Η Ελισάβετ τσαντίζεται όταν της κλέβουν τους ξηρούς καρπούς!


Ημερομηνία Παρασκευή, 13 Δεκ 2013 @ 18:00
Θέμα/Κατηγορία Νέα και Περίεργα

Αποστολέας LavantiS



Η βασίλισσα Ελισάβετ φέρεται να σημείωνε την ποσότητα των ξηρών καρπών στα μπολ που υπήρχαν στο Παλάτι του Μπάκινχαμ, καθώς είχε «εκνευριστεί» με τους αστυνομικούς που τους έτρωγαν. Η περίεργη αυτή αποκάλυψη έγινε στη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης των υποκλοπών στο Ποινικό Δικαστήριο της Αγγλίας και της Ουαλίας.



Σύμφωνα με ηλεκτρονικό μήνυμα που είχε σταλεί από τον Κλάιβ Γκούντμαν, πρώην συντάκτη για θέματα της βασιλικής οικογένειας στην εφημερίδα News of the World που βρέθηκε στο επίκεντρο του σκανδάλου των υποκλοπών, η βασίλισσα ήταν «αναστατωμένη» από το γεγονός ότι οι αξιωματικοί του Παλατιού έτρωγαν τους ξηρούς καρπούς χωρίς την άδεια της βασίλισσας.

«Η βασίλισσα είναι έξαλλη με τις κλοπές από αστυνομικούς των μπολ με ξηρούς καρπούς και σνακ που αφήνονται στο διάδρομο των διαμερισμάτων της στο Παλάτι του Μπάκινχαμ. Έχει αδυναμία στα αλμυρά και το προσωπικό της αφήνει κάσιους, αμύγδαλα και άλλους ξηρούς καρπούς. Το πρόβλημα είναι ότι οι αστυνομικοί που περιπολούν τα τρώνε όλα» γράφει το ηλεκτρονικό μήνυμα.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, εστάλη έγγραφο στους αστυνομικούς, το οποίο τους ζητούσε να μη κρατούν τα χέρια τους μακριά από τα μπολ.

«Εστάλη έγγραφο σε όλους τους αστυνομικούς του παλατιού που τους ζητά να κρατάνε "τα δάχτυλά τους που κολλάνε" (sticky fingers)  έξω από τα μπολ» έγραφε στο mail ο Γκούντμαν. Το e-mail είχε ως παραλήπτη τον Άντι Κόλσον, πρώην διευθυντή σύνταξης της NoW.

«Άρχισε να σημειώνει το ύψος του περιεχομένου των μπολ, ώστε να δει πότε θα μειωθεί το περιεχόμενό τους» ανέφερε το ηλεκτρονικό μήνυμα.

Γέλια ξέσπασαν στο δικαστήριο και ο δικαστής Σόντερς είπε στους ενόρκους ότι η... κλοπή των ξηρών καρπών από τους αστυνομικούς αποτελεί «αναπόδεικτο ισχυρισμό».


Πηγή: in.gr







Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article3387.html