: 80s party από τον γνωστό Αθηναϊκό σταθμό 

Θέμα: Ms Lefki - Mike Garcia
Ωρα Εναρξης: 11:00 μμ
Διάρκεια: 00 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: Club 22
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες: FRIDAY 23 DECEMBER
SOULFUL JOURNEYS
Ms LEFKI, MIKE GARCIA
Soulful House beats by
Ms Lefki on her monthly rsidence @ Club 22 & the new House "kid wonder" Mike Garcia already resident at Majestic Royal Clubbing

Entrance fee - 15e 

Θέμα: Γρηγόρης Ψαριανός
Ωρα Εναρξης: 11:00 μμ
Διάρκεια: 05 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: Barrio - Μεταξουργείο
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 23:00+

Γνωστός για τη βαθειά προσήλωσή του στις αρχές του Χριστιανισμού, καθώς και για το ενδιαφέρον του για τη μουσική της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας, ο σεβασμιότατος κ.κ. Γρηγόριος Ψαριανός θα χοροστατήσει σε μια πανηγυρική ολονυκτία στο BARRIO, στη διάρκεια της οποίας θα ψαλλούν μεταξύ άλλων και κατανυκτικοί ύμνοι από το προσωπικό του αρχείο, επίκαιροι με το χαρμόσυνο μήνυμα των Χριστουγέννων. Στο ψαλτήριο θα βρίσκεται ο πρωτοπρεσβύτερος Ιωάννης Λώλος.

Σημ: Ο κ.κ. Γρηγόριος ΔΕΝ θα απευθύνει βαρυσήμαντη ομιλία προς το χριστεπώνυμο πλήθος, τα media και την πολιτική ηγεσία στο τέλος της ιεράς αυτής ακολουθίας.

είσοδος ελεύθερη

BARRIO Κεραμεικού 53 & Μυλλέρου, Μεταξουργείο  

ΝΕΑ εκδήλωση Εκτύπωση Εμφάνιση ημερολογίου
NuCalendar ©