Ενα δις επισκέπτες ανά μήνα για το YouTube


Ημερομηνία Πέμπτη, 21 Μάρ 2013 @ 13:00
Θέμα/Κατηγορία Τεχνολογία και Επιστήμες

Αποστολέας LavantiSΤο ένα δισεκατομύριο μοναδιαίους επισκέπτες το μήνα (unique visitors per month) έφτασε και ξεπέρασε το YouTube συμφωνα με ανακοίνωση που ανάρτησε στο ιστολόγιο που διατηρεί (youtube-global). Ετσι λοιπόν, μετά την ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook, είναι το δεύτερο internet site που  ξεπέρασε τον αριθμό του ενός (1) δισεκατομμυρίου μοναδιαίων χρηστών οι οποίοι το επισκέπτονται κάθε μήνα.


«Σχεδόν ένας στους δύο ανθρώπους του διαδικτύου επισκέπτονται το YouTube», ανακοίνωσε η ιστοσελίδα. Διαβάστε την ανακοίνωση αναλυτικά παρακάτω..


Η ανακοίνωση του YouTube
Τα τελευταία οκτώ χρόνια επισκέπτεστε το YouTube για να παρακολουθήσετε, να μοιραστείτε και να "ερωτευτείτε" βίντεος από όλα τα μέρη του κόσμου. Δεκάδες χιλιάδες συνεργάτες έχουν δημιουργήσει κανάλια και έχουν αποκτήσει φανατικό κοινό και θεατές. Ακόμα και οι διαφημιστές έχουν αντιληφθεί την τάση και οι 100 πιο διαφημισμένες εταιρίες τρέχουν πλέον τις καμπάνιες τους στο YouTube. Σήμερα πλέον ανακοινώνουμε άλλο ένα επίτευγμα: Το YouTube ξεπέρασε το ένα δισεκατομύριο μοναδικούς χρήστες κάθε μήνα.

Τι σημαίνει αυτό;
- Ένας στους δύο χρήστες του Internet θα επισκευτεί το YouTube
- To μηνιαίο κοινό μας αντιστοιχεί στο 10πλάσιο των τηλεθεατών του τελικού Super Bowl.
- Αν το YouTube ήταν χώρα θα ήταν η μεγαλύτερη σε πληθυσμό μετά την Κίνα και την Ινδία.
- Ο Psy και η Madonna θα έπρεπε να επαναλάβουν την κοινή τους εμφάνιση στο Madison Square Garden άλλες 200.000 φορές!

Από τον ανερχόμενο κινηματογραφιστή που μοιράζεται την δουλειά του και το τεράστιο μουσικό είδωλο και τα βίντεο κλιπ τους μέχρι τους απλούς φίλους της υπηρεσίας που παρακολουθούν και μοιράζονται αγαπημένα τους videos με όλον τον πλανήτη, ευχαριστούμε όλους εσάς που κάνατε το YouTube αυτό που είναι σήμερα. Εχετε πραγματικά δημιουργήσει κάτι σπουδαίο και ιδιαίτερο.
 

Ο ανταγωνισμός
Το Facebook είχε ανακοινώσει ότι ξεπέρασε το ένα δισεκατομμύριο χρήστες τον περασμένο Σεπτεμβρίου, και έγινε η πρώτη ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, δημιουργώντας νέες προκλήσεις στο χώρο του διαδικτύου.

Η ανακοίνωση του YouTube το οποίο πλέον ανήκει στην Google, έρχεται μόλις λίγες ώρες αφότου η αμερικανική εφημερίδα Wall Street Journal έγραψε ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ότι η Yahoo διαπραγματεύεται την εξαγορά της επίσης ιστοσελίδα προβολής βίντεο Dailymotion.

Πηγή: Πρώτο Θέμα, YouTube blog


Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article3118.html