Ατυχίες..


Ημερομηνία Δευτέρα, 03 Ιούν 2002 @ 12:23
Θέμα/Κατηγορία Σημείωμα του εκδότη

Αποστολέας LavantiS.. Ακούστε φρίκη τώρα.. Ο καλύτερος μου φίλος ήταν στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ που τούμπαρε και έλιωσε (κυριολεκτικά) στο δρομολόγιο

Καλησπέρα σας! Καλή εβδομάδα και καλό μήνα! "Ζωντανοί" και σήμερα (Δευτέρα) το απόγευμα στον αέρα του HotStation.gr λίγο μετά τις 22:00.. Εντυπωσιακό το Σαββατοκύριακο με δύο ζωντανά μεταμεσονύχτια, Σάββατο & Κυριακή ξημερώματα. 7 & 4 ώρες αντίστοιχα..! Χαιρετισμούς στα παιδιά των δύο βραδιών Πατούσα, Δέσποινα, ΒlissDKopella, Bella_Dora, Jua, τον παλαιό Fasolo-fan (δεν θυμάμαι nickname), και όσους πέρασαν από το chatroom τις δύο νύχτες..

Αύριο θα σας έχουμε και την παρουσίαση της "Ναυτεμπορικής" στο site που υπάρχει στο σημερινό e-Week να μας καμαρώσετε! ;-) Μέχρι και μετάφραση θα του κάνουμε βρε χαζά, για τους φίλους μας που δεν μιλάνε Ελλήνικος..

Ακούστε φρίκη τώρα.. Ο καλύτερος μου φίλος ήταν στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ που τούμπαρε και έλιωσε (κυριολεκτικά) στο δρομολόγιο για Τρίκαλα. Ο άνθρωπος γλίτωσε με κάτι μελανιές στα μπούτια και γρατσουνιές στην πλάτη. Σε αντίθεση με τους άλλους 3 που έμειναν στο τόπο, και τους 3-4 που χαροπαλεύανε.. (και τους άλλους 30 τραυματίες).. Στο σύνολο των 43 επιβατών. Ίσως τον είδατε στα κανάλια.. Έκανε δηλώσεις για να τον δουν οι δικοί του ότι είναι καλά.. Πάντα τέτοια τύχη, Νίκο! "Χρόνια Πολλά" (ααα, το Σάββατο που έγινε ήταν τα γενέθλια του.. Τον είχα πάρει την ώρα που ανέβαινε στο λεωφορείο να του ευχηθώ.. Θέλετε να με καλέσετε σπίτι σας για ποδαρικό;)

Λοιπόν, για να σας στείλω και με email, θα πρέπει να είμαι σύντομος.. Φιλιά, θα τα πούμε ζωντανά, από μικροφώνου, στον HotStation.gr! ...Σε λίγες ώρες!

Μηνάς Λαβάντοράκος

Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article29.html