Είμαι - Νέο τραγούδι από τον Κόμη X


Ημερομηνία Κυριακή, 03 Νοέ 2013 @ 16:50
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας LavantiS



"Είμαι το θράσος κάποιου που ονειρεύεται... Έχω ένα δαίμονα για μένα να προσεύχεται..." Με αυτούς τους στίχους ξεκινάει το νέο τραγούδι του Κόμη Χ. Αυτή είναι και η νέα κυκλοφορία της Reset Noise. Ένα σκοτεινό κομμάτι με θέμα την προσωπική αναζήτηση και την ανάγκη για αυτογνωσία. Τι είμαστε, έχουμε γίνει, και μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε, είναι τα ερωτήματα που μας θέτει έμμεσα ο Κόμης Χ.


Ένα τραγούδι για να συνοδεύει τις νύχτες του χειμώνα, σε μουσική παράγωγη του Dj Space (S.M.A., Φιλική Εταιρία). Μετά το "Καστόρια μου" λοιπόν ο Κόμης Χ και η RESET NOISE προχωράνε με άλλη δυναμική. Το "Είμαι" θα συμπεριλαμβάνετε στο νέο δίσκο "Το Απόσταγμα" που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Το βίντεο κλιπ έχει σκηνοθετηθεί από τη FRAMEBOX που ξανασυνεργάζεται με τον καλλιτέχνη μετά την επιτυχημένη τους συνεργασία στο βίντεο κλιπ "Η Πιο Όμορφη Απ' Όλές". Το σχεδόν στοιχειωμένο σκηνικό, οι ηθοποιοί από τη παράσταση FAKE TIME και η Γιάννα Βλάχου δένουν άψογα με το τραγούδι. Απολαύστε το, και καλά μας ταξίδια.



Κόμης Χ - Είμαι








Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article3368.html