Σε τραγική ψυχολογική κατάσταση οι γάτες μετά την προσθήκη video στο instagram


Ημερομηνία Παρασκευή, 28 Ιούν 2013 @ 16:00
Θέμα/Κατηγορία Σκέψεις, Θέσεις και Γνώμες

Αποστολέας LavantiS



H πρόσφατη απόφαση του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης instagram να προσφέρει στους χρήστες του τη δυνατότητα του ανεβάσματος και της επεξεργασίας πέρα των φωτογραφιών και βίντεο, έχει προκαλέσει πανικό στις γάτες όλου του κόσμου.


Θυμίζουμε πως κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς, το δημοφιλές μέσο είχε επιβάλλει περιορισμούς στο είδος των φωτογραφιών που επιτρέπεται να ανεβάσει ο κάθε χρήστης, ορίζοντας το όριο των φωτογραφιών που περιλαμβάνουν γάτες στις 3 ανά έτος. Στην απόφαση αυτή είχε οδηγήσει η εμμονή αρκετών φαν της εφαρμογής στο να μοιράζονται στιγμιότυπα από την περιπετειώδη ζωή της γάτας τους με όλους τους «ακόλουθους» τους.

Η προσθήκη του video αλλάζει ωστόσο άρδην τα δεδομένα, αφού αφενός προς το παρόν δεν έχει προβλεφθεί κάποιος περιορισμός και αφετέρου πλέον οι ιδιοκτήτες των γατών έχουν άλλες απαιτήσεις από τα κατοικίδια τους. Το «Κουλούρι» επικοινώνησε με τη μικρή Τίνκερμπελ, η οποία για ακόμη μια φορά δεν αρνήθηκε να μας περιγράψει το μαρτύριο της. «Πάνω που η Ασπασία είχε ξεχάσει κάπως το Vine, στο οποίο την ακολουθούσαν μόλις 3 άτομα, εκ των οποίων οι 2 ήταν επίσης ανύπαντρες κολλητές της με γάτες, ήρθε νέος εφιάλτης. Τουλάχιστον στο κλασικό instagram δεν έπρεπε να κουνιόμαστε, απλά κοιμόμασταν, ξαπλώναμε, στην χειρότερη περίπτωση τεντωνόμασταν και πλενόμασταν. Πλέον οι απαιτήσεις άλλαξαν. Οφείλουμε να τρέχουμε, να παίζουμε, να κάνουμε τούμπες. Τί είμαστε, τίποτα σκύλοι;», μας εξομολογείται χαμηλόφωνα κρυμμένη στην αποθήκη, προκειμένου να μην την ανακαλύψει η ιδιοκτήτρια της.

Τα νέα δεδομένα ωστόσο δεν έχουν προβληματίσει μόνο τη μικρή Τίνκερμπελ αλλά όλες τις γάτες παγκοσμίως, οι οποίες εξετάζουν το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε κοινή απεργία πείνας ενώ κάποια πιο ακραία νιαουρίσματα στη γατίσια κοινότητα προτείνουν όλες οι γάτες στο εξής να παραμένουν ακίνητες στον καναπέ τους προκειμένου να σαμποτάρουν όλα τα βίντεο. Το σχέδιο των γατών Περσίας για εισβολή στα κεντρικά της εταιρείας προς το παρόν απορρίφθηκε ωστόσο τίποτα δεν αποκλείεται στο μέλλον.

Το «Κουλούρι» θα παρακολουθεί από κοντά όλες τις εξελίξεις και θα σας ενημερώσει πρώτους για οποιαδήποτε εξέλιξη.


Πηγή: tokoulouri.com







Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article3255.html