Google Keep - Σημειώσεις στο σύννεφο από την Google


Ημερομηνία Παρασκευή, 22 Μάρ 2013 @ 22:00
Θέμα/Κατηγορία Τεχνολογία και Επιστήμες

Αποστολέας LavantiS



Πριν από λίγες ημέρες, η Google κυκλοφόρησε πρόωρα τη νέα υπηρεσία της / application:  Google Keep, αλλά την τράβηξε πίσω την ίδια μέρα. Για εκείνους που την έχασαν, η Google Keep service είναι μια εφαρμογή για το Android που συγχρονίζεται με το Google Drive λογαριασμού σας και σας προσφέρει την δυνατότητα για μικρές σύντομες σημειώσεις ή φωτογραφίες που θα είναι διαθέσιμες από παντού.




Πλέον η υπηρεσία έχει ανακοινωθεί επίσημα και θα την βρείτε στο Play Store. Είναι μια πολύ βασική εφαρμογή σημειωματάριου που προορίζετε για γρήγορη καταγραφή των σημειώσεων χωρίς περιττά διακοσμητικά στοιχεία. Το περισσότερο που μπορείτε να κάνετε είναι να χρωματίσετε το σημείωμα σας και να προσθέσετε μια εικόνα από την κάμερα. Για κάποιο λόγο, δεν μπορείτε να προσθέσετε εικόνες από την συλλογή σας αλλά μόνο να επισυνάψετε εικόνες της κάμερας.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις σημειώσεις σας από την Google Keep website ιστοσελίδα. Επίσης σας επιτρέπει να δημιουργήσετε σημειώσεις, τις οποίες στη συνέχεια μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση από την εφαρμογή Android. Είναι ενδιαφέρον ότι η εφαρμογή web σας επιτρέπει να προσθέσετε οποιαδήποτε εικόνα που θέλετε σε σημείωμα, σε αντίθεση με την Android εφαρμογή.

Η Android εφαρμογή έρχεται επίσης με τρία widgets. Ένα μικρό για τη γρήγορη προσθήκη σημειώσεων, ένα μεγαλύτερο που δείχνει επίσης όλες σημείωσης σας και μπορείτε να μετακινηθείτε μέσα στα πλαίσια του widget και ένα τρίτο για τους χρήστες του Android 4,2 που μπορούν να το βάλουν στη lockscreen.

Η εφαρμογή είναι δωρεάν και μπορεί να εγκατασταθεί σε συσκευές που τρέχουν το Android 4.0 και πάνω.

Πηγή : blog.gsmarena.com







Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article3122.html