Φωτογραφικά albums μελών


Ημερομηνία Δευτέρα, 26 Σεπ 2005 @ 20:35
Θέμα/Κατηγορία Θέματα γενικού ενδιαφέροντος

Αποστολέας LavantiSΗ Νάνσυ από το group των Ouzo the Band στο προσωπικό άλμπουμ του συγκροτήματοςΜια -όχι και τόσο νέα- υπηρεσία, βρίσκεται στα "πάνω της" τον τελευταίο καιρό. Μιλάμε για τα προσωπικά άλμπουμ των μελών του HotStation. Ο κάθε χρήστης μέλος του site μας, μπορεί να δημιουργήσει το δικό του αλμπουμ με φωτογραφίες που έχει τραβήξει ο ίδιος και θέλει να μοιραστεί με τα υπόλοιπα μέλη! Ηδη, τα μέλη μας Eytyxis, MasterJoe, Ouzo_the_band, galatea, theaelenaki έχουν δημιουργήσει τα προσωπικά τους άλμπουμς και τα έχουν εμπλουτίσει με τις φωτογραφίες τους (παρεπιπτόντως, ο Ευτύχης, ετοιμάζεται για δική του τηλεοπτική εκπομπή στην ΕΤ-3.. θα διαβάσετε περισσότερα σε άρθρο, σύντομα στον HotStation).. Φυσικά, το κύριο ενδιαφέρον επικεντρώνεται στη κατηγορία με τις φωτογραφίες μελών, προσβάσιμη μόνο για τα μέλη του HotStation, όπου τα μέλη εκθέτουν και εκτίθονται! ;-)Πλέον, λειτουργούμε σε αναβαθμισμένο server με μεγαλύτερο χώρο αποθήκευσης και περισσότερο διαθέσιμο bandwidth για μεταφορά αρχείων - δεδομένων προς και από το αγαπημένο σας site. Αυτό σημαίνει ότι σύντομα θα εμπλουτίσουμε, όχι μόνο την photo - gallery με νέες φωτογραφίες (δικές σας και δικές μας) αλλά και τα downloads με αρχεία που θα μπορούμε να φιλοξενούμε στους servers μας (demos από συγκροτήματα, software, παιχνίδια, κλπ)..

Περιμένουμε φυσικά τις δικές σας συμμετοχές - προτάσεις για υλικό που θεωρείτε ότι ενδιαφέρει τα μέλη του αγαπημένου σας Internet ραδιοφώνου, είτε ανεβάζοντας τις φωτογραφίες σας ή προτείνοντας τα αρχεία που αξίζει να φιλοξενηθούν στην βιβλιοθήκη μας. Φυσικά, οι προτάσεις σας και η συμμετοχή σας στο περιεχόμενο του site δεν περιορίζονται σε αυτά, αλλά υπάρχουν και στις υπόλοιπες κατηγορίες των υπηρεσιών του HotStation.gr: Αφιερώσεις, ΤΟΠ-20, Αρθρα-Θέματα, Links-Sites, κλπ.

Ελάτε κι εσείς στην μεγαλύτερη παρέα του διαδικτυακού ραδιοφωνικού και γίνεται ακόμα πιο ενεργό μέλος της! Δώστε το δικό σας στίγμα στο site με την ακόμα πιο ενεργή συμμετοχή σας! Δοκιμάστε τις συγγραφικές, δημοσιογραφικές, καλλιτεχνικές, φωτογραφικές, ραδιοφωνικές σας ικανότητες σε ένα απο τα δημοφιλέστερα Ελληνικά sites και από τα πρώτα σε επισκεψιμότητα στον χώρο των MME!Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article767.html