Kώστας Κόκλας: Αφού ο Σάκης κάνει τον Διόνυσο, να πάω εγώ στο Αθηνών Αρένα;


Ημερομηνία Τρίτη, 30 Ιούλ 2013 @ 11:50
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiS



Ο Κώστας Κόκλας μίλησε στο ένθετο «Thema People» για την οικονομική κρίση και το ενδεχόμενο φυγής στο εξωτερικό, ενώ δεν δίστασε να σχολιάσει και το ξεκίνημα του Σάκη Ρουβά στο θέατρο με τις «Βάκχες».



Για τον Σάκη Ρουβά και το θεατρικό του ντεμπούτο με το έργο του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη, ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε: «Παρόλο που ο Σάκης μού είναι ιδιαίτερα συμπαθής, τολμώ να πω ότι ο καθένας πρέπει να πληρώνεται από το ταμείο του. Γίνεται, για παράδειγμα, εγώ να πάω να τραγουδήσω στο Αθηνών Αρένα; Αντίστοιχα, θεωρώ δύσκολο ένας τραγουδιστής να παίξει τον Διόνυσο, τον Ορέστη ή τον Οιδίποδα, ρόλους που προϋποθέτουν συγκεκριμένη παιδεία».

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου αν θεωρεί τη συμμετοχή του Έλληνα σταρ διαφημιστικό τρικ του σκηνοθέτη της παράστασης, Δημήτρη Λιγνάδη, ώστε να προσελκύσει περισσότερους θεατές, δεδομένης της δύσκολης περιόδου, ο Κώστας Κόκλας απάντησε: «Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με την εποχή. Πάντα συνέβαινε αυτό. Ο καθένας, άλλωστε, εκφράζεται κατά βούληση. Μακάρι τα παιδιά να έχουν επιτυχία και να τους βγει το εγχείρημα. Οποιοσδήποτε δικαιούται να δοκιμάζεται σε διάφορα πράγματα και ο κόσμος είναι εκείνος που αποφασίζει, εντέλει, σε ποιον θα χαρίσει το χειροκρότημά του».

Σχετικά με τις απολαβές του τα προηγούμενα χρόνια από τη συμμετοχή του σε τηλεοπτικές σειρές, ο ίδιος παραδέχτηκε: «Έβγαλα χρήματα από την τηλεόραση, τα οποία δυστυχώς επένδυσα σε ακίνητα – σπίτι και εξοχικό, μια νοοτροπία που έχει περάσει από γενιά σε γενιά και στο δικό μας κύτταρο».

Τέλος, ο Κώστας Κόκλας ξεκαθάρισε αν λόγω της κρίσης θα έφευγε από την Ελλάδα για να ζήσει μόνιμα κάπου αλλού: «Δεν λέω μεγάλα λόγια, αλλά εγώ δεν θα έφευγα από αυτόν τον τόπο ακόμα και αν οι συνθήκες δυσκόλευαν κι άλλο. Δεν είμαι σε ηλικία για να επιχειρήσω κάτι τέτοιο. Εδώ βρίσκονται, άλλωστε, το σπίτι, η οικογένειά μου και τα μέρη που αγαπώ».


Πηγή: Yupiii.gr







Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article3299.html