Αφιερώσεις-Requests
Πρόσφατες αφιερώσεις:
listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Νίκος από Πάτρα ζήτησε Χαμογέλα στα παλιά.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Αϊσουν από ΝΑρτακη ζήτησε Οσα νιωθω αργυρος.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program ΔΕΣΠΟΙΝΑ από Καστοριά ζήτησε Η αγάπη μας.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Ελένη ζήτησε Kygo-Here for you.

listen to the song request in the relative section of the site or in our daily radio program Theodora από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ζήτησε Νικόλας Λειβαδίτης - Μαρία Καλούδη - Για πόσο ακόμα;.

Διαβάστε κι ακούστε τις αφιερώσεις εδώ



  Survey
Ποιον αγαπάς πιο πολύ;

Τη Μαμά;
..ή τον Μπαμπά;



Αποτελέσματα
Αλλες Ψηφοφορίες

Αριθμός Ψήφων: 641089
Παρατηρήσεις 0


  Agenda


  Visit also



  OnLine Shop
HotStation - Hot Shop - Δώρα για τους άλλους ή για σας - Cool HotStation gifts for yourself or your friends


  Μηνύματα - Shouts

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για μέλη Σύνδεση ή Εγγραφή.


HotStation.gr Greek Radio online: Forum - Συζητήσεις

- HotStation.gr
 ΒοήθειαΒοήθεια   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Ομάδες ΧρηστώνΟμάδες Χρηστών   ΠροφίλΠροφίλ   ΣύνδεσηΣύνδεση   ChartTOP-20

Tι παίζει στο Γκαγκάριν;

 
Έναρξη Νέου Θέματος   Απάντηση σε Μήνυμα    Forums -> Μουσική - Γενικά


Προηγούμενο Θέμα :: Επόμενο Θέμα  
Συγγραφέας Μήνυμα
oblitron
Συνεργάτης
Συνεργάτης


Mέλος από: Apr 26, 2004
Μηνύματα: 282

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Παρασκευή 10 Μαρ 2006, 12:24 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Tι παίζει στο Γκαγκάριν; Απαντηση με παραβολή κειμένου

Σύμφωνα με δελτίο τύπου των Film, στις 7 Απριλίου στο Gagarin 205 παίζουν οι Film, oι Raining Pleasure και οι Closer. Σύμφωνα με το site του Gagarin, στις 7 Απριλίου παίζουν οι Jazz Jamaica.

Mήπως μπορεί κάποιος να με ξεμπερδέψει;
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Δείτε το site του αποστολέα
LavantiS
Αντμίν και βάλε!
Αντμίν και βάλε!


Mέλος από: Oct 10, 2003
Μηνύματα: 1679
Πόλη/Χώρα: Athens - Greece

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Παρασκευή 10 Μαρ 2006, 12:43 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Raining Pleasure, Film, Closer Απαντηση με παραβολή κειμένου

H απάντηση στο ερώτημα σου κρύβεται στην μαγική λέξη ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ..

Οιδού το σωστό δελτίο τύπου..


Raining Pleasure, Film, Closer
Κεραμεικός, Παρασκευή 7 Απριλίου

Η αγγλόφωνη εναλλακτική σκηνή της Ελλάδας, live σε μια βραδιά!

Μια συναυλία η οποία παντρεύει την αφρόκρεμα της αγγλόφωνης εναλλακτικής σκηνής της Ελλάδας διοργανώνεται τη Παρασκευή 7 Απριλίου.

Οι Raining Pleasure, οι Film και οι Closer μοιράζονται τη σκηνή του Κεραμεικού σε μια μεγάλη γιορτή της σκηνής! Τρία σχήματα στην πορεία των οποίων πολλά οφείλονται, τρία γκρουπ που ενέπνευσαν πολλούς, τρεις από τις βασικές ελπίδες της Ελλάδας να εξάγει μια μέρα μουσική, συναντιόνται στην ίδια σκηνή και περιμένουν τους οπαδούς όλης της εναλλακτικής σκηνής της χώρας μας!


Raining Pleasure
Οι Raining Pleasure έχουν πολύ καλά νέα από το εξωτερικό αφού η δουλειά τους κυκλοφορεί σε νέες αγορές όπως οι Γερμανόφωνες χώρες αλλά και η Τουρκία! Η Πατρινή μπάντα απείχε περίπου 7 μήνες από τις συναυλίες, έτσι θα παρουσιαστεί πολύ ανανεωμένη, με ροκ διάθεση και με best of επιλογές! Στο οπλοστάσιό της διαθέτει sing along anthems όπως τα Fake και Capricorn, ευφυείς ποπ μελωδίες (Love Me, Love Me, Love Me, Is That Yoo?, A World), και ζεστές μελωδίες (All This Beauty, Love 90) αλλά ετοιμάζεται και να εκπλήξει ευχάριστα με ευφάνταστες και απρόβλεπτες διασκευές και νέο υλικό, με την γνωστή ενέργεια των live της η οποία ανανεώνει το υλικό της. Αυτή την εποχή, άρτι αφιχθής από το εξωτερικό, ο Vassilikos γράφει στίχους και τραγουδά σε ένα νέο άλμπουμ από τη Λένα Πλάτωνος…

