Στο νοσοκομείο η Ντέμι Μουρ, πιθανότατα από υπερβολική δόση ουσιών


Ημερομηνία Τετάρτη, 25 Ιαν 2012 @ 20:00
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiS



Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε χθες βράδυ η Demi Moore έπειτα από «υπερβολική δόση ουσιών», όπως αναφέρει η ιστοσελίδα TMZ. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από το σπίτι της ηθοποιού στο Λος Άντζελες, έγινε επείγουσα κλήση για ασθενοφόρο και τελικά η 49χρονη πρώην σύζυγος του Ashton Kutcher μεταφέρθηκε αμέσως σε νοσοκομείο της περιοχής.


Η Ντέμι Μουρ μετά και την δημοσιοποίηση των προβλημάτων με τον γάμο της, εμφανίζεται όλο και πιο αδύναμη κι αδυνατισμένη.

Λέγεται μάλιστα πως η Demi βρισκόταν σπίτι με ένα φιλικό της πρόσωπο, το οποίο και κάλεσε το ασθενοφόρο όταν την είδε να μην αισθάνεται καλά και ξαφνικά άρχισε να τρέμει.

Όπως μετέδωσε το E! news η ηθοποιός φερόταν σαν να έχει πάθει επιληπτική κρίση. Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπός της στη βρετανική εφημερίδα «εξαιτίας του άγχους στη ζωή της αυτήν τη στιγμή, η Μουρ επέλεξε να αναζητήσει επαγγελματική βοήθεια για να θεραπεύσει την εξάντλησή της και να βελτιώσει συνολικά την υγεία της. Επιζητεί να γίνει αμέσως καλά και είναι ευγνώμων για την υποστήριξη από την οικογένεια και τους φίλους».

Ωστόσο, το TMZ μεταδίδει ότι η ηθοποιός νοσηλεύεται για χρήση ουσιών, αλλά οι εκπρόσωποί της αρνούνται να σχολιάσουν αυτές τις φήμες.

Σύμφωνα με το website μία κλήση στις Πρώτες Βοήθειες έγινε στις 10.45 το βράδυ, ώστε αμέσως να σπεύσει ασθενοφόρο στο σπίτι της. Επιπλέον, όπως ακόμη μεταδίδει το TMZ, η διάσημη ηθοποιός αποσύρθηκε από την ταινία «Βαθύ Λαρύγγι».

Πηγή: Πρώτο Θέμα - Ημερησία - ΤΜΖ - Daily Mail






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2838.html