Βασίλισσα Ελισάβετ: αντε να γεννήσει η Κειτ, να πάω διακοπές!


Ημερομηνία Παρασκευή, 19 Ιούλ 2013 @ 12:45
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiS



Από μέρα σε μέρα έρχεται το βασιλικό μωρό σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ και η βασίλισσα Ελισάβετ δεν μπορεί να περιμένει λεπτό, καθώς όπως δηλώνει, θέλει να πάει διακοπές. «Φεύγω για διακοπές, οπότε περιμένω το μωρό να βιαστεί και να έρθει στον κόσμο σύντομα», είπε η ίδια κατά την διάρκεια συνομιλίας με μαθητές.



Οσον αφορά το φύλλο του μωρού η ίδια δεν έχει πρόβλημα καθώς όπως αναφέρει η Daily Mail, στην ερώτηση ενός 10χρονου παιδιού αν προτιμά να είναι αγόρι ή κορίτσι, εκείνη είπε το... παραδοσιακό «γερό να ‘ναι κι ό,τι να ‘ναι».

Οι διακοπές της βασίλισσας ξεκινούν συνήθως γύρω στα τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου. Κατά παράδοση, η Ελισάβετ πηγαίνει στον πύργο του Μπαλμόραλ, στη Σκωτία.

Το βασιλικό βρέφος το οποίο- αν και ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα γεννηθεί- έχει συγκεντρώσει τα βλέμματα όλων των φωτογράφων και των δημοσιογράφων οι οποίοι από το Σάββατο έχουν κατασκηνώσει έξω από το νοσοκομείο «St. Mary» όπου η Kate Middleton θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον πρίγκιπα William.Μάλιστα από σήμερα το πρωί η ταμπλόιντ εφημερίδα Sun μεταδίδει στην ιστοσελίδα της ένα μοναδικό θέαμα: τις αφιξοαναχωρήσεις στο νοσοκομείο...


Πηγή: Real.gr






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article3291.html