Film
Οι Film θα παρουσιάσουν τον νέο δίσκο τους, Angel B, το άλμπουμ με το οποίο αναμένουν να καθιερωθούν στη χώρα μας και να ανοίξουν πανιά για τις δύσκολες αγορές του εξωτερικού. Μαζί θα παίξουν και μερικά από τα παλιότερα κομμάτια τους (Jokuhlaup, This Is A LoveSong?) τα οποία όλοι αγαπήσαμε, είτε στο album, “No Luggage”, είτε επί σκηνής (Λυκαβηττού, Rockwave, Terravibe, Soundwave, Gagarin 205 ή άλλων μικρότερων σκηνών…) Οι Film έως την εμφάνιση αυτή θα έχουν οργώσει τις live σκηνές της Ελλάδας παίζοντας σε πάνω από 10 πόλεις. Η μπάντα, λόγω και της περιοδείας, βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, ενώ αυτή θα είναι η μοναδική ευκαιρία να τους δει κανείς ζωντανά στην Αθήνα σε κλειστό χώρο μιας και η επόμενη εμφάνισή τους στη πρωτεύουσα θα γίνει σε ανοικτό χώρο το καλοκαίρι.


Closer
Οι Closer επανακάμπτουν και μαζί τους η ελληνική αγγλόφωνη σκηνή γεμίζει αισιοδοξία! Στη σκηνή του Κεραμεικού θα μας χαρίσουν όλα τα υπέροχα τραγούδια από το καταιγιστικό ξεκίνημά τους αλλά και τα νέα τους τραγούδια! Οι Closer τάραξαν τα νερά εκεί στα τέλη των 90ς και τα τάραξαν γερά! Οι κυκλοφορίες τους, “In The Market” και “Suddenly Comes” και το EP, “Universe”, έδωσαν μια πνοή στην Ελληνική αγγλόφωνη σκηνή που είχε σχεδόν σβήσει επί χρόνια… Μετά τα πρώτα χρόνια των 00ς και τις ζυμώσεις στο συγκρότημα, ήλθε η ώρα να υποδεχτούμε και πάλι το γκρουπ επί σκηνής, με νέα τραγούδια, λίγο πριν υποδεχτούμε αυτά τα τραγούδια σε cd!



Εισιτήρια: 18 ευρώ (προπώληση) / 22 ευρώ (πόρτα)
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή e-mail Δείτε το site του αποστολέα Yahoo Messenger MSN Messenger
oblitron
Συνεργάτης
Συνεργάτης


Mέλος από: Apr 26, 2004
Μηνύματα: 282

ΜήνυμαΣτάλθηκε: Παρασκευή 10 Μαρ 2006, 16:40 GMT    Τίτλος Μηνύματος: Απαντηση με παραβολή κειμένου

Θενκ γιου Μηνά! Ενδιαφέρον το δελτίο τύπου. Μου είναι πολύ συμπαθή και τα 3 συγκροτήματα και μάλιστα σκέφτομαι να πάω (αφού δεν είναι στο Γκαγκάριν, ένας λόγος παραπάνω). Επιτρέψτε μου όμως να κάνω μια παρατηρησούλα.

Τι ακριβώς εννοούμε εναλλακτική σκηνή; Ό,τι έχει στοιχεία rock δε σημαίνει ότι είναι εναλλακτικό, έτσι; Γιατί τότε εναλλακτική σκηνή είναι και οι Φίλοι για πάντα, ο Νίκος Μίχας, ο Κοργιαλάς, ο Παπακωνσταντίνου... Ό,τι έχει στίχο "στα ξένα" επίσης δεν είναι εναλλακτικό γιατί τότε εναλλακτική είναι και η Παπαρίζου (you're delicious, so capricious). Μήπως εναλλακτική σκηνή είναι το λεγόμενο "indie"; Δηλαδή καλλιτέχνες από Ιndependent δισκογραφικές;

Aν ισχύει το τελευταίο, τότε οι Raining Pleasure ήταν indie μέχρι το 2001. Tότε είχαν ήδη βγάλει 2 albums, τους ήξεραν λίγοι και τότε τους πήρε η EMI, έβαλε τη μουσική τους ("Fake" & "Capricorn") στις διαφημίσεις του ΟΤΕ και τους έμαθαν όλοι. H EMI δεν είναι indie. H EMI έχει το Σάκη, τον Πλούταρχο, το Νταλάρα, το Μητροπάνο, την Πέγκυ Ζήνα. Έχει, συμπτωματικά, και τους Film και τους Closer και τους Raining Pleasure. Οι οποίοι ίσως να ήταν indie όσο ήταν στη Lazy Dog, στη Hitch Hyke ή στο Studio IΙ, αλλά σίγουρα δεν είναι πια.

Πολύ καλά συγκροτήματα και τα 3, αλλά μη λέμε και ό,τι θέλουμε.
Επιστροφή
Προφίλ του χρήστη Αποστολή προσωπικού μηνύματος Δείτε το site του αποστολέα
Εμφάνιση των μηνυμάτων για διάστημα:   
Έναρξη Νέου Θέματος   Απάντηση σε Μήνυμα    Forums -> Μουσική - Γενικά All times are GMT + 3 Hours
Σελίδα 1 από 1

 
Πλοήγηση σε:  
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα σε αυτό το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να απαντήσετε σε μηνύματα αυτού του forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να αλλάξετε τα μηνύματα σας σε αυτό το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να διαγράψετε τα μηνύματα σας από το forum
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ψηφίσετε σε δημοψηφίσματα σε αυτό το forum
Forums ©