Οι έλληνες οι καλύτεροι εραστές


Ημερομηνία Παρασκευή, 11 Νοέ 2005 @ 17:20
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiSΟι έλληνες πιο ερωτικοί από όλους! Ακόμα και στις τουαλέτες!Η Ελλάδα είναι η πιο σέξι χώρα του κόσμου, καθώς οι Έλληνες κάνουν έρωτα πιο συχνά από όλους τους άλλους λαούς, ξεπερνώντας ακόμα και τους Γάλλους που έως τώρα πιστευόταν πως κατέχουν τα πρωτεία στο προπατορικό αυτό «άθλημα".Αυτό τουλάχιστον βεβαιώνει η βιομηχανία προφυλακτικών Durex στην ετήσια έκθεσή της για το 2005 και δια του λόγου το αληθές αναφέρει ότι οι Έλληνες κάνουν σεξ 138 φορές το χρόνο, καταρρίπτοντας με διαφορά τον παγκόσμιο μέσον όρο που δεν ξεπερνά ένα πενιχρό 103. Η Κροατία με 134 φορές και η Σερβία-Μαυροβούνιο με μόλις 128 ακολουθούν, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Οι Ασιάτες έχουν να επιδείξουν τις χειρότερες επιδόσεις. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι οι Ταϊλανδοί κάνουν έρωτα μόλις 97 φορές το χρόνο, οι Κινέζοι 96, ο Ταϊβανέζοι 88, οι Βιετναμέζοι 87, οι Ινδοί 75 και τελευταίοι έρχονται οι Γιαπωνέζοι με 45 φορές το χρόνο.

Ο ηλικιακός μέσος όρος για την πρώτη σεξουαλική επαφή βρίσκεται στα 16,3 χρόνια.

Από την ίδια έρευνα προκύπτει ότι οι άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο γίνονται όλο και πιο τολμηροί όσον αφορά τις σεξουαλικές τους συνήθειες. Επί παραδείγματι, το πιο συνηθισμένο μέρος στο οποίο κάνουν έρωτα εκτός της κρεβατοκάμαρας είναι το αυτοκίνητο (50%), οι τουαλέτες (39%), η κρεβατοκάμαρα των γονέων (36%) και το πάρκο (31%).

Όσον αφορά το θέμα της πίστης, η έρευνα δείχνει ότι 44% των ενηλίκων σε ολόκληρο τον κόσμο είχε κάποια ερωτική εμπειρία που διήρκεσε μόνον μία νύχτα, ενώ το 22% παραδέχθηκε ότι είχε εξωσυζυγική σχέση.

Οι Τούρκοι είναι οι πιο άπιστοι καθώς 58% δηλώνουν ότι είχαν εξωσυζυγικές σχέσεις, ενώ οι Νορβηγοί (70%), οι Φιλανδοί, οι Νεοζηλανδοίκαι οι Σουηδοί (64%) κατέχουν τα πρωτεία στις εφήμερες σεξουαλικές επαφές.

Στην έρευνα της Durex, που φέτος πραγματοποιείται για ένατη συνεχή χρονιά, πήραν μέρος περισσότερα από 317.000 άτομα από 41 χώρες του κόσμου. Είναι η τέταρτη χρονιά που η έρευνα πραγματοποιήθηκε μέσω της ιστοσελίδας www.durex.com

πηγή: Καθημερινή - ΑΠΕΤο άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article816.html