Τζιμπρίλ Σισέ - Εύα Χένγκερ, μαζί σε video clip του Puff Daddy


Ημερομηνία Κυριακή, 25 Σεπ 2011 @ 18:35
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας LavantiS



Ο Τζιμπρίλ Σισέ συνεχίζει να τραβά τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τόσο εντός αλλά και εκτός γηπέδου. Η συμμετοχή του σε βίντεο κλιπ του αγαπημένου του ράπερ, Παφ Ντάντι, για το τραγούδι του με τίτλο "Million Girl", έγινε αμέσως είδηση! Ο Τζιμπρίλ Σισέ πήρε μέρος στο νέο βίντεο κλιπ του διάσημου ράπερ Παφ Ντάντι, έχοντας δίπλα του μία σέξι πρώην πορνοστάρ, την Εύα Χένγκερ.


Ο Σισέ συμπρωταγωνιστεί με την άλλοτε διάσημη πορνοστάρ, Έβα Χένγκερ. Η Εβα γεννήθηκε στις 2 Νοεμβρίου του 1972 στην Ουγγαρία. Οι διαστάσεις της είναι 90-62-89. Έχει στεφθεί στο παρελθόν Miss Teen της Ουγγαρίας.

Αρχικά ο Γάλλος σούπερ σταρ είχε αποφασίσει να μην αποδεχτεί την πρό(σ)κληση, αλλά τελικά πείστηκε από τον Π.Ντίντι (πρώην Παφ Ντάντι), εξαιτίας του γεγονότος ότι ο Αμερικανός ράπερ αποτελεί έναν από τους αγαπημένους του τραγουδιστές.

Έτσι, μία από τις προηγούμενες ημέρες άφησε για λίγο το Φορμέλο (προπονητικό κέντρο των λατσιάλι) και πετάχτηκε λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα, όπου για τέσσερις ώρες συμμετείχε στο γύρισμα του νέου βίντεο-κλιπ του Παφ Ντάντι με την ονομασία "Million Girl".

Σκηνές από τα γυρίσματα με Εβα Ηενγκερ και Σισσέ..

Εκεί υπήρχε πάντως και έντονο άρωμα γυναίκας, αφού πρωταγωνίστησε δίπλα στον Σισέ και η 38χρονη Ουγγαρέζα ηθοποιός, Έβα Χένγκερ, η οποία είναι γνωστή για τα φιλικά αισθήματά της για τη Λάτσιο αλλά και για ταινίες πορνό στις οποίες είχε συμμετάσχει στο παρελθόν.

Η ίδια μίλησε για τον παίκτη της Λάτσιο: "Δεν ξέρω για ποιο λόγο κάλεσαν τον Σισέ να πάρει μέρος, είναι πάντως είδωλό για τους οπαδούς της Λάτσιο. Αυτός ο άνδρας έχει κάνει άπαντες να μιλούν για εκείνον. Όταν κάναμε τα γυρίσματα, ήρθαν κάποια παιδιά που τον περίμεναν στην έξοδο για να τον χαιρετίσουν".

Η Χένγκερ είπε ακόμα για τον Τζιμπρίλ Σισέ:
"Είναι πολύ ταπεινός και προσγειωμένος, ενώ δεν παραπονέθηκε ποτέ που έπαιρναν πολλή ώρα τα γυρίσματα. Για να πω την αλήθεια, βλέποντάς τον για πρώτη φορά μου έκανε περισσότερο για μποξέρ παρά για ποδοσφαιριστής. Μπορώ να πω για τον Σισέ ότι είναι ένας άνθρωπος χαμογελαστός και ευγενικός, έβγαλε πολλές φωτογραφίες με τα παιδιά που ήρθαν να τον χαιρετήσουν".

Σκηνές από τα γυρίσματα με Εβα Ηενγκερ και Σισσέ..

Όπως ανακοινώθηκε, το βίντεο-κλιπ του "Million Girl" θα κυκλοφορήσει για πρώτη φορά στην Ευρώπη στις 24 Οκτωβρίου, ενώ δύο ημέρες νωρίτερα θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του τραγουδιού και του βίντεο-κλιπ στο Μιλάνο.






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2706.html