Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Νίκος από Πάτρα ζήτησε Χαμογέλα στα παλιά.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Αϊσουν από ΝΑρτακη ζήτησε Οσα νιωθω αργυρος.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program ΔΕΣΠΟΙΝΑ από Καστοριά ζήτησε Η αγάπη μας.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Ελένη ζήτησε Kygo-Here for you.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Theodora από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ζήτησε Νικόλας Λειβαδίτης - Μαρία Καλούδη - Για πόσο ακόμα;.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ



  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;



Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 641100
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also



  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


<<30 Νοέμβριος 20061 Δεκέμβριος 20062 Δεκέμβριος 2006>>

Θέμα: Film - Zebra Tracks - Sugarmate
Ωρα Εναρξης: 9:00 μμ
Διάρκεια: 04 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: Ξυλουργείο - Μύλος
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες: Οι Film, το αγαπημένο ανεξάρτητο ροκ σχήμα από την Αθήνα, έρχονται στη Θεσσαλονίκη για μια εμφάνιση στο Ξυλουργείο του Μύλου τη Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου.

Μαζί τους θα έχουν δύο από τα «διαμάντια» που κρύβει (καλά, δεν τα κρύβει και τόσο…) η ανεξάρτητη σκηνή της χώρας: τους Zebra Tracks και τους Sugarmate!

Η βραδιά θα ξεκινήσει στις 22.00 με τους Zebra Tracks οι οποίοι έρχονται από την Αθήνα και μετρούν μερικά χρόνια ζωής πριν τελικά βρουν το σημερινό τους line up και τη δημιουργικότητά τους το 2005 Αυτή τη στιγμή είναι από τις πιο ενεργές Indie μπάντες της Αθήνας! Αμέσως μετά θα εμφανιστούν οι Sugarmate οι οποίοι τραβούν ένα μακρύ δρόμο από το 2001 και είχαν μια σπουδαία στιγμή στο opening τους, για τους Echo & The Bunnymen, φέτος την Άνοιξη, ενώ ηχογραφούν ήδη το δεύτερο demo τους. Οι εκπρόσωποι της indie σκηνής της χώρας μας θα παρουσιάσουν τα καλύτερά τους, λίγο πριν ανέβουν στη σκηνή οι Film.

Oι Film συνεχίζουν τη χειμερινή περιοδεία τους (την τελευταία για αρκετό καιρό στη χώρα μας) στη Θεσσαλονίκη φέρνοντας τον αέρα των Ευρωπαϊκών εμφανίσεών τους αλλά και τα τραγούδια που έχουμε ήδη αγαπήσει από τα δύο άλμπουμ τους. Ιδιαίτερα αυτή τη περίοδο μεγάλη επιτυχία γνωρίζει το δεύτερο τραγούδι από το “Angel B”, το “Alarm” και στην album μορφή του αλλά και στο ρεμίξ από τον Δημήτρη Παπασπυρόπουλο, το οποίο ακούτε συχνά στα ραδιόφωνα, όπως στον Republic.

Πληροφορίες στο www.kazandb.com καθώς και στο www.myspace.com/filmgreece και www.filmband.gr.

Η είσοδος κοστίζει 10 ευρώ.

 

Θέμα: Locomondo
Ωρα Εναρξης: 11:00 μμ
Διάρκεια: 02 ώρες(α) 00 λεπτά(ο)
Μέρος: Στον Αέρα - Πετρούπολη
Κατηγορία: Μουσική
Συναυλίες - ζωντανές εμφανίσεις

Πρόσθετες λεπτομέρειες: Οι Locomondo, ένα πενταμελές συγκρότημα από την Αθήνα, είναι η πρώτη μπάντα η οποία προσπάθησε να συνδυάσει μουσική επηρεασμένη από την Καραϊβική με τον Ελληνικό στίχο.

Ο πρώτος τους δίσκος, "Ένας τρελός κόσμος" κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2004 από την MBI. Μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ τους οι Locomondo έκαναν μία σειρά ζωντανών εμφανίσεων στην Αθήνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Μεταξύ άλλων είχαν την ευκαιρία να παίξουν support για σημαντικούς καλλιτέχνες όπως τους θρυλικούς Skatalites και τους Chumbawamba και να συμμετάσχουν σε φεστιβάλ όπως το Rastavibe, το πρώτο Reggae φεστιβάλ στην Ελλάδα.

Τραγούδια όπως το "Trendy Λίτσα" και το "100 Αφρό" ακούστηκαν αρκετά στο Ελληνικό ραδιόφωνο και το τραγούδι "Στην Αθήνα" μπήκε στο play list του Radio France Internationale για 2 μήνες.

Το 2005, οι Locomondo ταξίδεψαν στην Τζαμάικα μετά από πρόσκληση του τρομπονίστα των Skatalites Vin Gordon, γνωστό και ως "Don Drummond Jr." για να γράψουν τον καινούργιο τους δίσκο. Ο Vin Gordon θεωρείται ένας ζωντανός θρύλος αυτής της μουσικής σκηνής, καθώς μπορεί να ακουστεί σε πολλές ηχογραφήσεις του Studio One, σε δίσκους του Burning Spear, του Bob Marley, όπως και πολλών άλλων καλλιτεχνών. Μεταξύ των άλλων Τζαμαϊκανών που συμμετείχαν στις ηχογραφήσεις ήταν και ο Deadly Headley Bennett, πρώην μέλος των Skatalites και βετεράνος του Studio One.

Το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας μπορεί να ακουστεί στο τελευταίο τους cd με τίτλο "12 μέρες στην Jamaica" (ΜΒΙ, Ιούλιος 2005). Τα τραγούδια του καινούργιου τους cd, τραγουδισμένα στα Ελληνικά αλλά και στα Αγγλικά, είναι επηρεασμένα από την ενέργεια και τον ήχο της Τζαμάικα, χωρίς να διστάζουν να μπλέξουν το Ελληνικό στοιχείο στον ήχο τους. Ο νέος δίσκος των Locomondo μπήκε στα Ελληνικά charts τον Αύγουστο του 2005 και η διασκευή της γνωστής "Φραγκοσυριανής" του Μάρκου Βαμβακάρη γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Τραγούδια και από τις δύο δισκογραφικές τους δουλειές εμφανίζονται σε συλλογές στην Ευρώπη.

Οι Locomondo όλο αυτό το διάστημα μετά την κυκλοφορία του τελευταίου τους δίσκου συνέχισαν τις εμφανίσεις τους στην Αθήνα και στην υπόλοιπη Ελλάδα, είτε μόνοι τους είτε συνοδεύοντας μεγάλα ονόματα του εξωτερικού όπως τον Mad Professor, τον Natty Bo από τους Ska Cubano και τους Wailers.

Το καλοκαίρι του 2006 οι Locomondo έκαναν μία μεγάλη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα η οποία κράτησε τέσσερις μήνες καθώς και μία μικρή περιοδεία έξι εμφανίσεων τον Οκτώβριο, στην Γερμανία.

Το 2007 θα κυκλοφορήσουνε το καινούργιο τους cd, το οποίο θα περιέχει συμμετοχές από μεγάλους καλλιτέχνες του εξωτερικού, όπως η Amparo Sanchez από τους Amparanoia και ο Natty Bo από τους Ska Cubano.  

ΝΕΑ εκδήλωση Εκτύπωση Εμφάνιση ημερολογίου
NuCalendar ©