Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Νίκος από Πάτρα ζήτησε Χαμογέλα στα παλιά.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Αϊσουν από ΝΑρτακη ζήτησε Οσα νιωθω αργυρος.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program ΔΕΣΠΟΙΝΑ από Καστοριά ζήτησε Η αγάπη μας.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Ελένη ζήτησε Kygo-Here for you.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Theodora από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ζήτησε Νικόλας Λειβαδίτης - Μαρία Καλούδη - Για πόσο ακόμα;.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ



  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;



Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 644420
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also



  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


<<21 Φεβρουάριος 200822 Φεβρουάριος 200823 Φεβρουάριος 2008>>

Θέμα: Black Raven - Sue Moreno & The Kustoms
Ωρα Εναρξης: 10:00 πμ
Διάρκεια: 03 ώρες(α) 30 λεπτά(ο)
Μέρος: Planet Music
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες: Μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τον περα-σμένο Οκτώβριο και ύστερα από απα-ίτηση του κοινού, η σύγχρονη ιέρεια του rock n roll και rockabilly, Sue Moreno επιστρέφει στην Ελλάδα για δυο μοναδικές εμφανίσεις. Συνδυά-ζοντας μια υπέροχη βελούδινη φωνή με την ακαταμάχητη εμφάνισή της, η εκπληκτική Ολλανδέζα performer κέρδισε το κοινό σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης όπου έχει εμφανιστεί.

Μεγαλώνοντας σε ένα μουσικό περιβάλλον, έφτιαξε το πρώτο της συγκρότημα στα 15 της και για 2-3 χρόνια βρέθηκε να περιοδεύει στην ανατολική ακτή των Ηνωμένων Πολι-τειών.

Το 1997 γνώρισε την επιτυχία στην Ευρώπη με την μπάντα Sue & The Flaming Stars, ενώ παράλληλα ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές της πάνω σε παραγωγές κινη-ματογράφου και τηλεόρασης ως σκηνοθέ-τιδα, σεναριογράφος και τελικά …ηθοποιός! Εμφανίστηκε σε σειρά τηλεοπτικών εκπο-μπών και σε όλα τα μεγάλα φεστιβάλ σε Αμερική και Ευρώπη, ενώ έφτασε στο top ten στην ...Νότιο Αφρική!

Στην καριέρα της έχει συνεργαστεί δισκογραφικά αλλά και on stage με θρυλικά ονόματα όπως οι Comets του Bill Haley, ο μέγας κιθαρίστας Paul Burlison (Johnny Burnette & Rock n Roll Trio), ο Stan Perkins και πολλοί άλλοι. Βεβαίως δεν είναι λίγοι και οι σημερινοί καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν μαζί της όπως οι Number

Nine, the Barnshakers, the Hacienda Brothers/Paladins, ο Darrel Higham και o Deke Dickerson.

Στην εξαιρετικά ενδιαφέρουσα δισκογραφία της ξεχωρίζουν τα Dream You το 2002 και Drivin on the Highway of Love με τους Flaming Stars το 2004, η συμμετοχή της στο tribute για τον πάλαι ποτέ κιθαρίστα των Blue Caps του Gene Vincent Joe Meeks και το απίθανο jazzabilly άλμπουμ Bye Bye Blues με τον μεγαλύτερο κιθαρίστα του είδους αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη Marco Di Maggio.

Οι συναυλίες αυτές τις Sue Moreno γίνονται στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδεία της που περιλαμβάνει σταθμούς όπως, η Ιταλία, το Λουξεμβούργο, οι ΗΠΑ και η Κίνα!!!

Την Sue Moreno θα συνοδεύουν οι Kustoms, μία rockabilly super-μπάντα δίχως σταθερό line-up. Aυτή τη φορά τα μέλη της προέρχονται από τους Bullets, Dustbowl, Fullhouse και Blues Mobile.

Τρία χρόνια μετά την εμφάνισή τους στο διεθνές rock n roll φεστιβάλ White Bopping Tower (Θεσσαλονίκη), το εξαίρετο γερμανικό rockabilly γκρουπ, επιστρέφει στην Ελλάδα.

Οι Black Raven σχηματίστηκαν στις αρχές των 90s και ήταν τότε το μοναδικό συγκρότημα στην πατρίδα τους που έπαιζε καθαρόαιμο βρετανικό rockabilly με στοιχεία teddy boy.

