Αποφάσισε να γίνει η πιο χοντρή από όλες στα 23 της!


Ημερομηνία Παρασκευή, 10 Μάι 2013 @ 20:15
Θέμα/Κατηγορία Νέα και Περίεργα

Αποστολέας LavantiS



Μπορεί η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών να κάνει εξαντλητικές δίαιτες, να λιώνει στο γυμναστήριο και να αλείφεται με όλων των ειδών τις αδυνατιστικές κρέμες προκειμένου να εμφανιστεί κορμάρα στην παραλία, αλλά υπάρχει και κάποια, η οποία όχι μόνο δεν νιώθει κόμπλεξ για τα περιττά της κιλά, αλλά έχει βάλει στόχο να γίνει όσο το δυνατόν πιο... παχουλή μπορεί!


Η 23χρονη Tammy Jung λοιπόν, αποφάσισε να υποβάλλει τον εαυτό της, όχι σε εξαντλητική δίαιτα αλλά σε εξαντλητική υπερφαγία, με απώτερο σκοπό να αποκτήσει όσο το δυνατόν περισσότερους διαδικτυακούς θαυμαστές και φυσικά να βγάλει χρήματα με το τσουβάλι! Η Tammy, ήταν πάντοτε μία φυσιολογική κοπέλα η οποία γυμναζόταν και διέθετε ένα αξιοζήλευτο λεπτό κορμί! Μέχρι που μια μέρα της την... βάρεσε και αποφάσισε να κάνει αυτό της αρέσει περισσότερο στη ζωή της. Δηλαδή να τρώει ακατάπαυστα!

«Όταν ήμουν λεπτή ήμουν πολύ ανασφαλής με την εμφάνισή μου και πάντα θεωρούσα τον εαυτό μου χοντρό! Απογοητεύτηκα λοιπόν και άρχισα να τρώω και να βάζω κιλά! Μέχρι που μια μέρα κοιτάχτηκα στον καθρέφτη, συνειδητοποίησα ότι ήμουν χοντρή και πιο ευτυχισμένη από ποτέ», υποστηρίζει η 23χρονη.

Μια κλασσική πριν και μετά φωτογραφία (μοιαζει περισσότερο με ΜΕΤΑ και ΠΡΙΝ)

Στόχος της είναι να καταναλώνει 5.000 θερμίδες την μέρα έτσι ώστε να μπει στην λίστα με τις πιο χοντρές γυναίκες του κόσμου και γιατί όχι να φτάσει και στην κορυφή! Μάλιστα, το καθημερινό της διαιτολόγιο, το έχει μετατρέψει σε διαδικτυακό reality με αμέτρητους άντρες να πληρώνουν για να τη βλέπουν να κατασπαράζει τα παχυντικά αυτά εδέσματα! Σύντροφος αλλά και σύμμαχος σε αυτή την ολίγον παράλογη συμπεριφορά, είναι το εδώ και λίγους μήνες αγόρι της, Johan Ubermen ο οποίος την βοηθά να καταναλώνει milk shake μέσω ενός... σωλήνα!

Η απόλυτη γουρουνιά - mik shake με χωνί και σωλήνα!

Παρά το γεγονός ότι οι γιατροί ήδη της έχουν κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου διότι εκτός του ότι θέτει την υγεία της σε σοβαρό κίνδυνο ρισκάρει ακόμα και την ίδια της τη ζωή, εκείνη απλά αδιαφορεί και συνεχίζει να καταναλώνει ασύστολα ντόνατς, μπέργκερς, πίτσες και γλυκά!

Ωραίες και οι καμπύλες, αλλά η υπερβολή οποιαδήποτε μορφής δεν βγήκε ποτέ σε καλό! Ελπίζουμε σύντομα η συμπαθής κατά τ' άλλα νεαρά, να έρθει στα συγκαλά της!

Πηγή: Queen.gr



Διαβάστε επίσης:

Δίαιτα Πάχυνσης - τι να τρώτε για να παχύνετε σωστά!









Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article3164.html