Συνέλαβαν 26χρονη για τον βιασμό 17χρονης!


Ημερομηνία Τετάρτη, 28 Μάι 2014 @ 23:40
Θέμα/Κατηγορία Νέα και Περίεργα

Αποστολέας LavantiS



Πρόκειται για μια ιστορία από αυτές που εύκολα υποθέτεις πως κρύβουν κι άλλες πιο σημαντικές και ουσιαστικές λεπτομέρειες από πίσω τους. ..Και μάλλον θα μας απασχολήσει στο μέλλον περισσότερο, παρουσιάζοντας ανατροπές αλλά και πικάντικα παραλειπόμενα: Στις 26 Μαΐου μια 17χρονη κατήγγειλε στους αστυνομικούς ότι βιάστηκε ενάμιση περίπου μήνα νωρίτερα, από 26χρονη στο Μενίδι.



Σύμφωνα με την καταγγελία, η ανήλικη πωλούσε ημερολόγια στην πλατεία Ομονοίας, όταν την προσέγγισε η 26χρονη Ρομά και της ζήτησε να πάνε για καφέ. Η 17χρονη αρχικά αρνήθηκε αλλά πείστηκε στη συνέχεια όταν η 26χρονη, της υποσχέθηκε ότι θα αγοράσει όλο της το εμπόρευμα.

Μπήκε στο αυτοκίνητο της 26χρονης και μετέβησαν στην κεντρική πλατεία του Μενιδίου, όπου η 26χρονη τηλεφώνησε έναν φίλο της, 28 ετών, που μετά από λίγη ώρα έφτασε κι αυτός στην καφετέρια. Στη συνέχεια με τον άνδρα στο τιμόνι, την οδήγησαν σε ερημική περιοχή στο Ζεφύρι. Ο άνδρας εξαφανίστηκε και η 26χρονη έβαλε την 17χρονη στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και της επιτέθηκε σεξουαλικά, προβαίνοντας σε ασελγείς πράξεις.

Η αστυνομία στις 26 Μαΐου συνέλαβε έπειτα από την καταγγελία τον 28χρονο Ρομά σε περιοχή των Άνω Λιοσίων, ενώ τη Δευτέρα συνελήφθη και η 26χρονη φερομένη βιαστής.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών Αθηνών.


Πηγή: TVkosmos.gr







Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article3431.html