Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Νίκος από Πάτρα ζήτησε Χαμογέλα στα παλιά.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Αϊσουν από ΝΑρτακη ζήτησε Οσα νιωθω αργυρος.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program ΔΕΣΠΟΙΝΑ από Καστοριά ζήτησε Η αγάπη μας.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Ελένη ζήτησε Kygo-Here for you.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Theodora από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ζήτησε Νικόλας Λειβαδίτης - Μαρία Καλούδη - Για πόσο ακόμα;.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ



  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;



Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 644518
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also



  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


<<20 Δεκέμβριος 201221 Δεκέμβριος 201222 Δεκέμβριος 2012>>

Θέμα: The Boy
Ωρα Εναρξης: 8:31 μμ
Διάρκεια: 03 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: Eightball Club, Πίνδου 1
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες: 
Την τελευταία μέρα ύπαρξης της Γης διαλέγουμε για soundtrack το electro-dance περιβάλλον, του The Boy, ένος από τους καλύτερους Έλληνες μουσικούς της γενιάς του. Την Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου ο The Boy στο Eightball Club θα γράψει τον επίλογο στα μουσικά δρώμενα του πλανήτη κ της Θεσσαλονίκης όπως μόνο αυτός ξέρει. Ξεκίνησε γράφοντας τραγούδια και παίζοντας πιάνο στο συγκρότημα f(a39) από το 1997 έως το 2003. Κατόπιν έγινε μέλος του electro-trash συγκροτήματος Sportex. Το 2004 άρχισε να ηχογραφεί ως The Boy, ενώ σχημάτισε και την piano-punk performance των Mary and The Boy. To 2007 κυκλοφόρησε με το Μουσικό Κίνημα: (Μαύρες) Τρίχες δυο προσωπικά του άλμπουμ σε μορφή cd-r (50 God damned songs / BEAT). Έγραψε μουσική και έκανε μουσική επιμέλεια στην ταινία του “Ροζ”, η μουσική της οποίας βραβεύτηκε στο φεστιβάλ του Μπέλφορτ στην Γαλλία. Επίσης, συνεργάζεται ως τραγουδιστής στο σχήμα του Felizol κι ως πιανίστας στο σχήμα του Lolek. Έχει ανοίξει συναυλίες για ονόματα όπως Barry Adamson, Spiritualised, Selfish Cunt, No bra, The caretaker, Baby Dee ως The Boy και για τους Marc Almond, Lydia Lunch, Four Tet, Cocorosie, Holly Golightly με τους Mary and The Boy. Το 2007 έγραψε και έπαιξε ζωντανά της μουσική της θεατρικής παράστασης “Οξυγόνο” του Ivan Vyrypaev. Το 2007 κυκλοφόρησε με τους Mary and The Boy το ομώνυμο πρώτο τους άλμπουμ με την Low Impedance Recordings και το 2008 με τους Mary and The Boy και σε συνεργασία με τον Felizol το άλμπουμ “Timemachine” απο την Inner Ear Records. Τον Μαϊο του 2009 κυκλοφορεί απο την Inner Ear Records το άλμπουμ του “Please make me dance”, λαμβάνοντας εξαιρετικές κριτικές. Τον Απρίλιο του 2010, κυκλοφορεί το «Κουστουμάκι» από την Inner Ear Records. Αυτά τα χρόνια έχει κάνει περισσότερες από 200 εμφανίσεις σε θέατρα και συναυλίες. Έχει λάβει μέρος σε φεστιβάλ όπως Synch, Rockwave, Schoolwave, Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής.

Την ίδια μέρα θα απολαύσουμε και τους Monovine, το grunge dirty pop, punk ελληνικό σχήμα από την Πάτρα που έχει πλέον γίνει γνωστό σε όλη την Ελλάδα με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του. Με αυστηρά τριμελή διάταξη, (Stratos: φωνή/κιθάρα, Xeno: μπάσο και Sotiris: ντραμς), με την καθοδήγηση του μεσσία αρουραίου Rat Messiah, ωμοί και πεινασμένοι, με νέα κομμάτια αλλά και τις παλιότερες συνθέσεις τους, ετοιμάζονται για το Fuck OFF tour, μια σειρά από εμφανίσεις που συμπίπτουν με το τέλος του κόσμου, το κλείσιμο του έτους και την αρχή της διεθνούς πορείας του σχήματος.

Λίγα λόγια για τους Monovine :

"..κυνισμός χαβαλές, άγνοια. Έχουν ακούσει τόσο λίγη μουσική, έχουν όμως θράσος!... μίμηση, αντιγραφή, βιασύνη, και γουστάρουν το πατάρι- μου θυμίζουν σκυλάδες.. το Lp τα 'σπάει' γιατί είναι πρόχειρο, μέτριο και πουλά μούρη στο άσχετο ελληνικό κοινό!" *

*ανώνυμου 'fan' των Monovine

Οι Monovine , το κατεξοχήν grunge dirty pop, punk ελληνικό σχήμα από την Πάτρα έχει πλέον γίνει γνωστό σε όλη την Ελλάδα με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του. Με αυστηρά τριμελή διάταξη, (Stratos: φωνή/κιθάρα), Xeno μπάσο και Sotiris ντραμς) και με την καθοδήγηση του μεσσία αρουραίου Rat Messiah, ετοιμάζονται για το Fuck OFF tour , μια σειρά από εμφανίσεις που συμπίπτουν με το τέλος του κόσμου, το κλείσιμο του έτους και την αρχή της διεθνούς πορείας του σχήματος. Ωμοί και πεινασμένοι, με νέα κομμάτια αλλά και τις παλιότερες συνθέσεις τους, μην τους χάσετε στη συναυλία στο Eightball , που αποτελεί την εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο του tour.


Παρασκευή 21/12 | Doors Open: 20.00 | Starting Strictly: 20.31
The Boy | Monovine | Not Yet Darling
Eightball Club, Πίνδου 1
 

ΝΕΑ εκδήλωση Εκτύπωση Εμφάνιση ημερολογίου
NuCalendar ©