Μέσα από πολλές ηχογραφήσεις για γνωστές, στην rockabilly σκηνή, εταιρείες, εκτεταμένες περιοδείες και εμφανίσεις ως συνοδευτική μπάντα ξένων αστέρων (όπως για παράδειγμα ο Γκράχαμ Φέντον), οι Black Raven αναδείχτηκαν σε ένα από τα δημοφιλέστερα γκρουπ της γερμανικής σκηνής.

Οι Black Raven είναι ένα από τα λίγα γερμανικά σχήματα που από τα μέσα των 90s εμφανίζονται τακτικά σε διεθνή rock n roll φεστιβάλ. Το 2005 συμμετείχαν σε μουσικό διαγωνισμό, στον οποίο σπόνσορας ήταν το φημισμένο γερμανικό χωνευτικό ποτό Jagermeister. Στο διαγωνισμό αυτό που έλαβαν μέρος γκρουπ διαφόρων ειδών μουσικής, οι Black Raven κέρδισαν την τρίτη θέση και κέρδισαν πολλούς νέους fans.

Το νέο άλμπουμ του συγκροτήματος, που έχει τίτλο Rock in Threes, κυκλοφόρησε το 2007 από την Part Records. Πρόκειται για ένα άλμπουμ που περιλαμβάνει 15 σπουδαία κομμάτια. Μέσα από τα groovy και τα γοητευτικά instrumentals κομμάτια του δίσκου αλλά και τις έξοχες διασκευές του Rock in Threes, παρουσιάζεται μια σπουδαία μπάντα σε μεγάλα κέφια. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο δίσκο αυτό ο τραγουδιστής του γκρουπ Julian Wiethoff ξεπερνάει κατά πολύ τα στάνταρ του είδους με τις φωνητικές του ικανότητες και το εύρος των συναισθημάτων της ερμηνείας του.

Δύο σπουδαία ονόματα της διεθνούς rockabilly σκηνής συναντώνται σε δυο βραδιές που αναμένεται να προσφέρουν έντονες συγκινήσεις και να μείνουν αξέχαστες σε όσους αγαπούν την αυθεντική rock n roll μουσική.

Περισσότερες πληροφορίες:
www.myspace.com/rockandrollforeveryone
www.myspace.com/suemoreno
www.suemoreno.com
www.blackraven.de
www.myspace.com/blackraven

Planet Music (Αρδηττού 44, Μετς, Αθήνα, 11636 τηλ. 210-9237109)

www.myspace.com/planetmusiclive
www.planemusiclive.com
Είσοδος 20 ευρώ,
Ώρα έναρξης 22:00

SUPPORT 81 PLACE (5ο χλμ. Εθνικής Οδού Λάρισας-Βόλου, τηλ 6946126327.)

Mύλος – Ξυλουργείο (Ανδρέου Γεωργίου 56, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310-54627)
www.kazandb.com
www.myspace.com/mylos.gr
www.mylos.gr

Είσοδος 20 ευρώ,
Ώρα έναρξης 22:00

On Stage Records
Φιλίππου 75
54635, Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 230169
Fax: 2310 230169
www.onstagerecords.gr
E-mail: gigs@onstagerecords.gr
 

Θέμα: Οναρ
Ωρα Εναρξης: 11:00 μμ
Διάρκεια: 02 ώρες(α) 30 λεπτά(ο)
Μέρος: Gialino Up Stage
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες: Απο 25/1 καθε παρασκευή και σάββατο Είσοδος 10 euro Λ. Συγγρού 143 Νέα σμύρνη Tηλ. 210 9316101-4 www.gialino.gr  

Θέμα: Παναγιώτης Δοβας & Εναλλάξ
Ωρα Εναρξης: 11:30 μμ
Διάρκεια: 03 ώρες(α) 30 λεπτά(ο)
Μέρος: ΚΟΚΚΙΝΟ ΒΕΛΟΥΔΟ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες: Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΟΒΑΣ & ΟΙ ΕΝΑΛΛΑΞ BAND LIVE

ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΚΟΚΚΙΝΟ ΒΕΛΟΥΔΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 24
ΣΕ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΝΤΕΧΝΗΣ & ROCK ΜΟΥΣΙΚΗΣ  

ΝΕΑ εκδήλωση Εκτύπωση Εμφάνιση ημερολογίου
NuCalendar ©