Η ..ανάσταση του Σάκη Μπουλά στην Ακτή Πειραιώς!


Ημερομηνία Τετάρτη, 11 Δεκ 2013 @ 13:00
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiS



Τη δική του απάντηση στην είδηση ότι «πέθανε» πριν από μερικές ημέρες, έδωσε ο Σάκης Μπουλάς, με το δικό του ιδιαίτερο χιούμορ. Την είδηση είχαν δημοσιεύσει μεγάλα ειδησιογραφικά sites, ένα εκ των οποίων στη συνέχεια ανακάλεσε αφού επικαλέστηκε επίθεση από χακερς που ανάρτησαν την συγκεκριμένη είδηση του θανάτου. Καλεσμένος στον ΑΝΤ1 ο Σάκης Μπουλάς, είχε πρόσφατα την ευκαιρία να απαντήσει σε αυτά τα δημοσιεύματα.




«Σας περιμένω στην ανάστασή μου στην Ακτή Πειραιώς», είπε εκ μικροφώνου ο Σάκης Μπουλάς, ο οποίος μετά την περιπέτεια της υγείας του, επιστρέφει στη σκηνή μαζί με τον Γιάννη Ζουγανέλη, τον Διονύση Σαββόπουλο και τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Ο φίλος και συνεργάτης του, Γιάννης Ζουγανέλης, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, αναφέροντας ότι ήδη κινηθήκανε νομικά για τις «κακοήθειες του διαδικτύου».




Όπως είπε, «ο Σάκης είναι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος και αγωνιστής και θα είναι μαζί μας με τη δυναμική του. Κινηθήκαμε νομικά για τις κακοήθειες του διαδικτύου, αλλά συνεχίζεται η απρέπεια».

Ο ίδιος πρόσθεσε πως ο Σάκης Μπουλάς απάντησε με ευφυή τρόπο σε αυτούς που όχι μόνο τον πέθαναν, αλλά είπαν και ποια μέρα κηδεύεται, λέγοντας «σας περιμένω στην ανάστασή μου στις 13 Δεκέμβρη στην Ακτή Πειραιώς».





Πηγή: Σιγμα Live






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article3385.html