Ετοιμη για πρόκριση στους 8 η Εθνική Κ20 κόντρα στο Ουζμπεκιστάν


Ημερομηνία Τρίτη, 02 Ιούλ 2013 @ 12:30
Θέμα/Κατηγορία Θέματα γενικού ενδιαφέροντος

Αποστολέας LavantiS



Χωρίς προβλήματα τραυματισμών θα παραταχθεί η Εθνική Ομάδα Κ-20 στον αγώνα με το Ουζμπεκιστάν για τη φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου Νέων στην Τουρκία. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 18:00 στο Kamil Ocak Stadium του Γκαζιαντέπ.


Διαιτητής ορίστηκε ο Νουμαντιέ Ντουέ από την Ακτή Ελεφαντοστού, με βοηθούς τους Σονγκουϊφολό Γιεό (Ακτή Ελεφαντοστού)-Ζαν Κλοντ Μπιρουμουσάχου (Μπουρούντι) και 4ο διαιτητή τον Νεάντ Αλιούμ (Καμερούν).

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον αγώνα της Τρίτης δεν θα αγωνιστεί ένας από τους βασικότερους παίκτες του Ουζμπεκιστάν, ο μεσοεπιθετικός Γιαμσίντ Ισκαντέροφ.

Η ελληνική ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την κρίσιμη αναμέτρηση με την απογευματινή προπόνηση στο Gaski, το πρόγραμμα της οποίας περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής, εκπαιδευτικό δίτερμα, ενώ δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στις στημένες φάσεις.

Επίσης, οι διεθνείς παρακολούθησαν το πρωί σε video φάσεις του προηγούμενου αγώνα της Εθνικής με την Παραγουάη, ενώ μετά την προπόνηση το προπονητικό τιμ τούς ανέλυσε τον τρόπο παιχνιδιού του Ουζμπεκιστάν.

Τέλος, στο Kamil Ocak Stadium του Γκαζιαντέπ θα διεξαχθεί την Τρίτη 2/7 στις 21:00 ο αγώνας ανάμεσα στη διοργανώτρια Τουρκία και τη Γαλλία. Υπενθυμίζεται ότι η Εθνική αν προκριθεί θ΄ αντιμετωπίσει στα προημιτελικά του Μουντιάλ Νέων το νικητή του παραπάνω αγώνα.


Πηγή: PameSports.gr

Διαβάστε ακόμα:
Χωρίς ήττα στους 16 του κόσμου η Εθνική Ελλάδας Νέων






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article3263.html