Φωτογραφίες που πρέπει να δεις διπλά για να τις καταλάβεις!


Ημερομηνία Πέμπτη, 22 Αύγ 2013 @ 12:45
Θέμα/Κατηγορία Νέα και Περίεργα

Αποστολέας LavantiS



Κατα καιρούς έχουν πέσει στα χέρια μας ή στο email μας παράδοξες και παράξενες φωτογραφίες που αυτό που απεικονίζουν, συχνά αψηφά τους νόμους της φύσης, της βιολογίας, της σιχαμάρας και της λογικής. Σε αυτές τις φωτογραφίες πρέπει να σταθούμε για περισσότερα από μερικά δευτερόλεπτα και είναι αυτές που χρειάζονται πάντα μια δεύτερη ματιά για να καταλάβουμε τι ακριβώς έχει συμβεί την ώρα που ο φωτογραφικός φακός αποτύπωνε αυτό που εμείς τώρα κοιτάμε!


Περίεργα σώματα, περίεργα ζώα, σωματικές διαστάσεις ασύλληπτες, κινήσεις και πόζες τόσο προκλητικές, πρόστυχες ή χυδαίες που δεν εξηγούν το χαμόγελο στο πρόσωπο των παρευρισκομενων..

Κάποιες άλλες φορές, μας συμβαίνει ανάποδα: στην αρχή μοιάζουν φυσιολογικές φωτογραφίες, ξαφνικά βλέπουμε το ..παράδοξο, και μετά προσπαθούμε να το ..αποκρυπτογραφήσουμε, μη πιστευοντας στα μάτια μας και αυτό που η δεύτερη ή τρίτη ματιά δείχνει..

Εμείς μαζέψαμε εδώ για εσάς, σε δύο βίντεο, φωτογραφίες που σίγουρα οι περισσότερες αξίζουν ή χρειάζονται μια δεύτερη ματιά και μάλιστα παρατεταμένη, για να καταλάβετε τι έχει συμβεί. Τα σχόλια που τις συνοδεύουν βοηθούν πολύ, ενώ μην ξεχνάτε: το pause κουμπάκι, είναι ο καλύτερός σας φίλος για τα συγκεκριμένα βίντεο (χωρίς παύση, ο χρόνος δεν είναι αρκετός).

Καλή διασκέδαση!



17 φωτογραφίες που πρέπει να κοιτάξετε ξανά και ξανά για να τις καταλάβετε καλά!


..Κι άλλες 17 φωτογραφίες που πρέπει να ξανακοιτάξετε πολλές φορές για να τις καταλάβετε!


Πηγή: BuzzFeed Video







Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article3326.html