Οι Anonymous χάκερς χτύπησαν το Υπουργείο Δικαιοσύνης


Ημερομηνία Παρασκευή, 03 Φεβ 2012 @ 08:10
Θέμα/Κατηγορία Θέματα γενικού ενδιαφέροντος

Αποστολέας LavantiSΤο πρώτο επίσημο χτύπημα των χάκερς Anonymous στην Ελλάδα είναι γεγονός. Κι ο στόχος ήταν το Υπουργείο Δικαιοσύνης και πιο συγκεκριμένα η ιστοσελίδα του - www.ministryofjustice.gr. Μέχρι και την στιγμή που δημοσιεύεται το άρθρο στον HotStation.gr η παραποιημένη σελίδα που ανέβασαν οι Anonymous Hackers παραμένει προσβάσιμη για όλους στο σέρβερ του Υπουργείο Δικαιοσύνης και πρόκειται για ένα μαύρο φόντο, με μήνυμα σε video και κείμενο των Anonymous! Δείτε παρακάτω το βίντεο - μήνυμα των Ανώνυμων Χάκερς προς τους Ελληνες πολιτικούς και τους λόγους που προχώρησαν σε αυτή τη πράξη καθώς και φωτογραφίες από το site όπως το άλλαξαν οι Ανώνυμοι Χάκερς.Στο video που αναρτήθηκε γίνεται αναφορά στα δεινή θέση που έχει περιέλθει η χώρα που έδωσε στον κόσμο την δημοκρατία ενώ κάνουν λόγο για νέα δικτατορία και παράδοση άνευ όρων του ελληνικού λαού στο ΔΝΤ.

Παράλληλα προειδοποιούν ότι θα παραβιάσουν και άλλες ιστοσελίδες υπουργείων, αλλά και Ελληνικών Μέσων Ενημέρωσης.

Το μήνυμα αναφέρει αναλυτικά:

«Χαιρετίσματα Ελλάδα. Είμαστε οι Αnonymous.

Αυτό που συμβαίνει στη χώρα σας είναι απαράδεκτο. Επιλεγήκατε από τους πολίτες σας να ενεργήσετε εκ μέρους τους και να εκφράσετε τις επιθυμίες τους όμως αποτύχατε. «Σκοτώσατε» το πιο ιερό στοιχείο που είχε η χώρα σας και αυτό είναι η δημοκρατία. Η δημοκρατία γεννήθηκε στην χώρα σας αλλά την σκοτώσατε. Τι ειρωνεία! Ο ίδιος ο λαός σας σας μισεί και στέκεστε απέναντι του μην κάνοντας τίποτα για να το αποτρέψετε αυτό. Μπήκατε στο ΔΝΤ χωρίς τη συναίνεση του κόσμου σας. Έχετε στήσει στις πλάτες των πολιτών σας μια νέα δικτατορία επιτρέποντας στις τράπεζες και στους μονάρχες της ΕΕ να τους υποδουλώσουν τόσο οικονομικά όσο και πολιτικά. Οι άνθρωποι αυτοί πληρώνουν βαριά τα λάθη των κυβερνήσεών τους και εσείς με τον τρόπο σας αναγκάζετε τους ξένους να τους μισούν για κάτι για το οποίο δεν είναι υπεύθυνοι. Τι ντροπή! Η αστυνομία εκμεταλλεύεται τις δυνάμεις για να επιτίθεται σε πολίτες που διαδηλώνουν προκειμένου να αποδοθεί δικαιοσύνη. Διαδηλώνουν εναντίον σας όμως δεν θέλετε οι φωνές τους να ακουστούν. Τους στερείτε το δικαίωμα της ελευθερίας της έκφρασης και το δικαίωμα να ζουν. Οι αυθαίρετες πράξεις σας πρέπει να τιμωρηθούν. Υπογράφοντας το ACTA (Διεθνής Εμπορική Συμφωνία για την Καταπολέμηση της Παραποίησης/Απομίμησης) θα στερήσετε στο λαό σας περισσότερες ελευθερίες και θα τον σπρώξετε ακόμα περισσότερο στην καταπίεση. Αγνοήστε μας και ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ!

Είμαστε οι Anonymous
Είμαστε λεγεώνα
Δεν συγχωρούμε
Δεν ξεχνάμε
Θα πρέπει να μας περιμένετε!
Ο λαός δεν θα πρέπει να φοβάται τις κυβερνήσεις αλλά οι κυβερνήσεις το λαό τους».To μήνυμα των Anonymous Hackers όπως το ανέβασαν στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης (και το κατέβασε το YouTube και το ξανα-ανεβάζουν οι χρήστες του


Η σελίδα του υπουργείου δικαιοσύνης όπως έγινε μετά την


Η σελίδα του υπουργείου δικαιοσύνης όπως έγινε μετά την


Η σελίδα του υπουργείου δικαιοσύνης όπως έγινε μετά την


Η σελίδα του υπουργείου δικαιοσύνης όπως έγινε μετά την


Η σελίδα του υπουργείου δικαιοσύνης όπως έγινε μετά τηνΠηγές: YouTube, ministryofjustice.gr, ProtoThema, Sport-fm


Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2847.html