Κύπριος δίγαμος, παντρεμένος με Κύπρια και με Κινέζα


Ημερομηνία Τετάρτη, 10 Δεκ 2014 @ 13:05
Θέμα/Κατηγορία Νέα και Περίεργα

Αποστολέας LavantiS



Αν και παντρεμένος 64χρονος Κύπριος χόρεψε ξανά τον χορό του Ησαΐα στην Κίνα με γυναίκα από τη χώρα αυτή ηλικίας 48 χρονών, την οποία μάλιστα βοήθησε να έρθει στην Κύπρο. Βέβαια ο Κύπριος ζούσε με τη σύζυγό του, η οποία δεν γνώριζε για τον νέο γάμο, σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας, ενώ η νέα σύζυγος διέμενε στη Λεμεσό.


Η διγαμία έγινε γνωστή στην Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης στη Λεμεσό, άνδρες της οποίας μετέβησαν στον χώρο διαμονής της αλλοδαπής νύμφης για έλεγχο και εξεπλάγησαν όταν δεν βρήκαν εκεί κανένα απολύτως προσωπικό αντικείμενο του 64χρονου.

Οι άνδρες της Υπηρεσίας τηλεφώνησαν στον 64χρονο, ο οποίος τους είπε ότι διαμένει με την Κυπρία σύζυγό του. Οι δύο συνελήφθησαν για συνωμοσία, διγαμία και εξασφάλιση εγγραφής της 48χρονης με ψευδείς παραστάσεις. Ανακρινόμενοι υποστήριξαν ότι το 2007 ο ύποπτος εργαζόταν στο Ντουμπάι όπου γνώρισε τη 48χρονη η οποία ήταν ιδιοκτήτρια εστιατορίου. Ο ύποπτος εξέδωσε εκεί ακάλυπτες επιταγές για ένα χρέος που δημιούργησε ύψους €175.000 και η ύποπτη πώλησε το εστιατόριό της και του έδωσε τα λεφτά για να πληρώσει το χρέος. Στη συνέχεια αναχώρησαν και οι δύο για την Κίνα όπου η ύποπτη δωροδόκησε λειτουργό του Υπουργείου Εσωτερικών που της εξέδωσε πιστοποιητικό γάμου.

Στη συνέχεια οι δύο ήρθαν στην Κύπρο όπου κατέθεσαν διάφορα έγγραφα στις Αρχές και παραχωρήθηκε στην ύποπτη άδεια παραμονής στη Δημοκρατία ως σύζυγος Κύπριου πολίτη. Οι δύο συλληφθέντες προσήχθησαν χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας όπου εκδόθηκε διάταγμα τριήμερης κράτησής τους, μετά από σχετική αίτηση που καταχώρησε η ανακρίτρια του ΤΑΕ Ανθή Σάββα η οποία κατέθεσε πως για την εξιχνίαση της υπόθεσης θα κληθούν να δώσουν καταθέσεις κοινοτάρχες στη Λευκωσία και στη Λεμεσό οι οποίοι έδωσαν διαβεβαιώσεις ότι οι ύποπτοι είναι ανδρόγυνο και διαμένουν κάτω από την ίδια στέγη.


Πηγή: ο Φιλελεύθερος








Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article3457.html